GSM-logo
خانهبررسی‌ها
بررسی تخصصی OnePlus 7Pro

بررسی تخصصی OnePlus 7Pro

شاید نام وان پلاس خیلی به گوشتان نخورده باشد شاید هم اصلا نام این برند را نشنیده باشید اما توصیه می‌کنیم سعی کنید با وان پلاس و گوشی‌هایش بیش از پیش آشنا شوید. جدیدترین محصول این کمپانی وان پلاس 7 پرو نام دارد که حرف‌های زیادی برای گفتن به خصوص در بخش سرعت پردازش دارد. در این بررسی با هم بیشتر با وان پلاس 7 پرو آشنا می‌شویم.

بیشتر

به روز رسانی در ۲ شهریور ۱۳۹۸

وان پلاس برندی است که خیلی از کاربران گوشی‌های هوشمند آن را نمی‌شناسند. این کمپانی همیشه گوشی‌هایی خاص و متفاوت با دیگران را تولید و روانه بازار کرده است. کمتر از 5 سال از اولین عرضه وان پلاس می‌گذرد و امروز با یکی از متفاوت‌ترین گوشی‌های این کمپانی روبرو  هستیم که نامش وان پلاس 7 پرو است. برای اولین بار است که شاهد معرفی دو نسخه گوشی در یک سال توسط این برند هستیم و وان پلاس هم راه دیگران را پیش گرفته و با تولید دو نسخه از گوشی‌های خودش تصمیم گرفته تا هم کسانی که قصد خرید گوشی ارزان‌تری را دارند در نظر گرفته باشد و هم کسانی که برای خرید یک پرچم‌دار هزینه زیادی می‌پردازند. با وجود اینکه وان پلاس 7 پرو نسخه قوی‌تر و البته گران‌تر است اما از بسیاری پرچم‌داران دیگر برندها قیمت مناسب‌تری دارد و البته گران‌ترین گوشی ساخته شده توسط وان پلاس تا امروز به حساب می‌آید. در این بررسی به جزئیات این گوشی هوشمند می‌پردازیم و تمام مزایا و معایبش را با هم بررسی می‌کنیم.

گوشی وان پلاس 7 پرو را می‌توانید از فروشگاه آنلاین تکنوکده خریداری کنید.

طراحی

طراحی وان پلاس 7 پرو نشان می‌دهد که وان پلاس تجربه کافی در تولید گوشی‌های هوشمند را به دست آورده و به خوبی توانسته ذائقه مخاطبان را بشناسد. اولین چیزی که بعد از ظاهر بسیار زیبای گوشی نظر شما را به خودش جلب می‌کند وزن سنگینش است. وان پلاس 7 پرو بدون شک یکی از گوشی‌های سنگین وزن است که در کنار لیز بودن سبب شده چندان گوشی خوش دستی نباشد.

در بخش ظاهری با گوشی‌ای روبرو هستیم که یکی از زیباترین گوشی‌های هوشمند بازار است. قاب پشتی از شیشه‌ای ساخته شده که به همراه قاب جلو پوششی از گوریلاگلس 5 را روی خودشان دارند. زیر شیشه قاب پشتی فیلمی قرار گرفته که علت اصلی بازتاب نوری زیبایی است که در قاب پشتی شاهدش هستیم. ما رنگ آبی گوشی را در اختیار داشتیم که آبی یکدست نیست و بسته به اینکه نور به چه بخشی از آن بتابد رنگی متفاوت از آبی را شاهد هستیم.

image

رنگ قاب پشتی کاملا مات است و به همین خاطر اگر هم دست کثیف به آن بزنید چندان این کثیفی را نشان نمی‌دهد. جنس قاب پشتی با وجود اینکه شیشه‌ای است اما با آن چیزی که در گوشی‌های دیگر دیده‌ایم کاملا متفاوت است. لمس وان پلاس 7 پرو حس بسیار خوبی را منتقل می‌کند که تا امروز در کمتر گوشی هوشمندی مانندش را دیده‌ایم.

در قاب جلو صفحه‌نمایشی بزرگ را می‌بینیم که فضای بسیار زیادی از قاب جلو را به خودش اختصاص داده است. این صفحه‌نمایش حاشیه‌های بسیار کمی دارد در عین حال که هیچ خبری از ناچ یا حفره برای دوربین سلفی در قاب جلوی آن نیست. لبه‌های صفحه‌نمایش خمیدگی دارند که همین امر یکی از عوامل موثر در سخت کار کردن با این گوشی است. علاوه بر قاب جلو در قاب پشتی هم شاهد خمیدگی در لبه‌ها هستیم اما این هم نتوانسته به خوش دستی دستگاه کمکی زیادی کرده باشد.

image

وان پلاس تمام سعی خودش را کرده تا به ریزترین جزئیات در طراحی‌این گوشی هوشمند اهمیت دهد و به خوبی هم در این امر موفق ظاهر شده است. فریم دستگاه از فلز ساخته شده که رنگی هماهنگ با رنگ قاب پشتی دارد. این فریم در پایین آبی کم رنگ است و هر چه به سمت بالا می‌رویم رنگش پر رنگ‌تر می‌شود تا جایی که در بخش بالایی تقریبا به مشکی متمایل است.

همان‌طور که گفتیم خبری از ناچ یا حفره روی گوشی نیست پس دوربین سلفی کجاست؟ اگر نگاهی به بخش بالایی گوشی بیندازیم درگاهی نظر را به خودش جلب می‌کند. این درگاه در حقیقت محل قرارگیری دوربین سلفی است. زمانی که دوربین سلفی را فعال می‌کنید این بخش از جایش خارج می‌شود و دوربین سلفی را بیرون می‌آورد و با غیرفعال شدن دوربین سلفی به سرعت به جای خودش باز می‌گردد.

image

جزئیات ظاهری دستگاه

جلوی گوشی صفحه‌نمایش توانسته 88.1 درصد از قاب جلو را به خودش اختصاص بدهد. این صفحه لبه‌هایی خمیده دارد و حاشیه‌هایش در کناره‌ها و بالا بسیار کم است. خروجی صدای مخاطب در این گوشی کاملا به لبه بالایی گوشی چسبیده و سنسورهای نور و مجاورت هم در این خروجی قرار گرفته‌اند. این خروجی صدای مخاطب به علاوه نقش اسپیکر دوم را هم بازی می‌کند.

