گوشیهای موبایل شیائومی
قیمت گوشی شیائومی
قیمت گوشی شیائومی یکی از مواردی است که سبب شده این شرکت چینی نام خود را میان برندهای بزرگ دنیا مطرح کند. البته باید به این موضوع اشاره کنیم که این سیاست ربطی به کیفیت ساخت ندارد و تمامی محصولات شیائومی با کیفیت مطلوبی تولید میشوند.
تنوع گوشیهای شیائومی بسیار بالا است و همین مورد باعث میشود تا انتخاب برای بسیاری از افراد سخت شود.
شیائومی فعالیت خود را از سال 2010 در چین آغاز کرد و یک سال بعد، اولین گوشی خود را تحت عنوان Xiaomi Mi 1 به بازار عرضه کرد. این کمپانی خلاق چینی از همان ابتدای کار، کیفیت ساخت، نوآوری و خلاقیت را در دستورالعملهای خود قرار داد.
در حال حاضر برند شیائومی یکی از تولیدکنندگان معتبر و مطرح بازار به حساب میآید و قصد دارد با عرضه گوشیهایی رقابتی، به سلطه سامسونگ و اپل پایان دهد. شاید برایتان جالب باشد، این شرکت گستره فعالیت خود را فقط تولید گوشیهای موبایل محدود نکرده، بلکه در زمینه لوازم خانگی هوشمند یا همان اینترنت اشیا هم فعالیت دارد و روزبهروز به سبد محصولات این شرکت اضافه میشود.
شرکت شیائومی در حال حاضر داخل چین با برندهای مطرحی مانند ویوو، اوپو، وانپلاس، هواوی و آنر رقابت تنگاتنگی دارد، و همچنان نتوانسته جایگاه اول متعلق به هواوی را بدست آورد.
با این حال، شرایط شیائومی در بازارهای جهانی متفاوت است؛ چرا که این شرکت چینی سهم عظیمی از بازار را بدست آورده و توانسته اپل و سامسونگ را با گوشیهای خوش قیمت خود به چالش بکشد.
شیائومی در سال 2021 جایگاه اپل را به عنوان دومین تولید کننده برتر گوشی هوشمند بدست آورد که نشان از قدرت این برند کم سابقه و البته باکیفیت چینی است.
شیائومی در شرایطی وارد بازار شد که تولیدکنندگان به دو دسته تقسیم میشدند؛ گوشیهای باکیفیت و گرانقیمت یا گوشیهای ارزان و بیکیفیت. این شرکت چینی توانست به خوبی میان این دو موضوع توازن برقرار کند و همین باعث پایین بودن قیمت گوشیهای شیائومی شده است.
عوامل تاثیرگذار در قیمت گوشی شیائومی در ایران
امروزه اغلب محصولات با توجه به نوسانات نرخ ارز، دچار تغییرات قیمتی زیادی میشوند که برای دستگاههای شیائومی هم این مورد صدق میکند.
با این حال عوامل زیادی در قیمت گوشی شیائومی تاثیرگذار هستند که در ادامه آنها را برایتان بازگو میکنیم.
قیمت دلار
یکی از عوامل موثر در قیمت موبایل شیائومی، نرخ ارز است. البته در برخی از مواقع افزایش یا کاهش نرخ ارز هم چندان تاثیری در قیمت مصرفکننده ندارد؛ چون در صورت افزایش یا کاهش قیمت جهانی، تعرفه آن در بازار ایران هم تغییر میکند. همچنین در برخی از مواقع نوع ارز مبادلهای هم عامل موثری به حساب میآيد؛ چون برخی از شرکتها با صادرات کالا میتوانند ارز دولتی دریافت یا بهازای آن محصولات خاصی را وارد کنند. در چنین مواردی گوشیهای هوشمند با قیمت به نسبت پایینتری به دست خریداران میرسد.
