بررسی تخصصی OnePlus 6T
بیشتر
وان پلاس یکی از بهترین نمونههایی است که میتوان آن را بهعنوان شرکتی مثال زد که از صفر به این جایگاه بلند رسیده است. این کمپانی چینی که از بدنه Oppo جدا شده است و اکنون برای خودش به غولی در دنیای گوشیهای هوشمند تبدیل شده. وان پلاس 6 تی آخرین دستاورد این کمپانی است که به تازگی معرفی و روانه بازار شده. این گوشی از همه نظر با نسلهای قبلی خودش تفاوت دارد و حسی کاملا متفاوت را به شما القا میکند. وان پلاس 6 تی گوشیای تمامعیار است که هم در بخش طراحی حرفهای زیادی برای گفتن دارد و هم در بخش سختافزار و سرعت شما را شگفتزده خواهد کرد. در این بررسی تخصصی وان پلاس 6 تی را زیر ذرهبین میبریم و در مورد تمام جزئیات و مزایا و معایبش باهم صحبت میکنید و از همه مهمتر تجربه کاربری خودمان را در مورد این گوشی با شما در میان میگذاریم.
OnePlus 6T را میتوانید از فروشگاه آی سی موبایل (icmobile.ir) خریداری کنید.
محتویات جعبه
یکی از بخشهای جذاب گوشیهای وان پلاس جعبه آنهاست. همیشه وان پلاسها جعبههای زیبایی داشتهاند و در این نسل هم شاهد استفاده از جعبه زیبا هستیم که محتویاتش، هر چند خیلی کامل نیست، کار شما را راه میاندازد. داخل جعبه زیبای این گوشی میتوانید گوشی هوشمند وان پلاس 6 تی، یک آداپتور شارژ و یک کابل را پیدا کنید که قرمز رنگ است. این اقلام در جعبه تمام گوشیهای هوشمند یافت میشوند اما وان پلاس تصمیم گرفته تا علاوه بر اینها یک قاب ژلهای دودی رنگ به همراه یک تبدیل تایپ سی به جک 3.5 میلیمتری داخل جعبه قرار دهد تا کسانی که دوست دارند از هدفونهای قدیمی خودشان استفاده کنند مشکلی برای این کار پیش رویشان نباشد زیرا در این نسل جک هدفون حذف شده.
متاسفانه خبری از هدفون در این جعبه نیست و این میتواند یکی از نقاط ضعف بستهبندی دستگاه بهحساب بیاد.
طراحی
همانند بسیاری از گوشیهای امروزی، وان پلاس 6 تی در بدنه خودش از شیشه و فلز کنار هم بهره میبرد. فریم اطراف دستگاه فلزی طراحی شده و قاب پشتی با اینکه در اولین نگاه فلزی به نظر میرسد اما از شیشه ساخته شده و جنس بسیار خوبی هم دارد. این گوشی در دو رنگ مشکی مات و مشکی براق عرضه میشود که ما رنگ مشکی مات را در اختیار داشتیم و از این امر هم بسیار خوشحال بودیم. مات بودن سبب شده تا هیچ اثرانگشت و لکی روی این گوشی مشاهده نکنید. سر بودن، که از ویژگیهای گوشیهای شیشهای بهحساب میآید، در وان پلاس 6 تی هم بهخوبی مشاهده میشود. قاب پشتی بهشدت سر است و به همین سبب وان پلاس تصمیم گرفته تا قابی ژلهای را در جعبه دستگاه قرار دهد.
هر چند سعی شده تا با کمک فریم فلزی کمی از لیز بودن دستگاه کاسته شود اما خیلی در نقشش موفق عملنکرده و توصیه میکنید خیلی مراقب باشید از دستانتان سر نخورد.
Oneplus 6T با رنگ مشکی مات ظاهر بسیاری زیبایی هم پیدا کرده است. از پشت که به گوشی نگاه کنید و آن را در نور بگیرید بازتاب مات نورها حس فلزی بودن را از دستگاه به شما منتقل میکند.
سنسور اثرانگشت در این گوشی حذف شده و به داخل صفحهنمایش منتقل شده است و در بخش سختافزار مفصل در مورد آن صحبت میکنید. متاسفانه جک 3.5 میلیمتری هدفون از گوشی حذف شده است و برای اتصال هدفون یا باید از نسخههای بلوتوث استفاده کنید یا اینکه هدفونهای با قابلیت پشتیبانی از تاپ سی تهیه کنید یا اینکه از تبدیلی که داخل جعبه قرار گرفته برای اتصال هدفونهای کلاسیک خودتان بهره ببرید.
بر خلاف بسیاری از پرچمدارانی که در سال 2018 عرضه شدهاند وان پلاس 6 تی از لایسنس ضد آب بودن پشتیبانی نمیکند، بنابراین بههیچوجه آن را با خودتان داخل استخر نبرید.
یکی از دلایل عمده استفاده کمپانیها از قاب شیشهای تجهیز گوشیهایشان به شارژر بیسیم است؛ اگرچه این گوشی هم به قاب شیشهای مجهز است اما متاسفانه خبری از شارژر بیسیم نیست و نمیتوانید از این تکنولوژی جدید بهره ببرید.
جلوی گوشی صفحهنمایشی قرار گرفته که از ترند روز دنیا یعنی ناچ پیروی کرده است. این ناچ در وان پلاس 6 تی قطرهای است و اندازه خیلی بزرگی ندارد. طراحی ناچ در این گوشی به نظر ما زیبا است اما احتمال دارد شما آن را دوست نداشته باشید؛ بههرحال ناچ، ناچ است و نمیتوان منکر مشکلش در دید کاربر شد.
وان پلاس 6 تی اندازه خیلی بزرگی ندارد و اگرچه ضخامتش کم نیست اما وزن مناسبی دارد و از آن مهمتر اینکه بالانس وزنی بهخوبی در آن رعایت شده و به همین سبب در دست گرفتن و کار کردن با آن هیچ مشکلی ندارید و با یکدست بهراحتی امکان کار کردن دارد اما باز هم میگوییم باید مراقب سر خوردنش باشید.
جزئیات ظاهری دستگاه
طبق معمول از قاب جلو شروع میکنید. در این قاب صفحهنمایشی تقریبا بزرگ بهاندازه 6.4 اینچ قرار گرفته که به لطف ناچ کوچک حدود 86 درصد از فضای قاب را به خودش اختصاص داده است. بالای صفحهنمایش ناچ قطرهای قرار دارد که دوربین سلفی و سنسورهای نور و مجاورت را در خودش جای داده است. به سبب کوچک بودن ناچدیگر جایی برای خروجی صدای مخاطب وجود ندارد و به همین سبب خروجی صدا کمی بالاتر رفته و چسبیده به لبه بالایی دستگاه.