سمت راست کلیدهای ولووم را می‌بینیم که کاملا به هم چسبیده‌اند. بالای این کلیدها خط‌های آنتن مشاهده می‌شود.

image

سمت چپ کلید پاور را زیر کلیدی اسلایدی می‌بینیم که این کلید اسلایدی در سه حالت تنظیم می‌شود. کلید اسلاید طراحی‌ای متفاوت با کلید ولوم دارد و رویش شیاردار طراحی شده به سبب اینکه قرار است با انگشت به بالا و پایین کشیده شود و به همین خاطر باید انگشت رویش گیر کند.

image

پایین گوشی درگاه ارتباطی دستگاه قرار گرفته که از نوع تایپ سی است و کنار خودش درگاه سیم‌کارت‌ها، میکروفون اصلی و اسپیکر را می‌بینید. درگاه سیم‌کارت‌ها در وان پلاس 7 پرو از دو سیم کارت همزمان پشتیبانی می‌کند اما با خارج کردن آن با درگاهی بزرگ و بلند روبرو نیستیم و برای اینکه اندازه کوچکی داشته باشد طراحی به صورتی است که سیم‌کارت‌های خودتان را باید در دو طرف آن بگذارید و البته پشتیبانی از درگاه کارت حافظه خارجی هم وجود ندارد.

image
 
image

بالای گوشی میکروفون دوم را می‌بینیم که در کنار درگاه دوربین سلفی قرار گرفته.

image

قاب پشتی که زیباترین بخش آن به حساب می‌آید میزبان 3 لنز برای دوربین اصلی است که در قاب مشکی رنگ و مجزا از دیگر بخش‌های قاب پشتی قرار گرفته‌اند. فلش LED خارج از این قاب در نظر گرفته شده و لوگوی وان پلاس هم زیر آن دیده می‌شود و در نهایت نام وان پلاس را می‌بینیم که در پایین‌ترین بخش قاب پشتی دیده می‌شود.

image

صفحه‌نمایش

صفحه‌نمایش یکی از بخش‌های این گوشی هوشمند است که بخش متفاوت آن با دیگر گوشی‌های هوشمند بازار به حساب می‌آید. این صفحه اندازه‌ای 6.7 اینچی دارد و برای اولین بار در گوشی‌های وان پلاس شاهد استفاده از رزولوشن QHD برای آن هستیم. یکی دیگر از بخش‌هایی که در صفحه‌نمایش این گوشی جزو اولین‌ها است نرخ به‌روزرسانی آن است. صفحه وان پلاس 7 پرو نرخ به روزسانی 90 هرتزی دارد. این عدد نشان می‌دهد که صفحه‌نمایش این گوشی در یک ثانیه 90 بار به روز می‌شود که برای گوشی‌های دیگر این عدد برابر 60 بار است. همین عدد سبب می‌شود که اسکرول کردن روی صفحه وان پلاس 7 پرو خیلی نرم‌تر انجام شود و به‌خصوص در انجام بازی‌هایی مانند اسفالت 9 که دائم صحنه‌ها عوض می‌شوند و جزئیات در صفحه تغییر می‌کنند این نرخ به‌روزرسانی کمک می‌کند تا بازی خیلی طبیعی‌تر و روان‌تر نمایش داده شود.

با وجود اینکه این عدد به‌روزرسانی تصویر برای وان پلاس 7 پرو آن را یک سر و گردن در بخش صفحه‌نمایش از دیگران فاصله می‌دهد اما دقت داشته باشید این چیزی نیست که کاربران عادی به همین راحتی متوجه آن شوند.

image

صفحه‌نمایش نور خوبی دارد اما نورش از بسیاری گوشی‌های پرچم‌دار دیگر به‌خصوص گوشی‌های اپل و سامسونگ کمتر است. در نهایت روشنایی این صفحه می‌تواند نوری برابر 616 نیتس را از خودش ساطع کند. زیر نور خورشید از نظر روشنایی با صفحه‌این گوشی مشکلی ندارید اما متاسفانه بازتاب زیادی از صفحه دارید که همین امر سبب می‌شود خوانایی زیر نور خورشید از گوشی‌هایی مانند گلکسی اس 10 پلاس یا آیفون 10 اس مکس کمتر باشد.

در زمینه نمایش رنگ‌ها با صفحه‌ای کاملا خوش رنگ و لعاب روبرو هستیم که همه رنگ‌ها را کاملا شفاف و واضح به نمایش در می‌آورد. زاویه دید زیاد هم یکی دیگر از ویژگی‌های این صفحه امولد است که با نگاه کردن به آن با زاویه زیاد نه اثر منفی‌ای در رنگ‌ها مشاهده می‌کنید نه اثر منفی‌ای در روشنایی. سرعت پاسخ‌دهی صفحه بسیار خوب است و هیچ نگرانی‌ای از بابت این موضوع ندارید و در کمترین زمان ممکن به لمسی که به آن شده پاسخ می‌دهد.

در بخش تنظیمات صفحه‌نمایش با تنظیمات بسیار متنوعی روبرو هستید که به لطف رابط کاربری اکسیژن او اس برایش به همراه آمده.

Night Mode: زمانی که این تنظیم را فعال کنید نور پیکسل‌های آبی کم یا خاموش می‌شود و نور پیکسل‌های زرد روی صفحه غالب می‌شود. این تنظیم کمک می‌کند تا زمانی که نور محیط خیلی کم است فشار زیادی به چشم کاربر وارد نشود و در نهایت راحت‌تر به خواب برود. در این تنظیم امکان زمان‌بندی برای فعال و غیر فعال شدن خودکارش هم در نظر گرفته شده علاوه بر اینکه می‌توانید به طور دلخواه گرمای رنگ‌ها را کم یا زیاد کنید یا اینکه نور را در این حالت به طور دستی تنظیم کنید.

Screen calibration: در این بخش سه تنظیم پیش روی کاربر قرار دارد تا بتواند رنگ‌ها و روشنایی را بنابر دلخواه خودش تعیین کند. حالت اول Vivid نام دارد که با انتخاب آن به طور خودکار رنگ‌ها روی صفحه کمی اشباع تر به نمایش در می‌آیند؛ در حالت Natural می‌توانید رنگ‌ها را واقعی‌تر روی صفحه ببینید اما آن شارپی و گیرایی را ندارند. حالت آخر که Advanced نام دارد این امکان را به کاربر می‌دهد تا به صورت دستی تغییرات را اعمال کند. در این بخش سه گزینه پیش روی کاربر قرار می‌گیرد که با انتخاب هر کدام از آن‌ها می‌تواند شدت رنگ‌ها را تغییر دهد و به علاوه شاسی‌ای در بخش پایینی قرار دارد که به وسیله آن نور پیکسل‌های زرد را کم و زیاد کند که سبب می‌شود نور صفحه گرم‌تر یا سردتر شود.

Resolution: در این بخش می‌توانید بنا بر دلخواه خودتان کیفیت صفحه را تعیین کنید. سه گزینه در اینجا دیده می‌شود؛ حالت خودکار که به با توجه به محتوای در حال پخش خود گوشی کیفیت صفحه را به طور خودکار تنظیم می‌کند. گزینه‌های دیگر QHD+ و FHD+ هستند که می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

Video Enhancer: فعال شدن این تنظیم سبب می‌شود زمانی که ویدیو روی گوشی در حال پخش است رنگ‌ها و شارپی تصاویر ویدیویی به طرز چشمگیری افزایش پیدا کند.