موجودی کالا در بازار
تعداد موجودی یک کالا در بازار روی قیمت نهایی آن هم اثر میگذارد. برای مثال اگر دستگاهی به تازگی با تعداد کمی وارد بازار شده باشد، از قیمت بالایی برخوردار است؛ ولی با گذشت زمان و افزایش واردات آن محصول، قیمت مصرف کننده کاهش مییابد.
چنین مسئلهای برای ظرفیتهای مختلف از یک مدل هم صدق میکند. برای مثال امکان دارد قیمت شیائومی ردمی نوت 13 پرو حافظه ۱۲۸ گیگابایت از ظرفیت 256 گیگابایت آن بالاتر باشد؛ چرا که موجودی کمتری در بازار دارد و تقاضا هم برای آن زیاد است.
ظرفیتهای مختلف
شیائومی محصولات خود را با ظرفیتهای مختلفی عرضه میکند تا اکثر نیازهای کاربران را پوشش دهد. از همین رو، قیمت هر کدام از ظرفیتها نسبت به یکدیگر متفاوت هستند. نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید، افزایش قیمت گوشی موبایل با افزایش ظرفیت حافظه داخلی یا حافظه رم است.
اگر کاربری هستید که اطلاعات زیادی را روی گوشی خود ذخیره میکنید، با توجه به روند افزایش حجم اطلاعات پیشنهاد میکنیم به سراغ دستگاهی با حداقل حافظه 128 گیگابایتی بروید.
لیست انواع گوشیهای شیائومی
شیائومی یکی از شرکتهای بزرگ و مطرح در جهان است که طیف گستردهای از محصولات را تولید میکند؛ لوازم خانگی هوشمند، گجتهای دیجیتال، هدفون و هندزفری، گوشی موبایل و دیگر موارد.
با این حال، گوشیهای شیائومی با پیروی از سیاست سود کم، فروش زیاد توانستهاند موفقیت بسیار بالایی در اکثر بازارهای جهانی کسب کنند.
چنین موفقیتی نیازمند ارائه محصولات متنوعی است تا تمامی سلیقهها و کاربران را راضی نگهدارد. به همین علت، این غول فناوری چینی در حال حاضر گوشیهای خود را در خانوادههای ردمی (Redmi)، ردمی نوت (Redmi Note)، شیائومی (Xiaomi)، پوکو (Poco)، شیائومی تی (Xiaomi T)، می میکس (Mi Mix)، می مکس (Mi Max)، می A، می نوت (Mi Note) و بلک شارک (Black Shark) عرضه میکند. اکنون بهطور کامل، ولی مختصر درباره انواع گوشیهای شیائومی صحبت میکنیم.
سری شیائومی (Mi سابق)
شیائومی در ابتدا پرچمدارهای خود را پیشوند Mi عرضه میکرد، ولی بعد از عرضه سری Mi 11 این عبارت حذف شد. اکنون گوشیهای پرچمدار شیائومی فقط نامگذاری عددی دارند. برای مثال Xiaomi 14 Pro در حال حاضر قدرتمندترین و بهترین گوشی شیائومی به حساب میآید که در سال 2023 فقط در بازار چین عرضه شد. البته بر اساس گفتهها امکان دارد این پرچمدار قدرتمند در تاریخ 25 فوریه 2024 برای بازارهای جهانی رونمایی شود و در نهایت به فروش برسد.
سری شیائومی تی (Xiaomi T)
گوشیهای سری تی شیائومی، محصولات بالارده و قاتل پرچمدار این شرکت چینی هستند که از ويژگیهای مشابه دستگاههای پرچمدار بهره میبرند. در حال حاضر سری شیائومی 13T جدیدترین گوشیهای این خانواده هستند که از سختافزار بسیار قدرتمند، دوربینهای لایکا و صفحه نمایشهای بسیار باکیفیت برخوردارند. شاید تنها نقطه تمایز این دستگاه با پرچمدارهای شیائومی، برخورداری از بدنه پلاستیکی بهجای آلومینیومی یا تیتانیومی باشد.
