بررسی تخصصی LG G4؛ پرچمدار شیک پوش
بیشتر
این گوشی یکی از لذت بخش ترین تلفن های همراه ساخت ال جی تا امروز است که با رابط کاربری به روز شده، جذابیت هایش دو چندان شده است. علاوه بر اینها، وجود باتری قابل تعویض و کارت حافظه SD هم در این گوشی باعث می شود همچنان ال جی را وفادار به سنت پرچمداران اندرویدی بدانیم.
برخلاف تمام مزایای آن، گویی جی ۴ همان جی ۳ است که بار دیگر از نو ساخته شده تا ضعف های جی ۳ را برطرف کند و گوشی بسیار بهتری باشد. البته که در مقابل جی ۳، حالا شاهد نسخه چرمی گوشی هستیم، اما جی ۳ نیز ضعف خاصی نداشت و بسیار به آن علاقه داشتیم (مخصوصا از نظر فوکوس لیزری و نمایشگر QHD که در سال ۲۰۱۴ بی نظیر بود)، اما در هرصورت این گوشی نمی تواند همانند جی ۳ به سادگی ما را شگفت زده کند.
با استفاده نکردن از بدنه فلزی، که این روزها همه گیر شده، و همچنین نبود ویژگی های نرم افزاری جدید، ال جی نشان داده که با احتیاط عمل کرده است. در صورتی که رقیب هموطن آنها، یعنی سامسونگ، از نظر کیفیت ساخت و همچنین عرضه گوشی ای با نمایشگری که در دو طرف خمیده است، دل بسیاری از اندرویدی ها را ربوده. در نهایت می توان گفت اگرچه جی ۴ را می توان گوشی بسیار خوبی نامید، این تلفن همراه نمی تواند رقبای جاه طلب خود را به سادگی کنار بزند. در ادامه با ما همراه باشید تا پرچمدار ال جی در سال ۲۰۱۵ را بررسی کنیم.
طراحی
این گوشی، علاوه بر شباهت هایی که به جی ۳ دارد، کم شباهت به جی فلکس ۲ هم نیست. در جی ۴ هم خمیدگی کوچکی در صفحه نمایش وجود دارد، اما این خمیدگی نمایشگر چهار برابر از جی فلکس ۲ کمتر است. بنابراین به سادگی متوجه این خمیدگی نمی شوید و برای لمس بهترش باید گوشی را به سمت صفحه نمایش روی میز بگذارید. علاوه بر خمیدگی صفحه نمایش، بخش پشتی جی ۴ هم انحناهایی دارد که باعث می شود در دست خیلی خوب جا بگیرد یا زمان هایی که با گوشی در حال مکالمه اید، گوشی به خوبی در دست و روی صورتتان قرار بگیرد.
جی ۴ از نظر بدنه پشتی در سه نسخه عرضه می شود. در نسخه اول بدنه پشتی گوشی چرمی است. در واقع در این نسخه درِ پشتی دستگاه با پوششی از چرم طبیعی و دباغی شده پوشانده شده است و حس کالایی کاملا مرغوب را منتقل می کند. البته از آنجا که چرم این قاب ممکن است به مرور زمان آسیب ببیند، ال جی در پلاستیکی دیگری نیز درون جعبه جی ۴ قرار می دهد.
نسخه بعدی، مدل سرامیکی جی ۴ است. در این نسخه درِ پشتی، که سفید رنگ هم خواهد بود، جنس سرامیکی دارد. در نهایت هم نسخه ساده جی ۴ با در پلاستیکی قرار دارد و کاربران می توانند از میان این سه مدل، جی ۴ مورد علاقه خودشان را خریداری کنند.
همان طور که حتما متوجه شده اید، ما نسخه چرمی جی ۴ را در اختیار داشتیم که درون بسته بندی آن، یک در پلاستیکی طلایی رنگ هم وجود داشت. خود در چرمی حس بسیار خوبی به دست القا می کند. بخش دوخته شده آن نیز اگرچه ممکن است روی میز کمی لق بزند، هنگامی که جی ۴ را در دست دارید، حسی به جز رضایت به سراغتان نمی آید. در واقع با بدنه چرمی گوشی، شما با گوشی ای کاملا متفاوت و البته لوکس تر نسبت به نسخه های دیگر روبرویید.