Ambient Display: این بخش تقریبا همان کار آلویز آن را در گوشی‌های سامسونگ و هوآوی انجام می‌دهد با این تفاوت که همیشه فعال نیست و با برداشتن دستگاه یا ضربه زدن روی صفحه به نمایش در می‌آید. در اینجا می‌توانید شکل ظاهری نمایش ساعت را تعیین کنید یا اینکه یک امضای شخصی برای خودتان بنویسید.

Theme: این بخش امکان این را فراهم می‌کند تا نوع نمایش رنگ‌ها در منوهای وان پلاس 7 پرو عوض شود. سه حالت رنگی، سفید و تاریک در نظر گرفته شده که با توجه به سلیقه و نور محیط می‌توانید هر کدام از این‌ها را انتخاب کنید تا منوها دچار دگرگونی رنگی شوند.

Accent Color: این تنظیم به کاربر امکان می‌دهد تا رنگ تیترها را تغییر دهد که امکان استفاده از طیف وسیعی از رنگ‌ها وجود دارد.

Status bar: کنترل نوار ابزار در این بخش انجام می‌شود که به کمک آن می‌توانید نوع نمایش میزان باتری، نمایش یا عدم نمایش درصد باتری، نمایش سرعت شبکه‌ای که به آن متصل هستید و در نهایت نوع نمایش ساعت را در نوار ابزار تعیین کنید.

image

سخت‌افزار

برای وان پلاس 7 پرو از آخرین نسخه عرضه شده چیپ ست موبایلی کوآلکام بهره برده شده که اسنپدراگون 855 نام دارد. این چیپ ست 7 نانومتری پردازنده‌ای 8 هسته‌ای دارد که 1 هسته آن فرکانس 2.84 گیگاهرتزی، 3 هسته فرکانس 2.42 گیگاهرتزی و 4 هسته‌اش فرکانس 1.78 گیگاهرتزی دارند. کنار این پردازنده حافظه رم 6، 8 یا 12 گیگابایتی و حافظه داخلی 128 یا 256 گیگابایتی قرار گرفته. حافظه داخلی‌ای که برای وان پلاس 7 پرو در نظر گرفته شده از نوع UFS 3.0 است که در سرعت خواندن و نوشتن از حافظه UFS 2.1 سریع‌تر عمل می‌کند. متاسفانه پشتیبانی از کارت حافظه خارجی برای این گوشی در نظر گرفته نشده است. سرعت این حافظه داخلی را می‌توانید در ادامه در جدولی که برای این تست در نظر گرفته شده مشاهده و با رقبا مقایسه کنید.

نام گوشی

Antutu

GFX Bench Manhatan 3.1

Geekbench 4 Single

Geekbench 4 Multi

OnePlus 7 Pro

-

2066

3434

10704

Samsung Galaxy S10+

330383

2302

4539

10063

Xiaomi Mi Mix 3

297663

3224

2367

8456

OnePlus 6T

296430

3295

2396

8992

Honor View 20

278402

2995

3295

9715

Huawei Mate 20 Pro

272559

1691

3323

9621

Huawei Mate 20

268119

2739

3318

9584

Pocophone F1

264276

3282

2435

8756

Galaxy S9+

248993

2646

3693

9042

Galaxy Note9

233467

1541

3667

9013

Huawei P20 Pro

206875

1541

1919

6759

MediaPad M5 Pro

179363

1036

1906

6385

Honor 9

148817

-

1894

6243

Xiaomi Redmi Note 7

145011

783.8

1640

5775

Huawei Y9 2019

139497

793.4

1609

5490

Nokia 7 Plus

135468

861.8

1630

5280

Galaxy A7 2018

122252

582.1

1528

4361

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

117035

600

1332

4797

Xiaomi Redmi Note 5 AI

114215

597.6

1318

4840

Xiaomi Redmi 7

101820

890.6

1204

4085

Huawei P30 Lite

101407

819.8

1541

5519

Huawei Nova 3e

88194

298.0

929

3744

Honor 9 lite

87330

320.6

930

3571

Xiaomi Mi A2 lite

79091

364.3

859

4174

Huawei Y7 Prime 2019

72334

752.2

753

3710

Galaxy A6+

70024

343.8

741

3543

Asus Zenfone 4

65838

585.4

850

4111

Galaxy A6

62970

357

710

3352

Galaxy J7 Pro

62198

201.4

727

3701

Huawei Y7 Prime 2018

58475

611.9

513

1457

Huawei Y5 Prime 2018

42010

210.3

634

1342

BLU Vivo OnePlus

38830

-

-

-

Xiaomi Mi 6X (A2)

-

855.9

1604

3804

ما نسخه 256 گیگابایت حافظه داخلی با 12 گیگابایت حافظه رم را در اختیار داشتیم که از 256 گیگابایت حافظه داخلی همان ابتدای کار 223 گیگابایت آزاد بود. در بخش حافظه رم هم با بسته بودن تمام برنامه‌ها از 12 گیگابایت حافظه رم 8.1 گیگابایت آزاد بود و با باز کردن 15 برنامه میزان فضای آزاد رم به 6.9 گیگابایت کاهش پیدا کرد.

نام گوشی

حافظه داخلی

(گیگابایت)

حافظه داخلی در دسترس

(گیگابایت)

حافظه رم

(گیگابایت)

حافظه رم آزاد با بسته بودن تمام برنامه‌ها

(گیگابایت)

حافظه رم آزاد با باز بودن 15 برنامه

(گیگابایت)