سری میکس (Xiaomi Mix)
سری میکس که تا سال 2021 با پیشوند می میکس عرضه میشدند، سری محصولات خاص و نوآورانه شیائومی هستند. گوشی تاشو شیائومی Mix Fold3 در حال حاضر یکی از جدیترین رقبای گوشی گلکسی زد فولد 5 و گوگل پیکسل فولد است که از تراشه قدرتمند اسنپدراگون 8 نسل 2 بهره میبرد و صفحه نمایش آن در حالت باز به 8 اینچ میرسد. نکته جالب توجه میکس فولد سه برخورداری از ماژول دوربین چهارگانه با تنظیم لایکا است که تصاویر بسیار باکیفیت به ثبت میرساند. گوشی شیائومی میکس آلفا هم یکی از گوشیهای نوآورانه این سری بود که در سال 2019 معرفی شد، اما به دلایل مختلفی مانند هزینه تولید بالا و فروش پایین از خط تولید این شرکت کنار گذاشته شد.
سری مکس (Xiaomi Max)
شیائومی مکس محصولات میان رده و قیمت مناسب این شرکت چینی بودند که ظرفیت باتری بالایی داشتند؛ در واقع عبارت Max به همین موضوع اشاره دارد. در حال حاضر مدل جدیدی در این خانواده عرضه نشده است و آخرین دستگاه تولیدی در این سری با نام Mi Max 3 به سال 2018 بازمیگردد.
سری می نوت (Mi Note)
سری شیائومی می نوت به پرچمداران ارزان قیمت این شرکت معروف هستند. شیائومی می نوت 10 و می نوت 10 پرو آخرین گوشیهای این سری هستند که از مشخصات فنی تقریبا مشابه Mi 10 بهره میبردند. با این حال، به علت برخورداری از قیمت بالا و تراشه میانرده نتوانستند چندان در بازار موفق ظاهر شوند.
سری می ای (Mi A)
رابط کاربری شیائومی به دلیل امکانات شخصیسازی متنوع، از محبوبیت بالایی میان کاربران برخوردار است؛ اما برخی از کاربران چندان از رابط MIUI شیائومی استقبال نمیکنند. به همین علت شیائومی سری Mi A را با پلتفرم Android One تولید کرد تا تجربه لانچر اصلی اندروید را برای کاربران خود به ارمغان بیاورد. آخرین دستگاه تولید شده در این سری، Mi A3 بود که در سال 2019 با مجهز شدن به حسگر دوربین سونی توانست فروش قابل توجهی بدست آورد. البته باید بگوییم که سری Mi A از خط تولید شیائومی کنار گذاشته شدند و خبری از نسل جدید این دستگاهها نیست.
سری ردمی (Redmi)
شرکت ردمی در واقع یکی از شرکتهای زیرمجموعه شیائومی است که ابتدا در زمینه تولید گوشیهای اقتصادی فعالیت میکرد تا نیازهای کاربرانی که تمایل به پرداخت هزینه زیاد بابت خرید گوشی شیائومی را ندارند، برطرف کند.
با این حال، این شرکت چینی از سال 2019، Redmi را به عنوان برندی مستقل معرفی کرد. اکنون این زیر مجموعه محصولات متنوعی را در بازه قیمتی اقتصادی تا میانرده تولید میکند. جدیدترین دستگاههای این سری، شیائومی ردمی نوت 13 است و ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس به دلیل برخورداری از سختافزار قدرتمند، دوربینهای توانمند و صفحه نمایش باکیفیت گزینه مناسبی برای خرید به حساب میآید.