درِ پلاستیکی جی ۴ هم البته، با توجه به الگوهای مکعبی که روی آن قرار دارد، بسیار جذاب است. در شرایط نوری مختلف، این مکعب ها نور را به شکل زیبایی بازتاب می کنند، اما قطعا هرچه باشد، به پای چرم نمی رسد.
(مقایسه با جی ۳)
از روبرو که به جی ۴ نگاه می کنید، این گوشی شبیه نسل قبلی خود یعنی جی ۳ است، با این تفاوت که دیگر لبه های بالایی و پایینی خمیدگی کمتری دارند و گوشه های جی ۴ کمی تیزترند. همچنین جی ۴ با ارتفاع ۱۴۹ میلی متر، از جی ۳ با ارتفاع ۱۴۶ میلی متر کمی بلندتر است.
این گوشی حتی با درِ چرمی هم از نظر کیفیت ساخت در حد و اندازه رقبای خود نیست. از جمله این رقبا می توان به اس ۶ سامسونگ و زد ۳ پلاس سونی اشاره کرد که با پوشش شیشه ای در جلو و پشت دستگاه و همچنین فریم فلزی خود، حس کالایی بسیار باکیفیت القا می کنند. علاوه بر این دو، پرچمدار اچ تی سی با بدنه ای یک پارچه فلزی و آیفون ۶ نیز وجود دارند که، با بدنه فلزی شان، بسیار باکیفیت تر از جی ۴ با لبه های پلاستیکی ظاهر شده اند.
همچنین این گوشی کمی بزرگ تر و سنگین تر از رقبایی است که نام بردیم، اما این نکته را هم در نظر داشته باشید که ابعاد این گوشی برای تلفن هوشمند ۵.۵ اینچی خیلی خوب است. برای مثال می توانید آن را با ۶ پلاس مقایسه کنید تا متوجه شوید جی ۴ چندان هم سنگین یا بزرگ نیست.
از کیفیت ساخت که بگذریم، به المان های طراحی این تلفن هوشند می رسیم. ال جی از زمان جی ۲ دکمه های سخت افزاری کم و زیاد کردن صدا و همچنین دکمه پاور را به بخش پشتی و زیر دوربین منتقل کرده است. از آن زمان تا کنون پرچمداران و گوشی های میان رده بسیاری با این الگو عرضه شده اند. این بار هم در جی ۴ همین چینش دکمه ها را شاهدیم و می توان گفت در این زمینه ال جی به تکامل رسیده است.
دکمه ها از نظر اندازه و قرارگیری بسیار خوب طراحی شده اند و کاربر به سادگی می تواند از آنها استفاده کند. همین موضوع باعث شده در کناره های دستگاه شاهد دکمه ای نباشیم و تنها سطح صاف و کرومی مانند نوار دور دستگاه را لمس کنیم.
در مجموع می توان گفت جی ۴ از نظر طراحی، با توجه به حاشیه های کم و خمیدگی اندک نمایشگر، حالت ارگونومیک پشت دستگاه و جایگیری دکمه ها، نمره قبولی را دریافت می کند، اما اگر فریم دور دستگاه فلزی بود، نسخه چرمی این گوشی حس به مراتب بهتری به ارمغان می آورد.
صفحه نمایش
صفحه نمایش جی ۴ حتی زمانی که خاموش است هم زیباست. هنگام خاموش بودن صفحه نمایش، جی ۴ همانند شی مشکی رنگ براقی است که لوگوی ال جی زیرش قرار گرفته. خمیدگی این بخش هم کاملا محسوس است؛ اما زمانی که گوشی را روشن کنیم، با چه چیزی مواجه می شویم؟
همانند نسل قبلی، ما با نمایشگری ۵.۵ اینچی با رزولوشن QHD روبروییم. صفحه نمایش QHD با تراکم پیکسلی ۵۳۴ پیکسل در هر اینچ، تصاویر را بسیار شفاف و باکیفیت نمایش می دهد. بگذارید در یک جمله صفحه نمایش جی ۴ را خلاصه کنیم: «صفحه نمایش LG G4 فوق العاده و چشم نواز است.»