سمت راست گوشی دو کلید میبینیم. یکی کلید پاور است که وظیفهاش کاملا مشخص؛ کلید دیگر سه مرحلهای است و بهصورت عمودی جا به جا میشود. زمانی که کلید در پایینترین حالت خودش باشد حالت زنگ در گوشی فعال میشود.زمانی که وسط قرار بگیرد حالت ویبره فعال میشود و با قرار گرفتن در بالاترین حالت خودش گوشی سایلنت میشود.
در لبه پایینی دو ردیف سوراخ را میبینیم که یکی برای اسپیکر و دیگری برای میکروفون است. میان این دو ردیف سوراخ درگاه اتصالی با پشتیبانی از تایپ سی قرار گرفته.
سمت چپ دستگاه کلیدهای ولوم قرار دارند که طراحیشان جدا از هم است و بهراحتی میتوانید به آنها در حالت مکالمه دسترسی پیدا کنید.
به قاب پشتی دستگاه میرسیم؛ از بخشهایی که دوستش داریم. در این قاب لنزهای دوربین اصلی را میبینیم که بهصورت زیر هم هستند و فلش دوتایی هم پایین آنها قرار گرفته است. دو لنز در قابی مجزا از قاب پشتی هستند که فلش از آنها جدا است. پایین دو لنز میتوانید لوگوی وان پلاس را مشاهده کنید که با برش زیبایی که روی قاب پشتی زده شده بهخوبی خودش را نشان میدهد. پایین قاب پشتی هم جمله "طراحی شده توسط وان پلاس" به چشم میخورد که باز هم با برشی که شیشه دستگاه خورده خودش را بهخوبی نشان میدهد.
صفحهنمایش
صفحهنمایش دستگاه اندازه 6.41 اینچی دارد که از نوع اپتیک امولد است و کیفیتش فول اچدی. این صفحهنمایش نسبت ابعاد 19.5:9 دارد و تراکم پیکسلیای که برایش در نظر گرفته شده 402 پیکسل در هر اینچ است. خوشبختانه از محافظ صفحه گوریلا گلس 6 برای این صفحهنمایش استفاده شده و از تکنولوژی DCI-P3 هم پشتیبانی میکند.
جنس صفحهنمایش در این گوشی Optic Amoled است. صفحهنمایشهای اپتیک او ال ای دی نرخ تازه شدن سریعتری از صفحههای سوپر امولد دارند و به همین سبب کسانی که در گوشیهای هوشمند به بازی کردن اهمیت بیشتری میدهند این صفحهنمایشها برایشان جذابتر است. در مقابل پویایی رنگها با سوپر امولدها فاصله دارد و در این گوشی نبود پشتیبانی از HDR نشان از این دارد که تکنولوژیاش نسبت به دیگر صفحههای امولد ضعیفتر است.
با وجود اینها وان پلاس با ترفندهای نرمافزاری تمام سعی خودش را کرده تا کاربر بتواند از پتانسیل صفحهنمایش بیشترین بهره را ببرد. سری به بخش تنظیمات صفحهنمایش میزنیم تا ببینیم وان پلاس چگونه میخواهد بهترین بازدهی را به شما هدیه کند.
Night Mode: با فعال کردن این تنظیم به طور خودکار گوشی با توجه به نور محیط میزان گرمای رنگها را برای شما تعیین میکند و به همین سبب نور سفید با توجه به میزان روشنایی محیط تنظیم میشود که تمام اینها کمک میکنند تا نور، چشمان کاربر را آزار ندهد و بنابراین خوابیدن هم راحتتر انجام شود. کموزیاد کردن شدت این تنظیم با شاسیای که پایین قرار گرفته انجام میشود.
Reading Mode: این تنظیم هم تقریبا عملکردی شبیه به نایت مود دارد با این تفاوت که نور صفحهنمایش را برای مطالعه مناسب میکند. در این تنظیم میتوانید برنامه دلخواه خودتان را به این تنظیم اضافه کنید که با باز کردن برنامه مورد نظرتان این تنظیم فعال و با خارج شدن از برنامه تنظیم غیرفعال شود.
Screen Calibration: در دل این تنظیم 5 تنظیم دیگر نهفته است. اولین گزینه حالت پیشفرض است که با انتخاب آن رنگها خیلی اشباع نشان داده میشوند. دومین گزینه sRGB است که اشباعیت رنگها را میگیرد. سومین گزینه DCI-P3 است که با فعال کردنش طیف رنگی گسترده فعال میشود و همه چیز خیلی طبیعیتر به نمایش در میآید. در حالت چهارم که Adaptive Mode است رنگها کمی سردتر میشوند اما هنوز طبیعی بودن جزو جداییناپذیر رنگها بهحساب میآید. درنهایت Custom color این امکان را میدهد تا به دلخواه خودتان میزان گرما و سرمای رنگها را تعیین کنید.
Notch Display: در این تنظیم میتوانید ناچ را مخفی یا نمایان کنید. اگر حضور ناچ شما را آزار میدهد در این قسمت میتوانید با ریختن رنگ سیاه یا به عبارت دیگر خاموش کردن پیکسلهای اطراف ناچ آن را مخفی کنید.
Ambient Display: این تنظیم به شما امکان میدهد تا بدون روشن کردن صفحهنمایش برخی از اطلاعات از جمله ساعت یا نوتفیکیشن ها را مشاهده کنید. برای فعال شدن این ویژگی دو روش وجود دارد؛ اول اینکه روی صفحهنمایش خاموش ضربه بزنید و دوم اینکه گوشی را از روی سطح بردارید. علاوه بر این دریافت یک نوتیفیکیشن جدید هم میتواند این ویژگی را فعال کند. درنهایت امکان نمایش یک امضا روی این صفحه به انتخاب خودتان وجود دارد.
Theme: بر خلاف گوشیهای دیگر تنها 3 تم رنگی برای وان پلاس 6 تی در نظر گرفته شده است. رنگی، سبک و تاریک. با فعال کردن هر کدام از این تمها ظاهر کلی گوشی به آن تم تغییر رنگ میدهد.