سری پوکو (Poco)
پوکو، از زیر برندهای موفق و محبوب در بازار ایران که محصولات رقابتی در بخشهای اقتصادی، میانرده و قاتل پرچمدار تولید میکند. تمرکز اصلی این برند روی بازار آسیا خصوصا هند است. گوشیهای پوکو شیائومی را به ۴ دسته میتوان تقسیم کرد:
- سری C
- سری M
- سری X
- سری F
گوشیهای ارزان پوکو تحت عنوان C روانه بازار میشوند که در مقایسه با رقبای همرده خود از مشخصات فنی قابل توجهی بهره میبرند.
گوشیهای مقرونبهصرفه پوکو در سری M عرضه میشوند. پوکو M6 Pro در حال حاضر جدیدترین گوشی این خانواده به حساب میآید که از مشخصات فنی بسیار مناسبی برخوردار است و توانسته در مدت زمان کوتاه خود در بازار، رقبای خود را کنار بزند.
میان ردههای قدرتمند سری ایکس که در بازار ایران هم محبوبیت بالایی دارند. از دلایل محبوبیت و موفقیت این سری میتوان به استفاده از تراشههای قدرتمند و قیمت مناسب اشاره کرد. گوشی پوکو X3 Pro نمونه موفق سری Poco X است که فروش بالایی را تجربه کرد و اکنون Poco X6 Pro هم که اخیرا وارد بازار شده از ویژگیهای ممتاز متعددی بهره میبرد. این ویژگیهای ممتاز شامل تراشه قدرتمند مدیاتک دایمنسیتی 8300 اولترا که تمامی بازیهای سنگین را با بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا میکند، صفحه نمایش +Full HD، دوربین اصلی با کیفیت 64 مگاپیکسلی و باتری 5000 میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 67 واتی اشاره کرد.
در سری F، گوشیهای قاتل بالارده و قاتل پرچمدار این شرکت چینی حضور دارند. این دستگاهها عموما از مشخصات فنی قدرتمند، دوربینهای باکیفیت و باتریهایی با ماندگاری بالا استفاده میکنند. جدیدترین عضو این مجموعه سری F5 است که شامل دو گوشی Poco F5 و Poco F5 Pro میشود. اگر به دنبال گوشی هستید که در کنار سختافزار قدرتمند، قیمت مناسبی هم داشته باشد، سری F گزینه مناسبی به شمار میرود. البته باید به این موضوع هم اشاره کنیم که در سری F نسخههای مناسب بازی هم با پسوند GT تولید میشدند. در حال حاضر آخرین دستگاه تولید شده از این سری، Poco F4 GT نام دارد که به علت مشکلات حرارتی و عدم پایداری نتوانست از پس انتظارات کاربران برآید.
سری بلک شارک (Black Shark)
گوشیهای گیمینگ شیائومی تحت زیرمجموعه Black Shark تولید میشوند. هدف از ساخت این چنین دستگاههایی رقابت با گوشیهای ROG Phone ایسوس و رد مجیک ZTE است. برخورداری از قیمت مناسب نسبت به رقبا، طراحی بسیار زیبا و مدرن، تراشههای قدرتمند، سیستمهای خنککننده حرفهای، تریگرهای فیزیکی روی فریم، صفحه نمایشهایی با حاشیه کم و نرخ نوسازی بالا، باتریهای بزرگ و فناوری شارژ سریع پیشرفته از ویژگیهای برجسته این سری به شمار میروند. آخرین گوشی شیائومی تولید شده در این خانواده Black Shark 5 Pro است که در سال 2022 پا به بازار گذاشت و همچنان از گوشیهای قدرتمند بازار به حساب میآید.
نکاتی که هنگام خرید گوشی شیائومی باید به آن توجه کنید:
دوربین
اغلب گوشیهای شیائومی از حداقل دو حسگر دوربین بهره میبرند، اما گفتنی است که تمامی دستگاههای این شرکت از دوربینهای قابل اعتمادی برخوردار نیستند. پس اگر کیفیت عکاسی برایتان اهمیت دارد باید به سراغ گوشیهای سری پرچمدار، سری تی، پوکو سری F یا نسخههای پرو خانواده ردمی نوت بروید. گوشیهای ذکر شده بر اساس گرانتر به ارزانتر مرتب شدهاند تا بتوانید بر اساس بودجه خود بهترین گوشی مناسب عکاسی شیائومی را خریداری کنید.