صفحه نمایش جی ۴ از نظر تراکم پیکسلی از آیفون های اپل و از HTC One M9 تراکم پیکسلی بیشتری دارد، اما از اس ۶ های سامسونگ کمتر است. دیدن پیکسل ها در صفحه نمایش جی ۴ با چشم غیرمسلح بسیار سخت است. تفاوتی ندارد با چشم غیرمسلح یا با کمک عدسی عینک واقعیت افزوده به آن نظاره کنید، هیچ پیکسلی در جی ۴ قابل دیدن نیست.
ال جی از تکنولوژی IPS Quantum در صفحه نمایش دستگاه استفاده کرده است. به گفته ال جی، این اولین بار است که از این تکنولوژی در ساخت گوشی های ال جی استفاده شده. این صفحه نمایش ۲۵ درصد روشنایی بیشتر (با روشنایی ۵۰۰ نیت) و ۵۰ درصد کانتراست بالاتر نسبت به نمایشگر QHD در جی ۳ در اختیار دارد. علاوه بر اینها، نمایشگر جی ۴ می تواند ۲۰ درصد رنگ های بیشتری هم نسبت به جی ۳ نشان دهد.
اگر بخواهیم همه این اطلاعات را به زبان ساده تر بگوییم، وقتی جی ۴ با نور صفحه صددرصد را در کنار جی ۳ با شرایط مشابه قرار می دهیم، جی ۴ روشن تر است و رنگ ها بسیار بهتر از جی ۳ نمایش داده می شوند.
نقطه قوت نمایشگر جی ۴ در نمایش رنگ سفید است. رنگ سفید در این گوشی بسیار طبیعی و واقعی نشان داده می شود، به نحوی که از دیدنش لذت می برید. در مورد رنگ مشکی هم ال جی بسیار خوب عمل کرده و مشکی هم خیلی خوب نمایش داده می شود، اما طبیعتا در این زمینه به خوبی صفحه نمایش Super AMOLED اس ۶ نخواهد بود، همان طوری که اس ۶ نیز در نمایش رنگ سفید به خوبی جی ۴ عمل نمی کند.
زیر نور مستقیم خورشید هم، به واسطه میزان روشنایی ۵۰۰ نیت، تمام محتوای در حال نمایش به خوبی دیده می شد و مشکلی از این بابت وجود نداشت. در نهایت می توان گفت اگر منتظر رقیبی جدی برای سوپر آمولد اس ۶ بوده اید که از تکنولوژی LCD برخوردار باشد، جی ۴ آن را به شما عرضه می کند، چراکه ممکن است از اس ۶ هم بیشتر شگفت زده تان کند.
سخت افزار
با سابقه ای که از ال جی سراغ داریم، این شرکت همواره در پرچمداران خود آخرین و قوی ترین نسل پردازنده های اسنپدراگن را استفاده می کند. اما امسال به دلیل مشکلاتی که پردازنده اسنپدراگن ۸۱۰ داشت، ال جی تصمیم گرفت سراغ پردازنده شش هسته ای اسنپدراگن ۸۰۸ برود تا از حاشیه های مدل ۸۱۰ دور باشد.
فرکانس دو هسته این پردازنده روی ۱.۸۶ گیگاهرتز تنظیم شده و چهار هسته دیگر فرکانس پردازشی ۱.۴۴ گیگاهرتزی دارند. در کنار این پردازنده قدرتمند، همچون نسل قبلی، ۳ گیگابایت حافظه رم وجود دارد تا مواقعی که چندین اپلیکیشن باز گذاشته اید، از سرعت دستگاه کم نشود.
حافظه داخلی این گوشی ۳۲ گیگابایتی است، اما خوشبختانه درگاه کارت حافظه جانبی در این گوشی وجود دارد. یکی از نکات جالب جی ۴ پشتیبانی کردن از کارت حافظه SD Card تا سقف ۲ ترابایت است. اگرچه هنوز چنین اس دی کارتی ساخته نشده، اگر ساخته شود، جی ۴ از آن پشتیبانی می کند.
صفحه نمایش دستگاه، همان طور که پیش تر اشاره کردیم، ۵.۵ اینچی است و رزولوشن QHD دارد. دوربین اصلی دستگاه نیز ۱۶ مگاپیکسلی همراه با فلش دوگانه و فوکوس لیزری است که عملکردش را در بخش دوربین بررسی خواهیم کرد. دوربین جلویی دستگاه هم ۸ مگاپیکسلی است. در نهایت این مجموعه سخت افزاری از یک باتری ۳۰۰۰ میلی آمپری نیرو می گیرد.
