GSM-logo
خانهبررسی‌ها
نقد و بررسی سامسونگ گلکسی S25 اولترا؛ در هوشمندترین حالت ممکن

نقد و بررسی سامسونگ گلکسی S25 اولترا؛ در هوشمندترین حالت ممکن

سامسونگ سرانجام پرچمدار تمام عیار خود را در تاریخ ۳ بهمن به کاربران و طرفداران معرفی کرد؛ گوشی که در نسل قبلی توانست فروش بسیار خوبی را تجربه کند.

بیشتر

به روز رسانی در ۲۳ بهمن ۱۴۰۳
product-image

گوشی سامسونگ گلکسی S25 اولترا ظرفیت 256GB رم 12GB

مشاهدهٔ مشخصات فنی و قیمت

مشاهده

سامسونگ گلکسی اس ۲۵ اولترا جدیدترین و بهترین گوشی این شرکت کره‌ای به‌شمار می‌رود که در مقایسه با نسل قبلی خود شاید از نظر ظاهری نتواند رضایت منتقدان را بدست آورد، اما در زمینه نرم‌افزار پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است.

اکنون به سراغ بررسی پرچمدار تمام‌عیار سامسونگ به‌نام گلکسی S25 اولترا می‌رویم و نکات مثبت و منفی آن را بازگو خواهیم کرد.

بررسی متنی گوشی سامسونگ Galaxy S25 Ultra

نکات مثبت

  • تراشه قدرتمند اسنپدراگون هشت الیت
  • دریافت آپدیت نرم‌افزاری تا هفت سال
  • امکانات متنوع هوش‌منصوعی
  • نمایشگر روشن و باکیفیت
  • دوربین جدید ۵۰ مگاپیکسلی اولتراواید
  • ماندگاری بالای باتری

نکات منفی

  • نیاز به خرید اشتراک Galaxy AI بعد از شش ماه
  • در تصاویر ثبت شده نویز دیده می‌شود.
  • عدم ارتقای سرعت شارژ

 

طراحی؛ پخته‌تر ولی تکراری

رویکرد سامسونگ همچنان مانند گذشته است و تغییری نکرده؛ در واقع گلکسی اس ۲۵ اولترا با ظاهری مشابه به نسل قبلی خود عرضه شده است.

با این حال، با کمی دقت می‌توان به تغییرات محسوس این دستگاه پی‌برد. گرد شدن لبه‌های اطراف، تخت شدن فریم، اضافه شدن نوار مشکی دور لنزهای دوربین و از همه مهم‌تر باریک‌تر شدن حاشیه‌های اطراف نمایشگر از تغییرات طراحی این پرچمدار محسوب می‌شوند.

front-design.jpg

گوشی سامسونگ گلکسی اس ۲۵ اولترا از متریال بسیار باکیفیت تیتانیوم درجه دو و دو پنل شیشه‌ای تولید شده؛ دقیقا همانطور که از یک پرچمدار تمام عیار انتظار می‌رود.

به‌گفته شرکت کره‌ای، فریم دستگاه میزبان تیتانیوم بیشتری در مقایسه با نسل قبلی است و همین موضوع در کنار افزایش لوکسی، باعث کاهش وزن و افزایش مقاومت دستگاه در برابر ضربه شده است.

S25-ulta-back-design.jpg

در پنل پشتی پنج بیرون‌زدگی لنز دوربین به چشم می‌خورد و نوار مشکی اطراف آن‌ها قرار گرفته که پیش‌تر در زدفولد ۶، پرچمدار تاشوی سامسونگ، دیده‌ایم.

همچنین بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که بیرون‌زدگی لنزها در این نسل بسیار کمتر از قبل شده، اما همچنان دستگاه محبوبی برای کار کردن روی سطوح صاف به حساب نمی‌آیند. جنس شیشه‌ای پنل پشتی توسط یک روکش مات تکمیل می‌شود که متاسفانه مستعد جذب اثر انگشت است.