Accent color: این بخش به شما امکان میدهد تا رنگ نوشتههایی مانند تیترها یا تایید و کنسل کردن یا رنگ سوییچهای تنظیمات را به رنگ دلخواه خودتان تغییر دهید.
Statues bar: در این بخش میتوانید دستکاری های دلخواه خودتان را روی بخش نوار ابزار اعمال کنید. به طور مثال میتوانید نمایش درصد را باتری را تعیین کنید، سرعت شبکه را در نوار ابزار نشان دهید یا اینکه نوع نمایش ساعت را تغییر دهید.
سختافزار
وان پلاس از پردازنده ساخت کوآلکام استفاده کرده است. این پردازنده دقیقا همان است که در نسل قبلی استفاده شده بود. اسنپدراگون 845 چیپست 10 نانومتری دارد که پردازندهاش 8 هستهای است و 4 هسته فرکانس 2.8 و 4 هسته دیگرش فرکانس 1.7 گیگاهرتزی دارند. از نظر حافظه داخلی با دستگاهی روبرو هستید که در دو نسخه 128 و 256 گیگابایتی عرضه میشود علاوه بر اینکه حافظه رم هم دو نسخه 6 یا 8 گیگابایتی دارد.
نکته مهم در سختافزار وان پلاس 6 تی بهرهمندی آن از حافظه فلش UFS 2.1 است که سبب میشود سرعت حافظه داخلی دستگاه بهمراتب بالاتر از دیگر گوشیهای هوشمند بازار باشد.
ما تستهای بنچ مارک را برای این گوشی انجام دادیم که در ادامه میتوانید نتایج را مشاهده کنید و آنها را با نتایج دیگر گوشیهای هوشمند مقایسه کنید اما چیزی که اهمیت دارد عملکرد دستگاه در دنیای واقعی و زیر دستان کاربر است؛ در مجموع سختافزار خوب این گوشی سبب شده تا وان پلاس 6 تی به یکی از سریعترین گوشیهای حال حاضر بازار تبدیل شود. این گوشی بدون هیچ درنگی تمام فرمانها شما را اجرا میکند و علاوه بر این در اجرای این فرمانها بسیار روان عمل میکند. ما در مدت زمانی که از گوشی استفاده میکردیم چه در باز کردن برنامه و چه در بستن آنها هیچ کندی و لگی ندیدیم و به روانترین حالت ممکن برنامهها باز و بسته میشدند.
جدول بنچمارک
نام گوشی | Antutu | GFX Bench Manhatan 3.1 | Geekbench 4 Single | Geekbench 4 Multi |
OnePlus 6T | 296430 | 3295 | 2396 | 8992 |
Huawei Mate 20 Pro | 272559 | 1691 | 3323 | 9621 |
Huawei Mate 20 | 268119 | 2739 | 3318 | 9584 |
Pocophone F1 | 264276 | 3282 | 2435 | 8756 |
+Galaxy S9 | 248993 | 2646 | 3693 | 9042 |
Galaxy Note9 | 233467 | 1541 | 3667 | 9013 |
Huawei P20 Pro | 206875 | 1541 | 1919 | 6759 |
MediaPad M5 Pro | 179363 | 1036 | 1906 | 6385 |
Honor 9 | 148817 | - | 1894 | 6243 |
Nokia 7 Plus | 135468 | 861.8 | 1630 | 5280 |
Xiaomi Redmi Note 6 Pro | 117035 | 600 | 1332 | 4797 |
Xiaomi Redmi Note 5 AI | 114215 | 597.6 | 1318 | 4840 |
Huawei Nova 3e | 88194 | 298.0 | 929 | 3744 |
Honor 9 lite | 87330 | 320.6 | 930 | 3571 |
Xiaomi Mi A2 lite | 79091 | 364.3 | 859 | 4174 |
+Galaxy A6 | 70024 | 343.8 | 741 | 3543 |
Asus Zenfone 4 | 65838 | 585.4 | 850 | 4111 |
Galaxy A6 | 62970 | 357 | 710 | 3352 |
Galaxy J7 Pro | 62198 | 201.4 | 727 | 3701 |
Huawei Y7 Prime 2018 | 58475 | 611.9 | 513 | 1457 |
Huawei Y5 Prime 2018 | 42010 | 210.3 | 634 | 1342 |
(Xiaomi Mi 6X (A2 | - | 855.9 | 1604 | 3804 |
تست بازی
ما بازیهای مختلفی را روی این گوشی آزمایش کردیم که از جمله آنها میتوان به آسفالت 9 و PUBG اشاره کرد. هنگام باز کردن این بازیها گوشی بهبودهایی در عملکرد پردازنده، پردازنده گرافیکی و حافظه رم اعمال میکند تا برای آن بازی مخصوص بهترین نتیجه به دست بیاید. سپس چند گزینه پیش روی شما قرار میدهد که عبارتاند از جواب دادن به تماسها، که میتوانید به دلخواه خودتان آنها را فعال یا غیر فعال کنید؛ نوع نمایش نوتیفیکیشن ها، که با لاک کردنشان سبب میشود هنگام بازی هیچ نوتیفیکیشنی مزاحم شما نشود؛ و تنظیماتی از این دست شما را در تجربه یک بازی بهتر یاری میکند.
حافظه داخلی و حافظه رم
همانطور که گفتیم نسخههای متفاوتی از این گوشی در بازار وجود دارد که ما نسخه 128 گیگابایت حافظه داخلی با 8 گیگابایت رم را در اختیار داشتیم.
با بسته بودن تمام برنامهها روی گوشی از 8 گیگابایت حافظه رم 3 گیگابایت آن آزاد است و با باز کردن 15 برنامه میزان حافظه رم آزاد به 1.8 گیگابایت تقلیل مییابد.
حافظه داخلی گوشی دست ما 128 گیگابایت بود که از این میزان حدود 108.2 گیگابایت در ابتدای کار آزاد و در اختیار کاربر قرار دارد و مابقی در اختیار فایلهای سیستمی است.