Honor View 20

256

227

8

3

2.6

OnePlus 7 Pro

256

223

12

8.1

6.9

Huawei Mate 20 Pro

128

108

6

2.15

1.5

Huawei P20 Pro

128

111.4

6

2.8

1.8

Honor 9

128

109.56

6

2.54

1.69

Galaxy Note9

128

111.22

6

3.16

2.16

OnePlus 6T

128

108.2

8

3

1.8

Huawei Mate 20

128

108.0

6

2.16

1.83

Xiaomi Mi Mix 3

128

110.36

6

2.20

1.43

Samsung Galaxy S10+

128

109.95

8

3.18

2.7

Honor 10i

128

110.46

4

1.51

1.16

Huawei P30 Lite

128

108.5

4

1.6

1.4

Galaxy S9+

64

52.55

6

2.94

1.73

Pocophone F1

64

52.4

6

2.5

2.1

Galaxy A7 2018

64

52.3

4

1.6

1

Asus Zenfone 4

64

52

4

1.5

1

MediaPad M5 Pro

64

51.33

4

1.98

1.14

Huawei Nova 3e

64

50.58

4

1.98

1

Nokia 7 Plus

64

48.34

4

1.9

930 مگابایت

Galaxy A6

64

52.01

4

2.43

1.67

Xiaomi Mi 6X

64

50.31

4

1.8

1.6

Xiaomi Redmi Note 5 AI

64

50.31

6

3.28

2.5

Huawei Y9 2019

64

52.6

4

2.36

1.1

Xiaomi Redmi Note 7

64

50

4

1.4

800 مگابایت

Xiaomi Redmi 7

64

50.83

3

1.26

1.01

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

32

21.8

3

1.2

700 مگابایت

Galaxy J7 Pro

32

25.24

3

1.34

700 مگابایت

Huawei Y7 Prime 2018

32

24.81

3

1.54

1.3

Honor 9 lite

32

23.49

3

1.2

990 مگابایت

Galaxy A6+

32

23.71

3

1

850 مگابایت

Xiaomi Mi A2 lite

32

21.46

3

1.3

800 مگابایت

Huawei Y5 Prime 2018

16

10.86

2

924 مگابایت

700 مگابایت

Lava iris 88

16

10.6

2

1.13

730 مگابایت

BLU Vivo One Plus

16

9.7

2

1.06 

900 مگابایت

BLU C5 LTE

8

3.8

۱

460 مگابایت

384 مگابایت

همان‌طور که مشاهده کردید وان پلاس 7 پرو از سخت‌افزار قدرتمندی بهره می‌برد و همین سخت‌افزار بسیار قوی سبب شده تا بتوانید به‌راحتی تمام برنامه‌ها و بازی‌های سنگین را روی آن اجرا کنید و هیچ نگرانی‌ای بابت لگ یا کندی نداشته باشید. ما بازی‌های متنوعی را جزئیات گرافیکی مختلف روی گوشی تست کردیم و در اجرای هیچ کدام به کوچک‌ترین مشکلی برنخوردیم. نتایج بنچ مارک‌ها را هم می‌توانید در ادامه مشاهده کنید.

اسپیکر

برای وان پلاس 7 پرو دو اسپیکر در نظر گرفته شده که یکی از آن‌ها پایین گوشی قرار گرفته و اسپیکر دیگر در خروجی صدای مخاطب است. این برای اولین بار است که در گوشی‌های خانواده وان پلاس شاهد حضور دو اسپیکر هستیم. اسپیکری که پایین گوشی قرار گرفته نقش اصلی را به عهده دارد و صداهای بم و میانی را پخش می‌کند و اسپیکری که داخل خروجی صدای مخاطب است برای پخش صداهای زیر استفاده می‌شود. عملکرد دو اسپیکر بسیار خوب است و هم صدای بلندی دارند و هم کیفیت بسیار خوب است. در تست‌هایی که ما از اسپیکر داشتیم می‌توانستیم به‌راحتی صدای تمام ابزار آلات موسیقی که در ساخت موزیک نقش داشتند را به‌راحتی بشنویم.

image

امنیت

دو بخش امنیتی برای این گوشی در نظر گرفته شده که یکی سنسور اثرانگشت است و دیگری تشخیص چهره.

سنسور اثرانگشت در این نسل زیر صفحه‌نمایش قرار گرفته که برای اینکه فرآیند تشخیص اثرانگشت شروع شود باید یا صفحه گوشی را روشن کنید یا اینکه روی صفحه ضربه بزنید تا اینکه محل قرارگیری سنسور اثرانگشت توسط آیکونش نمایان شود. سرعت و دقت این سنسور بسیار خوب است و می‌توان گفت با سنسورهایی که زیر صفحه‌نمایش نیستند به‌راحتی توان رقابت دارد و در حد و اندازه همان‌ها عمل می‌کند. نکته جالب اینجاست که می‌توانید انیمیشنی که برای این سنسور در نظر گرفته شده را تغییر دهید.

image

تشخیص چهره بخش امنیتی دیگری است که در این گوشی می‌بینیم. تشخیص چهره در وان پلاس 7 پرو توسط دوربین سلفی انجام می‌شود و سخت‌افزار جداگانه‌ای برایش در نظر گرفته نشده و به همین سبب برای اینکه این ویژگی فعال شود باید دوربین سلفی از جای خودش بیرون بیاید و تشخیص چهره را انجام دهد و دوباره سرجایش باز گردد. این فرآیند بسیار سریع انجام می‌شود و دوربین پاپ آپ در کمترین زمان ممکن از جایش خارج می‌شود و تشخیص چهره را انجام می‌دهد و دوباره سرجایش باز می‌گردد.

image

پشتیبانی از حافظه خارجی

برای گوشی در این سطح انتظاری جز این نداریم که از اتصال حافظه خارجی پشتیبانی کند و همین‌طور هم هست. می‌توانید حافظه‌های فلش خودتان را که در یک سر از درگاه تایپ سی پشتیبانی می‌کنند به گوشی متصل کنید و اطلاعات آن‌ها را روی وان پلاس مشاهده کنید یا اینکه با استفاده از یک آداپتور فلش‌های کلاسیک را به درگاه تایپ سی گوشی متصل کنید و از فضای زیادی که این فلش‌ها در اختیار شما قرار می‌دهند لذت ببرید. در جدول زیر می‌توانید فرمتی که گوشی برای اتصال فلش پشتیبانی می‌کند را در کنار سرعت خواندن و نوشتن از فلش روی حافظه داخلی و بالعکس مشاهده کنید.