کیفیت ساخت
شیائومی با وجود پایین نگهداشتن قیمت نهایی محصولات خود از متریال باکیفیت برای محصولات خود استفاده میکند. پس اگر کیفیت ساخت مسئلهای مهم برایتان به حساب میآید باید با توجه به بودجه مدنظرتان به سراغ محصولات میانرده و بالارده این شرکت بروید. برای مثال پرچمدارهای سری Xiaomi 14 از بدنهای تیتانیومی بهره میبرند تا لوکستر از قبل بهنظر برسند. همچنین گفتنی است که اغلب میانردههای ممتاز این شرکت هم از ترکیب پلاستیک و شیشه تولید میشوند که کیفیت ساخت مطلوبی دارند.
رابط کاربری و آپدیت گوشیهای شیائومی
شاید فقط آپدیت و رابطکاربری پاشنه آشیل گوشیهای شیائومی باشند. با این حال، هر محصولی در کنار نکات منفی، مزیتها و نکات مثبتی دارد. رابط کاربری شیائومی با نام MIUI روی دستگاههای این شرکت چینی قرار میگیرد که مبتنی بر اندروید است.
این پوسته از امکانات و قابلیتهای شخصیسازی متنوعی بهره میبرد، امکاناتی که سبب شده توجه بسیاری از کاربران حرفهای را به خود جلب کند. با این حال، تعداد بالای محصولات این شرکت باعث شده که فرصت کافی برای بهینهسازی رابط MIUI برای تمامی دستگاهها وجود نداشته باشد. چنین موردی باعث بروز مشکلات نرمافزاری یا همان باگ در برخی از دستگاهها شده است.
از نظر پشتیبانی نرمافزاری هم باید اشاره کرد که شیائومی عموما گوشیهای تولید شده با عنوان Xiaomi را تا 4 سال و خانواده ردمی را تا 3 سال پشتیبانی میکند که شامل دو یا سه نسخه از سیستمعامل اندروید میشود. متاسفانه شرکت پوکو برنامه چندان منظمی برای پشتیبانی از دستگاههای خود ندارد، ولی اغلب اوقات گوشیهای پوکو تا سه سال توسط این شرکت پشتیبانی میشوند.
در حال حاضر آپدیت اندروید 14 برای اکثر گوشیهای شیائومی در حال انتشار است که همزمان با ارتقا به نسخه جدید اندروید، به سیستمعامل جدید HyperOS هم بهروز میشوند.
هایپر او اس نام جدید سیستمعامل شیائومی است که بهزودی روی اکثر گوشیهای هوشمند این شرکت، لوازم خانگی هوشمند و ماشینهای الکتریکی این شرکت چینی قرار خواهد گرفت.
شیائومی، HyperOS را مبتنی بر سیستمعامل اندروید و سیستمعامل Vela است که قصد دارد با استفاده از هایپر او اس، یک اکوسیستم یکپارچه بهوجود آورد.
تفاوت رام چین و گلوبال
شرکت چینی شیائومی دستگاههای خود را برای دو بازار متفاوت تولید میکند؛ چین و جهانی (گلوبال).
همچنین برخی از گوشیهای این شرکت فقط در چین عرضه میشوند و بهصورت جهانی بهفروش نمیرسند. در حالت کلی گوشیهای رام چین و گلوبال شیائومی تفاوتی از نظر سختافزار یا کیفیت ساخت ندارند و فقط از نظر نرمافزاری متمایز هستند.