جدول حافظه داخلی و حافظه رم
نام گوشی | حافظه داخلی (گیگابایت) | حافظه داخلی در دسترس (گیگابایت) | حافظه رم (گیگابایت) | حافظه رم آزاد با بسته بودن تمام برنامهها (گیگابایت) | حافظه رم آزاد با باز بودن 15 برنامه (گیگابایت) |
Huawei Mate 20 Pro | 128 | 108 | 6 | 2.15 | 1.5 |
Huawei P20 Pro | 128 | 111.4 | 6 | 2.8 | 1.8 |
Honor 9 | 128 | 109.56 | 6 | 2.54 | 1.69 |
Galaxy Note9 | 128 | 111.22 | 6 | 3.16 | 2.16 |
OnePlus 6T | 128 | 108.2 | 8 | 3 | 1.8 |
Huawei Mate 20 | 128 | 108.0 | 6 | 2.16 | 1.83 |
Galaxy S9+ | 64 | 52.55 | 6 | 2.94 | 1.73 |
Pocophone F1 | 64 | 52.4 | 6 | 2.5 | 2.1 |
Asus Zenfone 4 | 64 | 52 | 4 | 1.5 | 1 |
MediaPad M5 Pro | 64 | 51.33 | 4 | 1.98 | 1.14 |
Huawei Nova 3e | 64 | 50.58 | 4 | 1.98 | 1 |
Nokia 7 Plus | 64 | 48.34 | 4 | 1.9 | 930 مگابایت |
Galaxy A6 | 64 | 52.01 | 4 | 2.43 | 1.67 |
Xiaomi Mi 6X | 64 | 50.31 | 4 | 1.8 | 1.6 |
Xiaomi Redmi Note 5 AI | 64 | 50.31 | 6 | 3.28 | 2.5 |
Xiaomi Redmi Note 6 Pro | 32 | 21.8 | 3 | 1.2 | 700 مگابایت |
Galaxy J7 Pro | 32 | 25.24 | 3 | 1.34 | 700 مگابایت |
Huawei Y7 Prime 2018 | 32 | 24.81 | 3 | 1.54 | 1.3 |
Honor 9 lite | 32 | 23.49 | 3 | 1.2 | 990 مگابایت |
Galaxy A6+ | 32 | 23.71 | 3 | 1 | 850 مگابایت |
Xiaomi Mi A2 lite | 32 | 21.46 | 3 | 1.3 | 800 مگابایت |
Huawei Y5 Prime 2018 | 16 | 10.86 | 2 | 924 مگابایت | 700 مگابایت |
امنیت
از گوشیای مانند وان پلاس 6 تی که از نظر سرعت جزو بهترین گوشیهای بازار است و سختافزار قدرتمندی دارد انتظار بالایی در این بخش داریم و این انتظار خیلی هم بی مورد نیست.
سنسور اثرانگشت اولین بخش امنیتی Oneplus 6T بهحساب میآید که روی بدنه دستگاه هیچ اثری از سختافزار آن مشاهده نمیکنید. وان پلاس، همانند بسیاری از کمپانیهای دیگر مانند هوآوی، سنسور اثرانگشت را داخل صفحهنمایش به کار برده است. این سنسور در بخش پایینی و میانی صفحهنمایش قرار گرفته است. برای فعال کردن این سنسور باید صفحهنمایش فعال باشد یعنی با صفحهنمایش خاموش نمیتوانید از این سنسور استفاده کنید. برای اینکه سنسور شروع به تشخیص اثرانگشت کند نیازی نیست که انگشت خودتان را روی صفحه فعال فشار دهید و تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که انگشت خودتان را روی شیشه صفحه قرار دهید تا پروسه شناسایی شروع شود.
سنسور اثرانگشت در این گوشی عملکرد تقریبا قابل قبولی دارد. برخی مواقع باید دو سه بار تلاش کنید تا سنسور، اثرانگشت را شناسایی کند اما در اغلب موارد هیچ مشکلی با آن ندارید. در مجموع ما عملکرد سنسور اثرانگشت داخل صفحهنمایش در میت 20 پرو را بیشتر دوست داشتیم.
تشخیص چهره
دومین ویژگی امنیتی دوست داشتنی در این گوشی تشخیص چهره است. 6 تی برای اینکه چهره کاربر را تشخیص دهد از دوربین سلفی استفاده میکند و خبری از تابش دهنده اینفرارد نیست.
با وجود اینکه تشخیص چهره در این گوشی توسط دوربین سلفی انجام میشود اما عملکرد گوشی بسیار خوب است و شما را راضی نگه میدارد. این سنسور بهاندازهای خوب عمل میکند که هم بهصورت افقی و هم بهصورت کاملا برعکس شناسایی چهره انجام میشود. نکته بسیار مهم در مورد این سنسور این است که در بخش تنظیمات گوشی بخشی وجود دارد که با فعال کردنش در تاریکی، که احتمالا دوربین نمیتواند چهره شما را تشخیص دهد، صفحهنمایش نوری بهصورت کاربر میتاباند تا دوربین بهراحتی بتواند پروسه تشخیص چهره را در تاریکی هم پیش ببرد.
پشتیبانی از حافظه خارجی (فلش)
بدون دردسر میتوانید حافظههای فلش خودتان را به این گوشی متصل کنید و از قابلیت OTG بهره ببرید. پشتیبانی از تمام فرمتهای رایج بهخوبی انجام میشود.