پنل جلویی نیز از نمایشگر ۶.۹ اینچی میزبانی می‌کند و به‌لطف باریک‌تر حاشیه‌ها اطراف آن، کاربران به ۹۲.۵ درصد از این فضا دسترسی دارند.

S25-ulta-front-panel.jpg

وظیفه محافظت از این بخش هم برعهده نسل جدید محافظ‌های کورنینگ به‌نام Gorilla Glass Armor نسل دو است که تا ۲۹ درصد مقاومت بیشتری در برابر ضربه و خط‌وخش از خود نشان می‌دهد.

اکنون به سراغ فریم گوشی سامسونگ گلکسی S25 اولترا می‌رویم؛ این بخش طراحی تخت دارد و به‌خوبی در دست قرار می‌گیرد، همچنین مشکل لیز خوردن نیز که در نسل قبلی به چشم می‌آمد، برطرف شده است.

S25-ulta-back-panel.jpg

در لبه سمت چپ موردی مشاهده نمی‌شود؛ چرا که کلیدهای تنظیم صدا و پاور به لبه سمت راست منتقل شده‌اند. همچنین کلیدها در محل مناسبی قرار گرفته‌اند و دسترسی به آن‌ها آسان است.

S25-ulta-upper-side.jpg

در بخش پایینی فریم مواردی نظیر درگاه شارژ تایپ‌‌سی، اسپیکر، میکروفن مکالمه و درگاه سیم‌کارت قرار گرفته‌اند. لبه بالایی نیز میزبان دو میکروفن به چشم می‌خورد که هنگام مکالمه وظیفه حذف صداهای مزاحم بر عهده دارند. در نهایت استاندارد IP68 همچنان برای این پرچمدار در نظر گرفته‌اند تا خیال کاربران بابت نفوذ آب و گردوغبار راحت باشد.

نمایشگر؛ روشن و باکیفیت

همانطور که پیش‌تر هم اشاره کردیم، پنل جلویی گلکسی اس ۲۵ اولترا از نمایشگری ۶.۹ اینچی از نوع Dynamic LTPO AMOLED 2X میزبانی می‌کند.

این نمایشگر محتوا را با وضوح +QHD به نمایش می‌گذارد، همان مقداری که در نسل قبلی نیز شاهد بودیم. تراکم پیکسلی به عدد ۴۹۸ کاهش پیدا کرده که به علت کاهش حاشیه‌های اطراف نمایشگر بوده است.

S25-ulta-display-quality.jpg

از نظر کیفیت صفحه نمایش گوشی اس ۲۵ اولترا هیچ نکته منفی ندارد و می‌تواند انتخاب ایده‌آلی برای افرادی که به تماشای فیلم‌وسریال علاقه‌دارند، باشد.

حداکثر روشنایی برای این صفحه‌نمایش ۲۶۰۰ نیت اعلام شده و نسبت به نسل قبلی خود تغییر پیدا نکرده است. البته این مقدار همچنان برای کار کردن زیر نور مستقیم خورشید یا روزهای ابری کاملا مناسب خواهد بود و محتوا با جزئیات و شفافیت بالایی نمایش داده می‌شود.

S25-ulta-display-under-sunlight.jpg

البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که این نمایشگر از روکش ضد بازتاب نور بهره می‌برد که کمک شایانی به وضوح آن می‌کند.

دقت رنگ در این نسخه بهبود یافته، البته گفتنی است که سامسونگ تمایل زیادی به اشباع رنگ‌ها دارد؛ ولی جای نگرانی نیست، چرا که می‌توانید در بخش تنظیمات نحوه نمایش رنگ‌ها را به‌صورت دستی تغییر دهید.

نرم‌افزار؛ هوشمند و کاربردی‌تر

سامسونگ پرچمدار تمام‌عیار خود را با جدیدترین نسخه از سیستم‌عامل اندروید یعنی ۱۵ و رابط‌کاربری One UI 7 عرضه کرده و به‌گفته کره‌ای‌ها تا ۷ سال پشتیبانی می‌شود.