نام گوشی

پشتیبانی از فرمت Fat 32

پشتیبانی از فرمت NTFS

پشتیبانی از فرمت exFAT

مدت زمان انتقال از حافظه فلش روی گوشی

مدت زمان انتقال از گوشی روی حافظه فلش

Honor view 20

دارد

دارد

دارد

14 ثانیه

2 دقیقه و 28 ثانیه

Galaxy Note 9

دارد

ندارد

دارد

16  ثانیه

2 دقیقه و 36 ثانیه

Galaxy S9+

دارد

ندارد

دارد

17 ثانیه

2 دقیقه و 43 ثانیه

Samsung Galaxy S10+

دارد

ندارد

دارد

18 ثانیه

2 دقیقه و 38 ثانیه

OnePlus 7 Pro

دارد

دارد

دارد

20 ثانیه

2 دقیقه و 40 ثانیه

P20 Pro

دارد

دارد

دارد

26 ثانیه

2 دقیقه و 24 ثانیه

Huawei Mate 20

دارد

دارد

دارد

30 ثانیه

2 دقیقه و 24 ثانیه

Huawei Mate 20 Pro

دارد

دارد

دارد

38 ثانیه

2 دقیقه و 30 ثانیه

Honor 9 lite

دارد

دارد

دارد

56 ثانیه

4 دقیقه و 8 ثانیه

OnePlus 6T

دارد

دارد

دارد

58 ثانیه

3 دقیقه و 11 ثانیه

Galaxy J7 Pro

دارد

ندارد

دارد

59 ثانیه

4 دقیقه و 30 ثانیه

Galaxy A7 2018

دارد

ندارد

دارد

59 ثانیه

4 دقیقه و 20 ثانیه

Nova 3e

دارد

دارد

دارد

1 دقیقه

2 دقیقه و 24 ثانیه

Pocophone F1

دارد

ندارد

دارد

1 دقیقه

2 دقیقه و 25 ثانیه

MediaPad M5 Pro

دارد

دارد

دارد

1 دقیقه

2 دقیقه و 35 ثانیه

Xiaomi Mi Mix 3

دارد

ندارد

دارد

1 دقیقه و 02 ثانیه

2 دقیقه و 36 ثانیه

Huawei P30 Lite

دارد

دارد

دارد

1 دقیقه و 3 ثانیه

2 دقیقه و 39 ثانیه

Nokia 7 Plus

دارد

ندارد

ندارد

1 دقیقه و 5 ثانیه

3 دقیقه و 17 ثانیه

Honor 9

دارد

دارد

دارد

1 دقیقه و 6 ثانیه

2 دقیقه و 14 ثانیه

Y7 Prime 2018

دارد

دارد

دارد

1 دقیقه و 15 ثانیه

5 دقیقه و 24 ثانیه

Xiaomi Redmi Note 7

دارد

ندارد

دارد

1 دقیقه و 13 ثانیه

2 دقیقه و 58 ثانیه

Xiaomi Mi 6X

دارد

ندارد

دارد

1 دقیقه و 21 ثانیه

2 دقیقه و 50 ثانیه

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

دارد

ندارد

دارد

1 دقیقه 23 ثانیه

2 دقیقه 20 ثانیه

Xiaomi Redmi 7

دارد

ندارد

دارد

۱ دقیقه و ۲۱ ثانیه

۲ دقیقه و ۱۳ ثانیه

Galaxy A6

دارد

ندارد

دارد

1 دقیقه و 32 ثانیه

2 دقیقه و 34 ثانیه

Honor 10i

دارد

دارد

دارد

1 دقیقه و 32 ثانیه

۲ دقیقه و 19 ثانیه

Huawei Y5 Prime 2018

دارد

دارد

دارد

1 دقیقه و 33 ثانیه

3 دقیقه و 2 ثانیه

Xiaomi Mi A2 lite

دارد

ندارد

ندارد

1 دقیقه و 35 ثانیه

2 دقیقه و 48 ثانیه

Xiaomi Redmi Note 5 AI

دارد

ندارد

دارد

1 دقیقه و 45 ثانیه

2 دقیقه و 13 ثانیه

Galaxy A6+

دارد

ندارد

دارد

1 دقیقه و 46 ثانیه

2 دقیقه و 49 ثانیه

Lava iris 88

دارد

ندارد

ندارد

1 دقیقه و 48 ثانیه

3 دقیقه و 25 ثانیه

BLU Vivo One Plus

دارد

ندارد

ندارد

1 دقیقه و 51 ثانیه

2 دقیقه و 54 ثانیه

BLU C5 LTE

دارد

ندارد

ندارد

1 دقیقه و 58 ثانیه

3 دیقه و ۵ ثانیه

سرعت بوت شدن

از وان پلاس 7 پرو در این بخش انتظار خیلی زیادی داریم به سبب اینکه رابط کاربری بسیار بهینه شده‌ای دارد و در ضمن سخت‌افزار قدرتمند و حافظه رم بالایی برایش در نظر گرفته شده. در تستی که انجام دادیم تنها به 13 ثانیه برای روشن شدن و آماده به کار شدن دستگاه نیاز بود که عددی بسیار جالب توجه است.

نام گوشیسرعت بوت شدن
OnePlus 7 Pro13 ثانیه
Honor View 2019 ثانیه
Galaxy S10+26 ثانیه
Xiaomi Redmi 727 ثانیه
Xiaomi Redmi Note 728 ثانیه
Huawei Y7 Prime 201931 ثانیه
Lava iris 8833 ثانیه
Honor 10i33 ثانیه
Huawei P30 Lite8 ثانیه
Huawei Y9 201940 ثانیه
BLU Vivo One Plus45 ثانیه
BLU C5 LTE48 ثانیه

نرم افزار

سیستم‌عامل اندروید نسخه 9 به صورت پیش‌فرض روی این گوشی نصب شده و روی این سیستم‌عامل شاهد حضور رابط کاربری مخصوص وان پلاس با نام اکسیژن او اس هستیم. وان پلاس همیشه در بخش نرم افزاری خوب بوده و هست. رابط کاربری این برند بسیار عملکرد خوبی هم در بخش شخصی‌سازی و هم در بخش روان کار کردن دارد و هر سال وان پلاس سعی کرده تا تغییراتی متناسب با نیاز کاربران در آن ایجاد کند تا به خواسته‌های آن‌ها نزدیک‌تر شود. در بخش به‌روزرسانی هم این برند بسیار خوب عمل می‌کند و با سرعت زیاد تغییرات متنوعی را در رابط کاربری خودش اعمال می‌کند و بهبودهایی را برایش فراهم می‌کند. در مدت 2 هفته‌ای که با گوشی کار کردیم 3 به‌روزرسانی عرضه شد که هر کدام بهبودهایی هم در بخش نرم افزاری به وجود آوردند و هم در بخش امنیتی گوشی را به روز کردند.

image

صفحه قفل گوشی طراحی ساده‌ای دارد. در این صفحه می‌توانید میانبری به دوربین و تماس را مشاهده کنید در عین حال که ساعتی بزرگ در بخش میانی صفحه دیده می‌شود. با عبور از صفحه قفل به صفحه اصلی می‌رسیم که آیکون‌ها بدون هیچ فریمی روی آن نمایش داده می‌شوند. با پایین کشیدن انگشت روی این صفحه می‌توانید به بخش نوتیفیکیشن بار دسترسی داشته باشید و با بالا کشیدن روی آن به اپ دراور دسترسی پیدا می‌کنید که تمام برنامه‌های نصب شده روی گوشی را به شما نشان می‌دهد.

در اپ دراور تمام برنامه‌های نصب شده روی گوشی به نمایش گذاشته می‌شوند. می‌توانید از بخش کادر جستجو که بالای صفحه‌نمایش داده می‌شود برای سرچ کردن برنامه‌ای خاص استفاده کنید در عین حال این امکان را دارید که با انتخاب دسته‌بندی‌هایی که در این بخش در نظر گرفته شده سریع‌تر برنامه یا برنامه‌های مورد نظر خودتان را پیدا کنید.