جدول OTG
نام گوشی | پشتیبانی از فرمت Fat 32 | پشتیبانی از فرمت NTFS | پشتیبانی از فرمت exFAT | مدت زمان انتقال از حافظه فلش روی گوشی | مدت زمان انتقال از گوشی روی حافظه فلش |
Galaxy Note 9 | دارد | ندارد | دارد | 16 ثانیه | 2 دقیقه و 36 ثانیه |
Galaxy S9+ | دارد | ندارد | دارد | 17 ثانیه | 2 دقیقه و 43 ثانیه |
P20 Pro | دارد | دارد | دارد | 26 ثانیه | 2 دقیقه و 24 ثانیه |
Huawei Mate 20 | دارد | دارد | دارد | 30 ثانیه | 2 دقیقه و 24 ثانیه |
Huawei Mate 20 Pro | دارد | دارد | دارد | 38 ثانیه | 2 دقیقه و 30 ثانیه |
Honor 9 lite | دارد | دارد | دارد | 56 ثانیه | 4 دقیقه و 8 ثانیه |
Galaxy J7 Pro | دارد | ندارد | دارد | 59 ثانیه | 4 دقیقه و 30 ثانیه |
OnePlus 6T | دارد | دارد | دارد | 58 ثانیه | 3 دقیقه و 11 ثانیه |
Nova 3e | دارد | دارد | دارد | 1 دقیقه | 2 دقیقه و 24 ثانیه |
Pocophone F1 | دارد | ندارد | دارد | 1 دقیقه | 2 دقیقه و 25 ثانیه |
MediaPad M5 Pro | دارد | دارد | دارد | 1 دقیقه | 2 دقیقه و 35 ثانیه |
Nokia 7 Plus | دارد | ندارد | ندارد | 1 دقیقه و 5 ثانیه | 3 دقیقه و 17 ثانیه |
Honor 9 | دارد | دارد | دارد | 1 دقیقه و 6 ثانیه | 2 دقیقه و 14 ثانیه |
Y7 Prime 2018 | دارد | دارد | دارد | 1 دقیقه و 15 ثانیه | 5 دقیقه و 24 ثانیه |
Xiaomi Mi 6X | دارد | ندارد | دارد | 1 دقیقه و 21 ثانیه | 2 دقیقه و 50 ثانیه |
Xiaomi Redmi Note 6 Pro | دارد | ندارد | دارد | 1 دقیقه 23 ثانیه | 2 دقیقه 20 ثانیه |
Galaxy A6 | دارد | ندارد | دارد | 1 دقیقه و 32 ثانیه | 2 دقیقه و 34 ثانیه |
Huawei Y5 Prime 2018 | دارد | دارد | دارد | 1 دقیقه و 33 ثانیه | 3 دقیقه و 2 ثانیه |
Xiaomi Mi A2 lite | دارد | ندارد | ندارد | 1 دقیقه و 35 ثانیه | 2 دقیقه و 48 ثانیه |
Xiaomi Redmi Note 5 AI | دارد | ندارد | دارد | 1 دقیقه و 45 ثانیه | 2 دقیقه و 13 ثانیه |
Galaxy A6+ | دارد | ندارد | دارد | 1 دقیقه و 46 ثانیه | 2 دقیقه و 49 ثانیه |
درگاه سیمکارت
در این گوشی درگاه سیمکارتها خیلی پیچیده نیستند و درگاهی کاملا فلزی در نظر گرفته شده که از دو سیمکارت همزمان با اندازه نانو پشتیبانی میکند. این درگاه خیلی راحت از جایش بیرون میآید و خیلی راحت هم سرجایش قرار میگیرد. همانطور که تا اینجا متوجه شدهاید خبری از درگاه کارت حافظه خارجی نیست و به همین سبب نمیتوانید میزان حافظه داخلی را با کمک حافظه خارجی افزایش دهید.
اسپیکر
وان پلاس 6 تی تنها یک اسپیکر دارد که آنهم در پایین گوشی قرار گرفته است. بر خلاف انتظاری که دارید این اسپیکر در پایین گوشی سمت راست نیست و سمت چپ است که بر خلاف آن چیزی است که در گوشیهای هوشمند دیگر میبینیم. کیفیت صدای این اسپیکر خیلی راضی کننده نیست و شاید بلندی قابل قبولی داشته باشد اما یه هیچ عنوان کیفیتیش بهخصوص درنهایت بلندی شما را راضی نگه نمیدارد.
نرمافزار
اندروید سیستمعامل این دستگاه است و وان پلاس از نسخه 9 این سیستمعامل محبوب برای گوشی خودش استفاده کرده است؛ البته چیزی که در این بین اهمیت دارد نسخه اندروید این گوشی نیست و بلکه رابط کاربریای است که روی این سیستمعامل قرار گرفته. وان پلاس از رابط کاربری مخصوص خودش با نام اکسیژن او اس و نسخه 9 این رابط کاربری روی سیستمعامل دستگاه استفاده کرده است که خیلی بیشباهت به اندروید خالص نیست اما امکانات جذابتری از آن ارائه میدهد که در هیچ گوشی دیگری مانندش را نمیبینید. یکی از برتریهای این رابط کاربری در به روز شدن زود به زودش است؛ وان پلاس در این زمینه بسیار خوب عمل میکند و بسیار سریعتر از کمپانیهای دیگر با عرضه آخرین نسخه از اندروید گوشیهای خودش را به روز میکند.
بیایید باهم نگاهی به بخشهای مختلف نرمافزاری گوشی بیندازیم و از نزدیک با آنها آشنا شویم.
اولین بخشی که مشاهده میکنید صفحه قفل دستگاه است. در این صفحه دو میانبر به دوربین و دستیار صوتی گوگل قرار دارد. دسترسی به نوتیفیکیشن سنتر از این بخش امکانپذیر است.
صفحه اصلی مانند تمام اندرویدی هایی که تا کنون دیدهاید برای قرار گرفتن آیکونهای دلخواه یا ویجت ها طراحی شده است. در اینجا با پایین کشیدن انگشت میتوانید نوار نوتیفییکشن بار را پایین بیاورید و با بالا کشیدن صفحه برنامهها باز میشود. اگر دوبار روی صفحه بزنید گوشی قفل میشود و اگر انگشت خودتان را روی آن نگه دارید سه تنظیم پایین صفحه به نمایش در میآیند که عبارتاند از عکس پس زمینه، ویجت ها و تنظیمات خانه.
با کشیدن انگشت به سمت راست روی صفحه زمانی که در اولین صفحه قرار دارید بخشی به نام shelf ظاهر میشود که در آن به میانبرهای بسیار سودمندی دسترسی پیدا میکنید که عبارتاند از: نوشتن یادداشت، Toolbox که برخی شورتکات ها را نمایش میدهد، برنامههای اخیر، تماس اخیر، داشبورد که میزان باتری و حافظه در دسترس را نشان میدهد.
در بخش تنظیمات صفحه خانه میتوانید به تنظیمات جالبی مانند نوع نمایش برنامهها در صفحه برنامهها، بستههای آیکونها، نوع چیدمان آیکونها و موارد دیگری دسترسی داشته باشید که قابلیت شخصیسازی دستگاه شما را بهمراتب بالا میبرد.
در بخش تنظیمات گزینههای بسیاری قرار دارد که به طور حتم توضیح تمام آنها از حوصله این بررسی خارج است اما سعی میکنیم تمام موارد مهم را در این بخش به شما بگوییم.
Buttons & Gestures
در این تنظیم بخشهای مختلفی گنجانده شده است:
Navigation & Gestures: در بخش ناوبری میتوانید نوع تعامل خودتان را با گوشی تعیین کنید. سه حالت برای این قسمت در نظر گرفته شده؛ حالت اول به شما امکان میدهد از کلیدهای ناوبری استفاده کنید؛ حالت دوم به شما امکان میدهد از دو کلید ناوبری خانه و بازگشت به عقب بهره ببرید و در حالت سوم گوشی امکان این را فراهم میکند تا از ویژگیهای لمس استفاده کنید که کلیدهای ناوبری را حذف میکند.