همانطور که می‌دانید، سامسونگ برای معرفی پرچمدارهای جدید، بیشتر زمان خود را به هوش‌مصنوعی و قابلیت‌های Galaxy AI اختصاص داد؛ بنابراین بخش بررسی نرم‌افزاری گلکسی اس ۲۵ اولترا نیز طولانی‌تر از همیشه خواهد بود.

S25-ulta-android-15.jpg

نسخه جدید رابط‌کاربری سامسونگ با تغییراتی که در آن اعمال شده، بسیار زیباتر از قبل به‌نظر می‌رسد. آیکون‌ها مینیمال‌تر و انیمیشن‌های متعددی اضافه شدند که تجربه کاربری را چندین پله لذت‌بخش‌تر از قبل می‌کنند. همچنین باید به این موضوع اشاره کنیم که تعداد ویجت‌ها افزایش یافته‌اند و از طراحی متفاوت‌تری برخوردارند.

از امکانات مبتنی بر هوش‌مصنوعی One UI 7 می‌توان به Now Bar، AI Select و Now Brief اشاره کرد. سامسونگ اس ۲۵ اولترا می‌تواند با استفاده از الگوریتم‌های هوش‌مصنوعی، عملکرد خود را مطابق با کاربری‌های مختلف تغییر دهد.

قابلیت AI Select با بررسی محتوای گوشی، جزئیات بیشتری به شما نمایش می‌دهد و حتی می‌توانید ویدیوهای ریل اینستاگرام را به GIF تبدیل کنید.
با استفاده از Now Brief تعامل کمتری با گوشی خواهید داشت؛ چرا که چکیده اتفاقات را در زمان‌های مختلف از روز در صفحه قفل نمایش می‌دهد.

S25-ulta-s-pen.jpg

هوش‌مصنوعی دسترسی کامل به تمام برنامه‌های گوگل و سامسونگ دارد که باعث شده دستیار صوتی کاربردهای بیشتری داشته باشد.
ویرایش عکس و ویدیو و ساخت کاراکترهای جذاب با استفاده از قلم S Pen هم از سایر امکانات مبتنی بر هوش‌مصنوعی این دستگاه به حساب می‌آید.

اکنون که صحبت از قلم معروف S Pen شد، باید بگوییم که در این نسل سامسونگ تنها از یک قلم ساده استفاده کرده و قابلیت‌های از راه دور خود را از دست داده است. البته جای نگرانی وجود ندارد؛ چرا که سامسونگ گفته در آینده قلم مجهز به بلوتوث را جداگانه عرضه خواهد کرد.

سخت‌افزار؛ قدرتمند، اما همچنان جای کار دارد

سامسونگ برای نسل جدید پرچمدارهای خود فقط از یک نوع تراشه استفاده کرده و دیگر خبری از تراشه‌های پرحاشیه اگزینوس نیست.
همکاری‌های پیشین و موفق سامسونگ با کوالکام سبب شده تا دوباره تراشه اسنپدراگون هشت الیت نیز به‌صورت اورکلاک شده در پرچمدارهای این شرکت کره‌ای قرار بگیرد.

S25-ulta-benchmarks.jpg

برای سنجیدن توان پردازشی این پرچمدار قدرتمند به سراغ بنچمارک‌های معتبر رفتیم که نتایج بدست آمده در مقایسه با سایر پرچمدارهایی که از این تراشه استفاده می‌کنند، تقریبا نزدیک بود.

البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که این دستگاه در زمان بررسی و نگارش این مطلب به‌صورت عمومی در بازار عرضه نشده و امکان دارد با دریافت آپدیت‌های نرم‌افزاری نتایج متفاوتی بدست بیاید.

S25-ulta-gaming.jpg

با وجود ادعای سامسونگ مبنی بر افزایش ۴۰ درصدی مساحت محفظه‌بخار، این دستگاه زیر فشار مضاعف همچنان گرما بالایی تولید می‌کند و تا حدودی پایداری خود را از دست می‌دهد. این نکته را فراموش نکنید که کمتر کاربری پیدا می‌شود که تمام منابع دستگاه را استفاده کند؛ بنابراین حتی در استفاده‌های سنگین مانند اجرای بازی‌های سنگین نیز عملکرد بسیار خوبی دارد و می‌تواند تمام نیازهای کاربران را برطرف کند.