نرم افزار
امسال ال جی هم، مانند هموطن خود یعنی سامسونگ، تمرکزش را روی بهتر کردن رابط کاربری گذاشته است. این بهتر شدن شامل تغییر آیکون اپلیکیشن های پیش فرض، تغییرات جزئی در رابط کاربری و بهتر کردن ترکیب رنگ های این رابط کاربری است. اما باز هم ممکن است با این تغییرات هر کسی راضی نشود و از این رابط کاربری خوشش نیاید.
اما این رابط کاربری همچنان برخی نقاط قوت نسخه قبلی خود را داراست. برای مثال، ویژگی های مولتی ویندوز یا ویژگی قفل Knock Code در این گوشی هم وجود دارد که به کاربر اجازه می دهد با شیوه ای ایمن تر، قفل گوشی اش را باز کند.
یکی دیگر از مزایای نرم افزاری جی ۴، اندروید ۵.۱ دستگاه است. گوگل در نسخه ۵.۱ اندروید، با بهبودهایی که اعمال کرد، آن را در اجرا کردن اپلیکیشن ها و انیمیشن ها سریع تر از نسخه ۵.۰ کرد. به واسطه استفاده از اندروید ۵.۱ در جی ۴ نیز همه چیز سریع به نظر می رسد و سرعت باز شدن اپلیکیشن ها بسیار خوب و قابل قبول است.
یکی دیگر از ویژگی هایی که در رابط کاربری ال جی جدید است، Smart Bulletin نام دارد. برای وارد شدن به Smart Bulletin تنها کافی است در صفحه Home Screen به سمت چپ بروید تا آن را مشاهده کنید. در آنجا مجموعه ای شامل رویدادهای تقویم همراه با اطلاعات سلامتی کاربر شامل تعداد قدم ها، ویجتی برای اپلیکیشن پخش موسیقی و ویجتی برای کنترل تلویزیون وجود دارد. Smart Bulletin به مرور زمان اطلاعات بیشتری از کاربر دریافت می کند و کامل تر می شود تا تجربه کاربری بسیار خوبی ارائه دهد.
یکی دیگر از بخش های جذاب جی ۴ ویجت آب و هوا در صفحه اصلی گوشی است. این ویجت در زمان های مختلف شبانه روز توصیه های جالبی برای بیرون رفتن دارد. برای مثال، حوالی ظهر به ما هشدار داد که آفتاب با شدت می تابد و ممکن است اشعه UV آن برایتان مضر باشد!
این رابط کاربری اما بدون عیب هم نیست. یکی از مواردی که در اندروید ۵ به این سیستم عامل اضافه شد، امکان سایلنت کردن گوشی در حالت های Priority و None است. متاسفانه این قابلیت در رابط کاربری ال جی برای جی ۴ حذف شده است و تنها می توان گوشی را روی حالت ویبره قرار داد، در صورتی که None و Priority قابلیت های اضافه تری نسبت به ویبره صرف در اختیار کاربر قرار می دادند.
اگر از ظاهر رابط کاربری بگذریم، به عملکرد نرم افزاری جی ۴ می رسیم. هنگام معرفی این گوشی، مسئولان ال جی گفتند که از ابتدا با کوالکام در زمینه ساخت این تلفن هوشمند همکاری کرده اند تا بتوانند بهترین نتیجه را از پردازنده اسنپدراگن ۸۰۸ بگیرند. اگرچه ممکن است روی کاغذ عملکرد اسنپدراگن ۸۰۸ ضعیف تر ۸۱۰ باشد، که در One M9 استفاده شده، اما در عمل تفاوتی میان این دو پردازنده مشاهده نمی کنید.
علاوه بر این، مصرف انرژی پردازنده جی ۴ نیز کمی بهتر از اسنپدراگن ۸۱۰ است و همین مورد باعث می شود باتری جی ۴ عملکرد خوبی از خود به جای بگذارد.