Quick Gesture: این امکان را برای شما فراهم میکند تا تعامل خودتان را با گوشی بیشتر کنید. به طور مثال میتوانید از گوشی بخواهید تا زمانی که آن را برمیگردانید صدای زنگش قطع شود؛ یا اینکه با کمک حرکت 3 انگشت روی صفحهنمایش اسکرین شات گرفته شود؛ با دو بار ضربه زدن روی گوشی صفحهاش روشن شود؛ یا اینکه با نوشتن حرفی خاص فرمانی خاص که از قبل تعریف کردهاید اجرا شود.
Quick turn on camera: این تنظیم امکانی را فراهم میکند تا با دوبار فشردن کلید پاور برنامه دوربین فعال و آمادهبهکار شود.
Utilities
در این بخش هم تنظیمات کاربردیای به چشم میخورد که میتوانید با کمک آنها از پتانسیل سختافزاری گوشی بهره بیشتری ببرید.
Gaming Mode: در این بخش دسترسیهایی در اختیار کاربر قرار میگیرد تا بتواند در طول زمان بازی کردن بیشترین تمرکز را روی بازی داشته باشد. از موارد مهم در این بخش میتوان به اینها اشاره کرد؛ پاسخ دادن به تماس دریافتی با اسپیکر به سبب اینکه هم ادامه بازی را انجام دهید و هم به تماس دریافتی پاسخ بدهید. نوع نمایش نوتیفیکیشن ها که میتواند بهصورت کارتی یا متنی باشد یا اینکه اصلا نمایش داده نشوند. غیر فعال کردن روشنایی خودکار در مدت زمانی که در بازی هستید و درنهایت محدود کردن برنامههای دیگر در استفاده از دیتاهای اینترنتی در مدتی که بازی میکنید تا اینکه تمام دیتای اینترنت در اختیار بازی در حال اجرا قرار بگیرد.
Parallel Apps: این تنظیم به کاربر دسترسی استفاده از دو برنامه را میدهد. به این ترتیب میتوانید تمام برنامههای شبکه اجتماعی خودتان را در دو برنامه داشته باشید.
App Lock: این بخش به شما امکان میدهد روی برنامههای دلخواهتان رمز بگذارید که این رمز در حقیقت همان است که برای قفل گوشی استفاده میکنید. میتوانید برنامههای دلخواه را به این بخش اضافه کنید و از گوشی بخواهید تا نوتیفیکیشن های آن را هم نشان ندهد.
Scheduled Power on/off: با کمک این تنظیم میتوانید در بازههای زمانی دلخواه گوشی خودتان را خاموش و روشن کنید بدون اینکه به گوشی دست بزنید.
Pocket Mode: با فعال کردن این تنظیم اگر گوشی در جیب شما باشد با پوشیده شدن سنسور نور، دستگاه درک میکند که در محیطی دور از دسترس شما است و تمام ویژگیهای لمسی و اثرانگشت غیر فعال میشوند تا زمانی که گوشی روبرویتان نیست قفل دستگاه باز نشود.
Oneplus Switch
این تنظیم زمانی به کارتان میآید که از گوشیهای دیگر به وان پلاس 6 تی سوییچ کرده باشید. در این حالت میتوانید تمام دیتاهای خودتان اعم از عکسها، مخاطبان و .... را از گوشی قدیمی خودتان به این گوشی جدید وارد کنید.
Smart boost: در این بخش گوشی در عملکرد روزانه شما با مدیریت رم سعی میکند بیشترین استفاده از پتانسیل دستگاه انجام شود و در باز و بسته شدن برنامهها و بازیهای هیچ اخلالی ایجاد نشود.
دوربین
همانند بسیاری از پرچمداران امروزی در قاب پشتی دستگاه دو لنز قرار دارد. یکی از لنزها، که لنز اصلی بهحساب میآید، سنسور 16 مگاپیکسلی دارد. سنسور این لنز ساخت سونی است با مدل IMX519. این لنز به امکاناتی از جمله PDAF برای فوکوس سریع و تکنولوژی OIS مجهز شده است. لنز دیگر سنسور 20 مگاپیکسلی دارد که مدل سنسورش هم IMX376K و ساخت سونی است.
رابط کاربری دوربین بسیار کاربرپسند است و کار کردن با آن آسان. پایین منو دوربین 4 تب وجود دارد که با حرکت انگشت روی صفحهنمایش به چپ یا راست میتوانید بین آنها جا به جا شوید. این تبها حالتهای مختلف استفاده از دوربین را برای کاربر فراهم میکنند. با بالا کشیدن انگشت روی صفحهنمایش مودهای عکاسی ظاهر میشوند که گزینه تنظیمات هم در این بخش قرار دارد.
در بخش تنظیمات میتوانید صدای شاتر دوربین را قطع کنید؛ حالت دستی یا خودکار HDR را انتخاب کنید؛ حالت خودکار یا انتخاب دستی حالت شب را فعال کنید؛ واترمارک زدن روی عکس را فعال یا غیر فعال کنید؛ از گوشی بخواهید زمانی که عکس پرتره میگیرد عکس اصلی را برای ادیت در آینده ذخیره کند و تعدادی تنظیم دیگر که بهاندازه این تنظیمهایی که گفتیم کاربردی نیستند.
بالای منوی دوربین سه گزینه دیده میشود. تایمر، اندازه فریم و فلش. با کمک عددی که روی ویوفایندر قرار دارد میتوانید زوم 2 برابر بدون افت کیفیت را انجام دهید و درنهایت با کمک کلیدی که سمت چپ و پایین ویوفاندر قرار دارد میتوانید بین دوربینها جا به جا شوید.
کیفیت عکسها
نور روز
با سختافزار خوبی که برای دوربین در نظر گرفته شده در نور روز بهراحتی میتوانید با این گوشی عکسهای جذابی بگیرید. نویز بسیار کم و رنج دینامیکی خوب از ویژگیهای اصلی عکسهای گرفته شده با وان پلاس 6 تی هستند. در ثبت رنگها خیلی خوب عمل نمیشود و رنگها خیلی جذاب نیست و با واقعیت هم کمی فاصله دارند. شارپ بودن یکی دیگر از ویژگیهای خوب عکسهای گرفته شده با دوربین این گوشی بهحساب میآید. با زوم کردن روی تصاویر میتوانید بهخوبی دورترین جزئیات را مشاهده کنید.