سوییچ‌هایی که در نوتیفیکیشن بار قرار دارند در دو صفحه هستند که در مجموع می‌توانید 23 سوییچ را در آن‌ها داشته باشید. شاسی مخصوص کم و زیاد کردن روشنایی صفحه پایین این بخش قرار دارد و با نگه داشتن انگشت روی هر سوییچ به بخش تنظیمات آن منتقل می‌شوید.

image

Navigation gesture: در این بخش می‌توانید نوع تعامل خودتان را با گوشی مشخص کنید. سه حالت برای حرکت در منوها در نظر گرفته شده که در حالت اول می‌توانید از کلیدهای ناوبری پایین صفحه بهره ببرید. در حالت دوم تنها دو کلید ناوبری Home  و Back نمایش داده می‌شود و در حالت سوم تمام کلیدهای ناوبری حذف می‌شوند و می‌توانید با حرکات جسجری در منوها حرکت کنید.

Quick Gesture: در این تنظیم می‌توانید حرکاتی را برای گوشی تعیین کنید که با کمک چند انگشت بتوانید فرمان‌هایی را روی گوشی اعمال کنید. به طور مثال می‌توانید با کشیدن سه انگشت روی صفحه اسکرین شات بگیرید. با برگرداندن گوشی صدای زنگ را قطع کنید. یا با کمک کشیدن دو انگشت روی صفحه موزیک را کنترل کنید.

Storage Manager: با فعال شدن این تنظیم گوشی به طور خودکار به بررسی وضعیت حافظه داخلی گوشی می‌پردازد و عکس‌ها و ویدئوهایی که پشتیبان گرفته شده را بعد از 90 روز پاک می‌کند.

Gaming Mode: در این بخش می‌توانید تعیین کنید زمانی که در حال اجرای بازی هستید اگر نوتیفیکیشنی یا تماسی آمد چه اتفاقی رخ دهد.

دوربین

وان پلاس 7 پرو نه تنها از نظر چیدمان لنزهای دوربین اصلی با نسل‌های قبلی خودش متفاوت است بلکه در بخش مگاپیکسلی هم یک تحول به حساب می‌آید. در این گوشی برای دوربین اصلی 3 لنز در نظر گرفته شده که در قابی مجزا از دیگر بخش‌های قاب پشتی هستند. لنز اصلی سنسور 48 مگاپیکسلی دارد که سنسورش ساخت سونی است و اندازه دهانه دیافراگمی که برایش در نظر گرفته شده f/1.6 است. این لنز به OIS مجهز شده تا اینکه در نور کم بتواند عملکرد بهتری از حالت عادی داشته باشد. لنز دوم سنسور 8 مگاپیکسلی دارد و یک لنز تلفوتو به حساب می‌آید که توانایی زوم 3 برابری دارد و برای اینکه عملکرد بهتری در حالت زوم داشته باشد به OIS مجهز شده. لنز آخر سنسور 16 مگاپیکسلی دارد و لنزی با زاویه دید فوق عریض است که می‌تواند تا 117 درجه را برای مشاهده در تصاویر پوشش دهد.

image

رابط کاربری دوربین بسیار خوب است و یکی از بهترین رابط کاربری‌های دوربین‌های موبایلی دنیا به حساب می‌آید البته هنوز در استفاده از رابط کاربری دوربین سامسونگ احساس بهتری داریم و وان پلاس هنوز از آن فاصله دارد. در این رابط کاربری می‌توانید با کشیدن انگشت به چپ یا راست روی صفحه ویوفایندر بین مودهای دوربین جا به جا شوید و با دو بار ضربه زدن روی صفحه امکان این را دارید که بین دوربین‌های سلفی و اصلی جا به جا شوید. با بالا کشیدن انگشت از بخش پایینی صفحه به بالا می‌توانید مودهای بیشتر را در کنار آیکون مخصوص تنظیمات مشاهده کنید. این‌ها همه نشان می‌دهند که در رابط کاربری دوربین این گوشی جسجرها برای کمک به کارکرد منوی دوربین به خوبی به کار گرفته شده‌اند. رابط کاربری دوربین هوشمند است و در برخی موارد به کمک شما می‌آید. به طور مثال زمانی که در حال عکاسی از منظره هستید روی صفحه به شما پیشنهاد داده می‌شود که برای نتیجه بهتر می‌توانید از حالت زاویه دید عریض بهره ببرید یا اینکه اگر در نور کم یا شب می‌خواهید عکاسی کنید پیشنهاد استفاده از حالت نایت اسکیپ داده می‌شود تا بتوانید عکس‌هایی روشن‌تر بگیرید.

image

کیفیت عکس‌ها

در نور روز عکس‌هایی که با دوربین این گوشی گرفته می‌شوند رنگ‌هایی بسیار خوب و نزدیک به واقعیت دارند اما کمی رنگ پریده هستند در ضمن اینکه رنج دینامیکی در آن‌ها کاملا قابل قبول است و نوردهی هم در بهترین حالت خودش قرار دارد. عکس‌هایی که با لنز زاویه دید زیاد گرفته می‌شوند از رقبای این گوشی عقب‌تر هستند و آن کیفیتی که باید را ندارند.

image

image
 
image

image
 
image

image

عکس‌های لنز زاویه دید زیاد

image
 
image

image

لنز تلفوتو اما عملکرد قابل قبولی دارد و می‌توانید به خوبی روی آن حساب کنید. OIS به خوبی در این لنز کمک کرده تا در زوم کردن مشکلی نداشته باشید و بتوانید بدون نگرانی از بلر شدن تصاویر روی سوژه‌ها زوم کنید. عکس‌هایی که در حالت زوم 3 برابر گرفته می‌شوند با زوم شدن جزئیاتشان از بین نمی‌رود و شارپی خوبی دارند.

image
 
image

دوربین در گرفتن عکس‌های پرتره هم توانمند است و می‌توانید به خوبی روی آن در این بخش حساب کنید. با وجود عکس‌های گرفته شده در این حالت کمی در لبه‌ها به هم ریختگی دارند اما در مجموع عملکرد قابل قبول است و البته نباید این نکته را فراموش کنیم که درصد مات کردن پس زمینه در گوشی‌ای مانند اس 10 پلاس بهتر است.

image

در نور شب و حالت عادی دوربین این گوشی حرف زیادی برای گفتن ندارد و نویز تصاویر بسیار بالاست؛ اما خوشبختانه ویژگی ای به نام نایت اسکیپ برایش در نظر گرفته شده که به کاربر امکان می‌دهد در نور شب عکس‌هایی با نویز بسیار کمتر و شفاف تر تهیه کند.