گوشیهای رام چین شیائومی به فروشگاه گوگل پلی مجهز نیستند و جایگزین چینی این نرمافزار روی آنها نصب شده است. همچنین این رام مملو از برنامههای چینی است و باید به این موضوع اشاره کنیم که از زبان فارسی هم پشتیبانی نمیشود.
در طرف دیگر، رام گلوبال شیائومی، محیط سبکتر و فاقد برنامههای چینی دارد و بهطور کامل از سرویسهای گوگل و زبانهای دنیا از جمله فارسی پشتیبانی میکند.
برای تشخیص رام چین گوشی شیائومی با رام گلوبال دو روش کلی وجود دارد:
- روی جعبه دستگاه در بخش مدل عبارتی مشاهده میشود که در انتهای آن یک حرف G یا C به چشم میخورد. اگر حرف G در انتهای مدل وجود داشته باشد، رام دستگاه گلوبال و اگر حرف C باشد، رام دستگاه چین است.
- دومین روش استعلام از طریق منوی تنظیمات است. وارد تنظیمات و سپس بخش About Phone شوید. در روبهروی MIUI Version یک عبارت مانند V13.2.4.0.TLBCNXM مشاهده میکنید. اگر CN را مشاهده کردید، رام گوشی شما برای منطقه چین است و اگر عبارات دیگری مانند EU، MI ،RU، IN ،ID ،TR ،TW ،JP و KR قرار داشت، دستگاه شما رام گلوبال دارد.
نمایشگر
نمایشگر یکی از بخشهای مهم در هر گوشی به حساب میآید. صفحه نمایش با فناوریهای مختلف روی قیمت گوشی شیائومی تاثیر میگذارد. اگر کاربری هستید که استفادههای روزمره مانند وبگردی و چک کردن شبکههای اجتماعی دارید، گوشیهای اقتصادی و میانرده این شرکت با برخورداری از پنلهای IPS میتوانند به راحتی نیاز شما را برطرف کنند. با این حال اگر گیمر یا فردی حرفهای هستید و قصد تماشای محتوای باکیفیت روی دستگاه خود دارید، باید به سراغ مدلهای بالارده یا میانردههایی با پنلهای AMOLED بروید.
باتری
اغلب گوشیهای برند شیائومی ماندگاری باتری بالایی دارند؛ البته توجه داشته باشید که نسخه رابط کاربری، ظرفیت باتری و تراشه در مصرف باتری موثر واقع میشوند.
گوشیهای اقتصادی و میانرده به علت برخورداری از باتریهایی با ظرفیت بالا و تراشههای کم مصرف میتوانند تا یک روز کامل شما را همراهی کنند. پس اگر فردی هستید برای مدت طولانی امکان شارژ مجدد دستگاه خود را ندارید، پیشنهاد میکنیم به سراغ خرید گوشی شیائومی بروید که حداقل ظرفیت باتری 4500 میلیآمپر ساعتی و بالاتر داشته باشد.
گوشیهای پرچمدار شیائومی شاید از ظرفیت باتری نسبتا کمتری در مقایسه با مدلهای اقتصادیتر خود برخوردار باشند، ولی بهلطف فناوریهای پیشرفته شارژ سریع در مدت زمان کوتاهی آماده استفاده مجدد میشوند. برای مثال گوشی شیائومی 14 پرو از باتری 4880 میلیآمپر ساعتی استفاده میکند، ولی با استفاده از فناوری شارژ سریع 120 وات در مدت 18 دقیقه به شارژ کامل میرسد.
حافظه داخلی
بهطور روزانه به حجم اطلاعات و برنامهها اضافه میشود، پس چه بهتر که گوشی بخرید که فضای ذخیرهسازی کافی داشته باشد. اکثر گوشیهای جدید شیائومی از حداقل حافظه داخلی 128 گیگابایت برخوردارند، ولی در برخی از مدلها نیز شاهد نسخههای 256، 512 گیگابایت و یک ترابایتی هستیم. در نتیجه ابتدا کاربری و سپس بودجه خود را مشخص کنید تا با استفاده از این دو عامل، دستگاه متناسب با نیازتان را خریداری کنید.