دوربین؛ توانمند با کمک هوش‌مصنوعی

گلکسی اس ۲۵ اولترا هم مانند نسل قبلی خود از چهار دوربین بهره می‌برد که شامل دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با لنز عریض، دوربین جدید ۵۰ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید، دوربین ۱۰ مگاپیکسلی با لنز تله‌فوتو و زوم اپتیکال ۳ برابر و در نهایت دوربین ۵۰ مگاپیکسلی پریسکوپ تله‌فوتو با زوم اپتیکال ۵ برابر می‌شود. حفره قرار گرفته در پنل جلویی نیز از دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی میزبانی می‌کند که نسبت به نسل قبلی خود تغییر نکرده است.

S25-ulta-photography.jpg

دوربین اصلی در نور کافی عکس‌های بسیار باکیفیتی ثبت می‌کند؛ جزئیات و بافت‌ها مناسب هستند، گستره‌دینامیکی به اندازه کافی عریض است، اما کمی نویز در بعضی از مواقع دیده می‌شود.

Galaxy-S25-Ultra-Main-Cam.jpg

با استفاده از دوربین نیز تله‌فوتو امکان ثبت عکس‌های پرتره وجود دارد که تصاویر گرفته شده مطلوب به‌نظر می‌رسند. جزئیات آن بالا هستند و سوژه هم به‌خوبی از پس‌زمینه جدا می‌شوند. این دستگاه در چهار مرحله ۱، ۲، ۳ و ۵ برابر با افکت بوکه عکاسی می‌کند. با این حال، باید بگوییم که تصاویر گرفته شده در حالت دو برابر از نظر کنتراست ایراد دارند و به‌نظر می‌رسد که این مشکل مرتبط با بهینه‌سازی دستگاه و نرم‌افزار باشد.

Portrait-3x.jpg

دوربین اولتراواید جدید تصاویر چشم‌نوازی به ثبت می‌رساند و سطح جزئیات نسبت به قبل بیشتر است. از نکات مثبت آن نیز می‌توان به گستره‌دینامیکی عریض، جزئیات بالا، رنگ‌های نزدیک به واقعیت و کنتراست مطلوب اشاره کرد.

s25-ultra-ultrawide-day.jpg

دوربین‌های تله‌فوتو این دستگاه به‌لطف برخورداری از ISP و الگوریتم پردازش تصویر جدید همچنان عملکرد خوبی دارند. در زوم ۲ برابر، کراپ دیجیتال از دوربین اصلی است که از نظر کیفیت تفاوتی با دوربین اصلی ندارد.

Zoom-3x-2.jpg

زوم ۳ برابر عملکرد مطلوب است، جزئیات از دست نمی‌روند و می‌توان روی آن حساب کرد. حالت ۵ برابر هم همچنان از کیفیت مناسبی برخوردار است؛ چون سنسور ۵۰ مگاپیکسلی دارد و می‌تواند جزئیات بالایی ثبت کند.

Selfie-Day.jpg

دوربین سلفی نسبت به قبل تغییری نکرده و می‌تواند عکس‌های بسیار خوبی بگیرد و نتایج در مقایسه با نسل قبلی به علت برخورداری از ISP جدید بهتر است.

در شب الگوریتم جدید پردازش تصویر وظیفه خود را به خوبی انجام می‌دهد و کیفیت تصاویر تا حد زیادی بهبود پیدا می‌کنند. البته در برخی از مواقع شاهد افزایش نویز و برهم‌خوردگی رنگ‌ها هستیم که امکان دارد با آپدیت‌های آینده بهتر شود.