نور شب حالت عادی

image

image
 
image

 

نور شب حالت نایت اسکیپ

image

image
 
image

سلفی

دوربین سلفی همان‌طور که اشاره کردیم به صورت پاپ آپ از بخش بالایی گوشی خارج می‌شود. برای این دوربین از لنزی با سنسور 16 مگاپیکسلی استفاده شده که اندازه دهانه دیافراگمش f/2.0 است. عکس‌هایی که دوربین سلفی تهیه می‌کند قابل قبول هستند. عکس‌ها رنگ خوبی دارند و جزئیات هم در آن‌ها خوب ثبت می‌شود. دوربین سلفی هم توانایی گرفتن عکس‌های پرتره را دارد اما در این بخش خیلی عملکرد جالبی از خودش نشان نمی‌دهد. در این حالت عکس‌هایی که تهیه می‌شوند لبه‌های به هم ریخته دارند و در برخی بخش‌ها گوشی در جدا کردن پس زمینه از سوژه ناموفق عمل می‌کند.

image

image
 
image

باتری

باتری برای این گوشی ظرفیت 4000 میلی‌آمپری دارد که بسیار شبیه به ظرفیت باتری در بسیاری از پرچم‌داران کنونی بازار است. البته نباید فراموش کنیم که نرخ به‌روزرسانی تصویر در این گوشی 90 هرتزی است و به همین خاطر مصرف باتری هم در استفاده از گوشی با این رفرش ریت بالاتر می‌رود. ما تست‌های خودمان را با نرخ به‌روزرسانی 90 هرتزی انجام دادیم که می‌توانید نتیجه این تست‌ها را در ادامه مشاهده کنید. اما در مجموع باتری OnePlus 7 Pro توانایی این را دارد که یک روز کامل را با استفاده تقریبا سنگین دوام بیاورد.

image

یکی از ویژگی‌های باتری این گوشی شارژ سریع آن است. وان پلاس 7 پرو از شارژ سریع پشتیبانی می‌کند که وان پلاس نامش را وارپ شارژ گذاشته است. این باتری از شارژ سریع 30 واتی پشتیبانی می‌کند که به کمک آن می‌توانید باتری را در مدت زمان 24 دقیقه تا 50 درصد شارژ کنید و برای رسیدن به شارژ 100 درصد به 76 دقیقه زمان نیاز دارید. یکی از نقاط ضعف باتری پشتیبانی نکردن از شارژ بی سیم است که در سال 2019 برای گوشی‌ای که قرار است نام یک پرچم‌دار را یدک بکشد کمی عجیب است.

نام گوشی

ظرفیت باتری

mAh

کاهش درصد باتری با 1 ساعت فیلم‌برداری

کاهش درصد باتری با 30 دقیقه بازی آسفالت

مدت‌زمان طول کشیده تا خاموش شدن گوشی با شارژ 100 درصد و پخش فیلم با کیفیت فول اچ‌دی