کیفیت اسپیکر
بهغیر از برخی از مدلهای اقتصادی، اکثر گوشیهای شیائومی به اسپیکرهای استریو مجهز شدند. همچنین باید به این موضوع اشاره کنیم که شیائومی برای تولید برخی از پرچمدارهای خود با شرکت محبوب harman/kardon همکاری داشته است. در مجموع کیفیت اسپیکر اکثر گوشیهای شیائومی مطلوب است.
علت ارزان بودن قیمت گوشیهای شیائومی نسبت به رقبا
ارزان بودن قیمت گوشیهای شیائومی نسبت به رقبا، اصلیترین عامل موفقیت این شرکت چینی در بازار جهانی است. با این حال شاید برایتان ارزانی این دستگاهها جالب باشد. در ادامه این موارد را شرح خواهیم داد.
حاشیه سود کم
هدف شیائومی سود کم و فروش زیاد است؛ در واقع مدیرعامل این شرکت، لی جون، در سال 2018 اعلام کرد که سود ناشی از فروش گوشیهای شیائومی فقط 5 درصد است. چنین حاشیه سودی باعث ارزانتر شدن قیمت گوشیهای شیائومی در مقایسه با دیگر برندها میشود.
استفاده از قطعات بومی
طی سالهای اخیر، چین به قطب بزرگ تولید تجهیزات و قطعات الکترونیکی تبدیل شده است. اکثر قطعات گوشیهای شیائومی هم در این کشور تولید میشوند که روی قیمت نهایی دستگاه موثر هستند.
نمایش تبلیغات
شیائومی با نمایش تبلیغات در محیط رابط کاربری، حاشیه سود کم خود را جبران میکند.
جمعآوری و فروش دادههای کاربران
یکی دیگر از عواملی که در ارزان بودن گوشیهای شیائومی نقش پررنگی دارد، جمعآوری و فروش دادههای کاربران خود است. این شرکت چینی با فروش اطلاعات کاربران خود به شرکتهای تبلیغاتی سود قابل توجهی بدست آورده است. البته شیائومی ادعا کرده که این فعالیت با نظر کاربر صورت میگیرد و در صورت عدم تمایل میتواند انصراف دهد. برای انجام اینکار وارد منوی تنظیمات شوید و سپس به بخش Additional Settings بروید تا منوی Authorization & revocation مشاهده کنید. وارد این تب شوید و گزینه MSA را خاموش کنید.
حذف واسطهها و فروش مستقیم
شیائومی وظیفه فروش و پخش محصولات خود را برعهده گرفته است و واسطهای میان تولیدکننده و خریدار وجود ندارد. شرکت چینی با استفاده از این روشها منافع زیادی بردند؛ کاهش هزینههای نگهداری و پرسنل، افزایش و کنترل کیفیت روی توزیع محصولات، خدمات پس از فروش بهتر و ارتباط مستقیم با مشتریان.
مزایا و معایب استفاده از گوشیهای شیائومی
مانند هر برندی، گوشیهای شیائومی هم مزایا و معایب خود را دارند که در ادامه بهصورت مختصر برایتان شرح خواهیم داد.
مزایا
- قیمت مناسب
- تنوع بالا
- مشخصات فنی بهتر در مقایسه با رقبای همرده
- ارزش خرید بالا نسبت به قیمت
- کیفیت ساخت مطلوب
معایب
- وجود برخی از مشکلات نرمافزاری
- رابط کاربری MIUI شاید باب میل برخی از افراد نباشد
- جمعآوری و فروش اطلاعات کاربران
- نمایش تبلیغات در رابطکاربری
- نبود برنامه مشخصی برای انتشار آپدیتها
- پشتیبانی نرمافزاری نسبتا ضعیف