Night-mode-Main-Cam.jpg

دوربین اصلی  تصاویر باکیفیت و مناسبی ثبت می‌کند و جزئیات قابل قبولی در آن ثبت می‌شوند. البته همچنان مشکل نویز معروف گوشی‌های سامسونگ در آن دیده می‌شود و برای رفع این ایراد منتظر آپدیت‌های جدید باشیم.

Ultrawide-Night.jpg

دوربین اولتراواید در طرف دیگر، تصاویری با نویز کمتر ثبت می‌کند که در مقایسه با نسل قبلی پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته است.

Zoom-100-Night.jpg

در شب دوربین تله‌فوتو عملکرد مناسبی دارد و می‌تواند عکس‌هایی با کیفیت قابل قبول ثبت کند. در زوم‌های اپتیکال، جزئیات آن‌ها مناسب هستند، ولی با افزایش زوم به مراحل دیجیتال، از جزئیات کاسته می‌شود و گفتنی است که نویز در تصاویر به علت پردازش بالا، افزایش پیدا می‌کند.

S25-ulta-videography.jpg

از نظر فیلمبرداری باید بگوییم که ویدیوهای گرفته شده کیفیت قابل‌قبولی دارند؛ عملکرد لرزشگیر اپتیکال در کنار لرزشگیر الکترونیکی باعث شد تا لرزش‌های بسیار کمی مشاهده شوند.

باتری؛ تنها بخش بدون تغییر

تنها بخشی که می‌توانیم راحت بگوییم نسبت به نسل قبلی تغییر نکرده، باتری و شارژر است. البته این مسئله را به عنوان نکته منفی برداشت نکنید.

باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی وظیفه تامین انرژی این پرچمدار تمام‌عیار را برعهده دارد که با توجه به بهینه‌تر شدن تراشه و رابط‌کاربری ماندگاری باتری حدود دو ساعت افزایش یافته است.

battery-s25-ultra.jpg

در واقع سامسونگ گلکسی S25 اولترا با استفاده‌های معمولی و کمی سنگین می‌تواند به راحتی تا یک روز کامل دوام بیاورد. این پرچمدار همچنان از شارژ سریع ۴۵ وات پشتیبانی می‌کند که برای شارژ کامل تقریبا به یک ساعت زمان نیاز دارد.

بررسی ویدیویی گلکسی S25 اولترا

 

 

آیا سامسونگ گلکسی اس ۲۵ اولترا ارزش خرید دارد؟

سامسونگ گلکسی اس ۲۵ اولترا را شاید بتوانیم از همین الان هم به عنوان یکی از بهترین گوشی‌های سال بدانیم. این پرچمدار نمایشگر بسیار باکیفیتی دارد، تجربه نرم‌افزاری بسیار خوبی ارائه می‌دهد، سخت‌افزار آن از پس تمام کارهای سنگین برمی‌آید و در ضمن از استایلوس هم پشتیبانی می‌کند که کارایی آن را فراتر از یک گوشی هوشمند می‌برد.

بنابراین اگر به دنبال یکی بهترین پرچمدارهای اندرویدی سال هستید، گلکسی اس ۲۵ اولترا انتخاب ایده‌آلی برایتان خواهد بود.

برچسب‌ها:


محصولات مشابه

سامسونگ گلکسی A15 ظرفیت 128GB رم 4GB

سامسونگ گلکسی A15 ظرفیت 128GB رم 4GB

از 11,329,000 تومانء

مشاهده

سامسونگ گلکسی S24 FE ظرفیت 256GB رم 8GB

سامسونگ گلکسی S24 FE ظرفیت 256GB رم 8GB

از 39,654,000 تومانء

مشاهده

سامسونگ گلکسی A16 4G-ویتنام ظرفیت 128GB رم 6GB

سامسونگ گلکسی A16 4G-ویتنام ظرفیت 128GB رم 6GB

از 12,113,000 تومانء

مشاهده

سامسونگ گلکسی A16 4G-ویتنام ظرفیت 128GB رم 4GB

سامسونگ گلکسی A16 4G-ویتنام ظرفیت 128GB رم 4GB

از 11,020,000 تومانء

مشاهده



نظرات

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.