نمونه عکس در حالت عادی و زوم 2 برابر
نور شب
عملکرد دوربین در نور شب هم بهخوبی نور روز است. با وجود اینکه کمی نویز در تصاویر گرفته شده در نور شب دیده میشود اما عکسها بسیار شارپ هستند. رنگها در نور شب بهتر از نور روز ثبت میشوند. حالت نایت مود یا همان نور شب هم برای دوربین در نظر گرفته شده است که سعی میکند با کمک ترفندهای نرمافزاری عملکرد دوربین را در نور شب بهبود بدهد. اگر به تصاویر گرفته شده با دوربین در نور شب در حالت عادی و حالت نایت مود دقت و آنها را باهم مقایسه کنید پی میبریم که 6 تی بهخوبی توانسته نوردهی را بهتر کند و تصویری روشنتر در حالت نایت مود ارائه دهد که برای سوژههای تاریک بسیار کاربردی میشود.
نمونه عکسها در شب (حالت عادی - حالت نایت مود)
سلفی
نور روز
دوربین سلفی گوشی در نور روز عملکرد بسیار خوبی دارد. عکسهایی که با این دوربین گرفته میشوند رنگهای بسیار خوب و نزدیک به واقعیت دارند. ثبت جزئیات بسیار خوب صورت میگیرد و روشنایی عکسها کاملا قابل قبول است. دوربین سلفی توانایی گرفتن عکسهای پرتره هم دارد. وان پلاس 6 تی در گرفتن عکسهای پرتره سلفی توانمند است و جداسازی سوژه از پس زمینه با هوشمندی کامل انجام میشود.
نور شب
در نور شب دوربین سلفی بهخوبی نور روز عمل نمیکند و سرعت شاتر کمتر است که درنهایت منجر به گرفتن عکسهای تار با کوچکترین لرزش میشود. البته ثبت رنگها در حد قابل قبول است و اگر از فلش، که در اصل نور صفحهنمایش است، استفاده کنید تاری از بین میرود و سرعت شاتر بیشتر میشود. اگر حالت فلش را فعال کنید جزئیات عکسها بسیار خوب میشود و در عین حال ثبت رنگها بهتر انجام میگیرد.
باتری
OnePlus 6T به باتریای با ظرفیت 3700 میلیآمپر ساعت مجهز شده که برای گوشیای با این اندازه صفحهنمایش خیلی بد نیست. عملکرد باتری قابل قبول است و میتوانید بهخوبی روی آن حساب باز کنید تا 1 روز کامل را در استفادهای کاملا سنگین پاسخگوی شما باشد؛ اگر کاربر خیلی حرفهای نباشید تا 2 روز هم به شارژ دستگاه نیازی پیدا نمیکنید.
همانقدر که در زمینه شارژدهی باتری عملکرد قابل قبولی دارد در زمینه شارژ شدن هم جزو گوشیهای بسیار خوب بازار است. با وجود اینکه کمپانی مادر وان پلاس برای آخرین گوشیهای خودش از شارژر 50 واتی بهره برده اما برای 6 تی همان شارژر 20 واتی استفاده شده است. با وجود این هنوز هم عملکرد این شارژر بسیار خوب است و به کاربر این امکان را میدهد تا زمان زیادی را معطل شارژ گوشی نشود. برای رسیدن به شارژ 50 درصد در این دستگاه به 30 دقیقه و برای رسیدن به 100 درصد به 70 دقیقه نیاز دارید.
در بخش تنظیمات باتری گوشی بخشی وجود دارد به نام Adaptive Battery؛ با فعال کردن این بخش دستگاه از رفتار کاربر با برنامهها یاد میگیرد که کدام برنامهها استفاده کمتری دارند و فعالیت آنها را در پس زمینه محدود میکند. این امر امکان دارد سبب جلوگیری از دریافت نوتیفیکیشن توسط آن برنامه شود.
جدول باتری
نام گوشی | ظرفیت باتری mAh | کاهش درصد باتری با 1 ساعت فیلمبرداری | کاهش درصد باتری با 30 دقیقه بازی آسفالت | مدتزمان طول کشیده تا خاموش شدن گوشی با شارژ 100 درصد و پخش فیلم با کیفیت فول اچدی | مدت زمان شارژ شدن از صفر تا 50 درصد | مدت زمان شارژ شدن از صفر تا 100 درصد |
MediaPad M5 Pro | 7000 | 27 درصد | 12 درصد | 7 ساعت | 58 دقیقه | 120 دقیقه |
Zenfone 4 Max | 5000 | 7 درصد | 7 درصد | 7 ساعت | - | 180 دقیقه |
Huawei Mate 20 Pro | 4200 | 24 درصد | 8.5 درصد | 12.5 ساعت | 15 دقیقه | 60 دقیقه |
Xiaomi Redmi Note 6 Pro | 4000 | 36 درصد | 12 درصد | 5 ساعت | 52 دقیقه | 105 دقیقه |
P20 Pro | 4000 | 36 درصد | 8.5 درصد | 12 ساعت | 29 دقیقه | 100 دقیقه |
Mate 10 Porsche Design | 4000 | 36 درصد | 7 درصد | 9 ساعت | 24 دقیقه | 95 دقیقه |
Mate 10 Pro | 4000 | 36 درصد | 7 درصد | 9 ساعت | 24 دقیقه | 95 دقیقه |
Mate 10 | 4000 | 30 درصد | 12 درصد | 14 ساعت | 24 دقیقه | 80 دقیقه |
Y7 Prime 2017 | 4000 | - | 5 درصد | 10 ساعت | - | 120 دقیقه |
Gaalxy Note9 | 4000 | 30 درصد | 10 درصد | 9 ساعت | 44 دقیقه | 111 دقیقه |
Xiaomi Redmi Note 5 AI | 4000 | 24 درصد | 12 درصد | 20 ساعت | 50 دقیقه | 131 دقیقه |
Xiaomi Mi A2 lite | 4000 | 36 درصد | 12 درصد | 6 ساعت و 30 دقیقه | - | 150 دقیقه |
Pocophone F1 | 4000 | 24 درصد | 10 درصد | 7 ساعت | 35 دقیقه | 120 دقیقه |