مدت زمان شارژ شدن از صفر تا 50 درصد

مدت زمان شارژ شدن از صفر تا 100 درصد

MediaPad M5 Pro

7000

27 درصد

12 درصد

7 ساعت

58 دقیقه

120 دقیقه

Zenfone 4 Max

5000

7 درصد

7 درصد

7 ساعت

-

180 دقیقه

Huawei Mate 20 Pro

4200

24 درصد

8.5 درصد

12.5 ساعت

15 دقیقه

60 دقیقه

Samsung Galaxy S10+

4100

15 درصد

-

-

-

-

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

4000

36 درصد

12 درصد

5 ساعت

52 دقیقه

105 دقیقه

P20 Pro

4000

36 درصد

8.5 درصد

12 ساعت

29 دقیقه

100 دقیقه

Mate 10 Porsche Design

4000

36 درصد

7 درصد

9 ساعت

24 دقیقه

95 دقیقه

Mate 10 Pro

4000

36 درصد

7 درصد

9 ساعت

24 دقیقه

95 دقیقه

Mate 10

4000

30 درصد

12 درصد

14 ساعت

24 دقیقه

80 دقیقه

Y7 Prime 2017

4000

-

5 درصد

10 ساعت

-

120 دقیقه

Gaalxy Note9

4000

30 درصد

10 درصد

9 ساعت

44 دقیقه

111 دقیقه

Xiaomi Redmi Note 5 AI

4000

24 درصد

12 درصد

20 ساعت

50 دقیقه

131 دقیقه

Xiaomi Mi A2 lite

4000

36 درصد

12 درصد

6 ساعت و 30 دقیقه

-

150 دقیقه

Pocophone F1

4000

24 درصد

10 درصد

7 ساعت

35 دقیقه

120 دقیقه

Huawei Mate 20

4000

17 درصد

-

11 ساعت

28 دقیقه

68 دقیقه

Honor View 20

4000

36 درصد

12 درصد

15 ساعت

24 دقیقه

74 دقیقه

Xiaomi Redmi Note 7

4000

12 درصد

12 درصد

9 ساعت

48 دقیقه

133 دقیقه

BLU Vivo One Plus

4000

25 درصد

-

7 ساعت

-

120 دقیقه

Xiaomi Redmi 7

4000

48 درصد

10 درصد

8 ساعت

50 دقیقه

120 دقیقه

OnePlus 7 Pro

4000

24 درصد

6 درصد

13ساعت

-

-

Nokia 7 Plus

3800

42 درصد

10 درصد

7 ساعت

34 دقیقه

120 دقیقه

P10 Plus

3750

45 درصد

12 درصد

-

-

120 دقیقه

OnePlus 6T

3700

22.5

10 درصد

8 ساعت

30 دقیقه

70 دقیقه

Galaxy J7 Pro

3600

12 درصد

12 درصد

9 ساعت

-

-

Galaxy S9+

3500

24 درصد

4.5 درصد

9 ساعت

40 دقیقه

90 دقیقه

Galaxy A8+

3500

36 درصد

15 درصد

13 ساعت

-

-

Galaxy Note 8

3500

24 درصد

10 درصد

13 ساعت

-

90 دقیقه

Galaxy A6+

3500

24 درصد

-

16 ساعت

-

-

Xperia XA1 Plus

3430

24 درصد

7 درصد

12 ساعت

-

210 دقیقه

Honor 10i

3400

36 درصد

9 درصد

۱۱ ساعت

-

-

Honor 7x

3340

40 درصد

12 درصد

7 ساعت

-

-

Mate 10 lite

3340

36 درصد

18 درصد

6 ساعت

50 دقیقه

160 دقیقه

Nova 2 Plus

3340

36 درصد

9 درصد

9 ساعت

-

160 دقیقه

Huawei P30 Lite

3340

-

6 درصد

-

-

-

Galaxy A7 2018

3300

24 درصد

8.5 درصد

12 ساعت

60 دقیقه

150 دقیقه

V30 Plus

3300

37 درصد

7 درصد

15 ساعت

40 دقیقه

105 دقیقه

One Plus 5T

3300

24 درصد

7 درصد

-

25 دقیقه

75 دقیقه

Zenfone 4

3300

-

-

-

36 دقیقه

120دقیقه

One Plus 5T

3300

24 درصد

6 درصد

16 ساعت

-

80 دقیقه

G6

3300

35 درصد

7 درصد

11 درصد

-

120 دقیقه

Galaxy J7 2016

3300

20 درصد

10 درصد

-

-

180 دقیقه

Xiaomi Mi Mix 3

3200

30 درصد

12 درصد

8 ساعت

33 دقیقه

88 دقیقه

Xperia XZ Premium

3230

36 درصد

18 درصد

22 ساعت

-

120 دقیقه

Honor 9

3200

-

15 درصد

6 ساعت

-

120 دقیقه

P10

3200

40 درصد

8 درصد

13 ساعت

-

75 دقیقه

Huawei Y5 Prime 2018

3020

34 درصد

18 درصد

6 ساعت

75 دقیقه

150 دقیقه

Xiaomi Mi 6X

3010

48 درصد

16 درصد

6 ساعت

-

-

Honor 9 lite

3000

24 درصد

10 درصد

10 ساعت

50 دقیقه

155 دقیقه

Y7 Prime 2018

3000

24 درصد

18 درصد

6 ساعت

-

-

Nova 3e

3000

24 درصد

15 درصد

7 ساعت

40 دقیقه

105 دقیقه

Galaxy S9

3000

24 درصد

4.5 درصد

9 ساعت

40 دقیقه

100 دقیقه

Q6

3000

36 درصد

13 درصد

9 ساعت

-

120 دقیقه

U11

3000

45 درصد

10 درصد

6 ساعت

-

90 دقیقه

Galaxy J5 2017

3000

20 درصد

8 درصد

12 ساعت

-

140 دقیقه

P10 lite

3000

45 درصد

15 درصد

9 ساعت

30 دقیقه

160 دقیقه

Galaxy A6

3000

12 درصد

10 درصد

15 ساعت

-

-

Pixel

2770

30 درصد

10 درصد

-

-

90 دقیقه

iPhone X

2716

36 درصد

9 درصد

13 ساعت

-

180 دقیقه

Xperia XA Ultra

2700

36 درصد

15 درصد

13 ساعت

-

180 دقیقه

Xperia XZ1

2700

48 درصد

6 درصد

9 ساعت

-

140 دقیقه

Nokia 3

2630

18 درصد

8 درصد

6 ساعت

-

210 دقیقه

Xperia XA1

2300

36 درصد

16 درصد

5 ساعت

-

160 دقیقه

BLU C5 LTE

2000

12 درصد

-

7 ساعت

-

120 دقیقه

iPhone 8

1821

49 درصد

15 درصد

10 ساعت

-

135 دقیقه

3310

900

-

-

-

-

140 دقیقه

جمع‌بندی

وان پلاس 7 پرو گوشی بسیار پرقدرتی است که می‌تواند لقب سریع‌ترین گوشی هوشمند را از آن خودش کند. اما در برخی بخش‌ها ضعف‌هایی دارد که سبب می‌شوند نتوانیم به عنوان یک پرچم‌دار کامل از آن نام ببریم. گوشی وزن زیادی دارد و بالانس وزنی به هیچ عنوان خوب در آن انجام نشده است. طراحی بسیار زیباست و یکی از زیباترین گوشی‌هایی است که در این سال‌ها دیده‌ایم. دوربین‌ها عملکرد متوسطی دارند و از گوشی‌ای که قرار است با پرچم‌دارانی مانند اس 10 پلاس یا پی 30 پرو در این زمینه رقابت کند انتظاری بیشتر از این را داشتیم. باتری در زمینه شارژ دهی عملکرد خوبی دارد اما در زمینه شارژ شدن بیشتر می‌توان روی آن حساب کرد با وجود این ضعف‌هایی دارد مانند اینکه شارژ بی سیم ندارد در حالی که در حال حاضر حتی آیفون هم از شارژ بی سیم پشتیبانی می‌کند. در نهایت صفحه‌نمایش تمام صفحه با کیفیت خوبی که دارد می‌تواند یکی از معیارهای انتخاب به حساب بیاید اما زیر نور خورشید نباید انتظار رفتار یک پرچم‌دار را از آن داشته باشید.

در مجموع اگر تنها معیار انتخاب شما سرعت و زیبایی باشد OnePlus 7 Pro گزینه بسیار مناسبی است که در بازارهای جهانی قیمتی پایین‌تر از پرچم‌داران دیگر دارد اما اگر وزن و دوربین گزینه‌های مهمی برایتان به شمار می‌روند پیشنهاد می‌کنیم پرچم‌داران دیگر را انتخاب کنید.

image

عکس: مرتضی احمدیه



نظرات (14 نظر)

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

نیما صالحی

۱۳۹۸/۱۱/۲
آقا من 7 ماهه این گوشی رو دارم و به نظرم نویسنده محترم یه بررسی غرض ورزانه رو انجام داده. تجربه من میگه که این گوشی در سه زمینه صفحه نمایش، زیبایی ظاهری و روانی عملکرد به خاطر سیستم عامل oxygen OS یه سر گردن از رقیبان پرچمدار هم دوره خودش بالاتره. در زمینه پردازش با توجه به میزان رم عالیه، دوربین هم خیلی خوبه البته انگار هوآوی عملکرد بهتری تو این زمینه داره. در مجموع اولین تجربه من از وان پلاس تا الان خوش نامی بدون جار و جنجال بوده، در حالی که برخی از برندها و طرفدارانشون متعصبانه و با جار و جنجال در پی اثبات خودشون هستن

امیر

۱۳۹۸/۱۰/۲۴
اصن کلا هیچجا نظر نمیدم.مگر جایی که حرف زور بشنوم.
خدااااایی فازت چیه که میای میگی a50 از این بهتره؟
یارو تو عمرش با میانرده هم کار نکرده..اومده اینجا راجب وانپلاس نظر میده?..درضمن واسه دوربین‌..با برنامه Gcam و تنظیمات منحصر ب فرد‌ عکسایی با این گوشی میتونی بگیری که حتی p30 pro,11 pro max,note 10 plusبه خواب هم نمیبینن..ایفون که کلا دوربینش نصف پرچمدار های اندروید هم نه بوده..و نه هست همینجوری مثالش زدم...
فقط دوستان خواااهش میکنم تا یه گوشی رو دستتون نجرفتین و باهاش کار نکردین راجبش نظری ندین.(البته آیفون گوشی قابل احترامی هست.من فقط دوربینشو مقایسه کردم.)

P

۱۳۹۸/۸/۳۰
نظر شخصیشو گفته برسی کننده?

ⲣarham

۱۳۹۸/۷/۱۰
با سلام خدمت اساتید
جایی رو میشناسین این گوشیو موجود داشته باشه واسه فروش؟

ممد

۱۳۹۸/۷/۲
به نظر من a50 از این بهتره