Huawei Mate 20 | 4000 | 17 درصد | - | 11 ساعت | 28 دقیقه | 68 دقیقه |
Nokia 7 Plus | 3800 | 42 درصد | 10 درصد | 7 ساعت | 34 دقیقه | 120 دقیقه |
P10 Plus | 3750 | 45 درصد | 12 درصد | - | - | 120 دقیقه |
OnePlus 6T | 3700 | 22.5 | 10 درصد | 8 ساعت | 30 دقیقه | 70 دقیقه |
Galaxy J7 Pro | 3600 | 12 درصد | 12 درصد | 9 ساعت | - | - |
Galaxy S9+ | 3500 | 24 درصد | 4.5 درصد | 9 ساعت | 40 دقیقه | 90 دقیقه |
Galaxy A8+ | 3500 | 36 درصد | 15 درصد | 13 ساعت | - | - |
Galaxy Note 8 | 3500 | 24 درصد | 10 درصد | 13 ساعت | - | 90 دقیقه |
Galaxy A6+ | 3500 | 24 درصد | - | 16 ساعت | - | - |
Xperia XA1 Plus | 3430 | 24 درصد | 7 درصد | 12 ساعت | - | 210 دقیقه |
Honor 7x | 3340 | 40 درصد | 12 درصد | 7 ساعت | - | - |
Mate 10 lite | 3340 | 36 درصد | 18 درصد | 6 ساعت | 50 دقیقه | 160 دقیقه |
Nova 2 Plus | 3340 | 36 درصد | 9 درصد | 9 ساعت | - | 160 دقیقه |
V30 Plus | 3300 | 37 درصد | 7 درصد | 15 ساعت | 40 دقیقه | 105 دقیقه |
One Plus 5T | 3300 | 24 درصد | 7 درصد | - | 25 دقیقه | 75 دقیقه |
Zenfone 4 | 3300 | - | - | - | 36 دقیقه | 120دقیقه |
One Plus 5T | 3300 | 24 درصد | 6 درصد | 16 ساعت | - | 80 دقیقه |
G6 | 3300 | 35 درصد | 7 درصد | 11 درصد | - | 120 دقیقه |
Galaxy J7 2016 | 3300 | 20 درصد | 10 درصد | - | - | 180 دقیقه |
Xperia XZ Premium | 3230 | 36 درصد | 18 درصد | 22 ساعت | - | 120 دقیقه |
Honor 9 | 3200 | - | 15 درصد | 6 ساعت | - | 120 دقیقه |
P10 | 3200 | 40 درصد | 8 درصد | 13 ساعت | - | 75 دقیقه |
Huawei Y5 Prime 2018 | 3020 | 34 درصد | 18 درصد | 6 ساعت | 75 دقیقه | 150 دقیقه |
Xiaomi Mi 6X | 3010 | 48 درصد | 16 درصد | 6 ساعت | - | - |
Honor 9 lite | 3000 | 24 درصد | 10 درصد | 10 ساعت | 50 دقیقه | 155 دقیقه |
Y7 Prime 2018 | 3000 | 24 درصد | 18 درصد | 6 ساعت | - | - |
Nova 3e | 3000 | 24 درصد | 15 درصد | 7 ساعت | 40 دقیقه | 105 دقیقه |
Galaxy S9 | 3000 | 24 درصد | 4.5 درصد | 9 ساعت | 40 دقیقه | 100 دقیقه |
Q6 | 3000 | 36 درصد | 13 درصد | 9 ساعت | - | 120 دقیقه |
U11 | 3000 | 45 درصد | 10 درصد | 6 ساعت | - | 90 دقیقه |
Galaxy J5 2017 | 3000 | 20 درصد | 8 درصد | 12 ساعت | - | 140 دقیقه |
P10 lite | 3000 | 45 درصد | 15 درصد | 9 ساعت | 30 دقیقه | 160 دقیقه |
Galaxy A6 | 3000 | 12 درصد | 10 درصد | 15 ساعت | - | - |
Pixel | 2770 | 30 درصد | 10 درصد | - | - | 90 دقیقه |
iPhone X | 2716 | 36 درصد | 9 درصد | 13 ساعت | - | 180 دقیقه |
Xperia XA Ultra | 2700 | 36 درصد | 15 درصد | 13 ساعت | - | 180 دقیقه |
Xperia XZ1 | 2700 | 48 درصد | 6 درصد | 9 ساعت | - | 140 دقیقه |
Nokia 3 | 2630 | 18 درصد | 8 درصد | 6 ساعت | - | 210 دقیقه |
Xperia XA1 | 2300 | 36 درصد | 16 درصد | 5 ساعت | - | 160 دقیقه |
iPhone 8 | 1821 | 49 درصد | 15 درصد | 10 ساعت | - | 135 دقیقه |
3310 | 900 | - | - | - | - | 140 دقیقه |
بخریم؟
وان پلاس از همان روز اولی که گوشیهای هوشمند خودش را عرضه کرد جزو برندهای محبوب شد. این کمپانی با جدا شدن از اوپو بهخوبی توانست خودش را در این بازار سخت رقابت بالا بکشد. وان پلاس 6 تی آخرین دستاورد وان پلاس است و به آخرین دستاوردهای تکنولوژی روی یک گوشی موبایل مجهز شده.
همان ابتدا که 6 تی به دستمان رسید با هیجان زیادی به سراغش رفتیم و اکنون که مدتی است با آن کار میکنید هنوز این هیجان را داریم زیرا با گوشیای روبرو هستیم که از نظر سرعت یکی از بهترینها است و کمتر گوشی اندرویدی را میتوان پیدا کرد که در حال حاضر بتواند رفتاری مانند وان پلاس 6 تی داشته باشد.
نکته مهم در مورد گوشی وان پلاس 6 تی فقط سرعت بالایش یا طراحی خاص و دوستداشتنیاش نیست. این گوشی قیمتی بسیار مناسبتر از دیگر پرچمداران بازار دارد که این یکی از ویژگیهای اصلی گوشیهای وان پلاس بوده و هست. قیمت جهانی این گوشی حدود 500 دلار است که در ایران هم قیمت مناسبتری از دیگر گوشیهای ردهبالا دارد.
وان پلاس 6 تی به طور حتم یکی از انتخابهای ما برای خرید یک پرچمدار همهفنحریف و همهچیزتمام است. اگر کسی بخواهد گوشی اندرویدی باقابلیتهای بالا و سرعت حیرتآور بخرد که طراحی شیک و خاصی هم دارد و از همه مهمتر قیمت مناسبی هم نسبت به دیگر رقبا داشته باشد OnePlus 6T به طور حتم یکی از پیشنهادهای ما است.