در نهایت می توان گفت نتیجه همکاری ال جی و کوالکام این است که شما هیچ لگ یا کندی ای در رابط کاربری دستگاه پیدا نمی کنید. البته در برخی موارد و برخی اپلیکیشن های پیش فرض خاص ممکن است لگ وجود داشته باشد، اما این مشکل ها جدی نیست و ال جی می تواند با ارائه به روز رسانی این موارد را حل کند.
در زمینه مولتی تسکینگ نیز جی ۴ عملکرد بسیار خوبی دارد. تا جایی که اخیرا مقایسه ای ویدیویی بین جی ۴ و اس ۶ دیدیم که در نهایت جی ۴، به دلیل مدیریت بهتر اپلیکیشن های باز، توانست برنده از این نبرد بیرون آید. (+)
در مجموع می توان گفت جی ۴ از نظر نرم افزاری گوشی کاملی است و امکانات بسیار خوبی ارائه می دهد. شاید ترکیب رنگ های استفاده شده و رابط کاربری به مذاق برخی خوش نیاید، اما این موضوع آن قدری جدی نیست که از جی ۴ بدتان بیاید. از نظر عملکرد هم جی ۴ همانند پرچمدار بسیار خوب عمل می کند و کاربر را راضی نگه می دارد.
دوربین
ال جی تمام تلاشش را به کار برده تا بتواند دوربین بسیار خوبی در جی ۴ جای دهد. نتیجه آن؟ عالی است! این دوربین از سنسور ۱/۲.۶ اینچی بهره می برد که به واسطه آن نور بیشتری دریافت می شود. علاوه بر آن، استفاده از لنز با دیافراگم f/1.8 باعث می شود میزان نور ورودی باز هم بیشتر شود و در نتیجه در نور کم بتوانید عکس های بسیار خوبی شکار کنید. یکی از مواردی که ال جی در مورد دوربین جی ۴ روی آن تاکید بسیاری کرد استفاده از نسل جدید لرزش گیر اپتیکال یا OIS در آن است. به گفته ال جی، لرزشگیر اپتیکال جی ۴، به خصوص هنگام فیلم برداری، بسیار بهتر از لرزشگیر اپتیکال پرچمدار قبلی این شرکت یعنی جی ۳ عمل می کند. البته شایان ذکر است نتایج بررسی ما نیز این گفته ال جی را اثبات می کند و می توانیم این نوید را به شما بدهیم که از تاثیر منفی لرزش دست در عکاسی و فیلم برداری با جی ۴ خبری نیست.
نرم افزار دوربین جی ۴ ویژگی های بسیار زیادی دارد و برای مثال، می توانید در حالت عکاسی دستی، میزان ISO یا میزان نور عکس را کم و زیاد کنید. علاوه بر اینها، ال جی برای عقب نماندن در مقابل رقیب کره ای خود یعنی سامسونگ، ویژگی جذاب دیگری در این گوشی برای دوربین قرار داده است: زمانی که گوشی قفل باشد، با دوبار فشردن دکمه کم کردن صدا، اپلیکیشن دوربین به سرعت باز می شود و عکس می گیرد. دوربین جلویی دستگاه هم از ژست های حرکتی برای گرفتن سلفی استفاده می کند و اگر این برایتان کافی نیست، هنوز هم قابلیت سلفی گرفتن با فشردن دکمه های صدا در جی ۴ وجود دارد.
با دیدن اولین نمونه عکس های جی ۴، ما واقعا شگفت زده شدیم. کیفیت عکس برداری جی ۴ در نور روز بسیار خوب است؛ مخصوصا زمانی که به صورت HDR با آن عکاسی می کنید، شاهد کیفیت بسیار خوب عکس ها خواهید بود. رنگ ها در عکس بسیار طبیعی و نزدیک به واقعیت ثبت می شوند. از رنگ های اشباع شده یا حتی جزئیات محوشده خبری نیست و همه چیز همان طور ثبت می شود که هست. علاوه بر اینها، فوکوس لیزری هم عملکرد سریعی در فوکوس ارائه می کند. البته باز هم ممکن است در برخی موارد نادر، فوکوس به درستی انجام نشود، ولی اکثر مواقع فوکوس لیزری به خوبی انجام وظیفه می کند. برای مثال، می توانید نمونه عکس های زیر را مشاهده کنید.
علاوه بر عکس برداری باکیفیت در روز، این گوشی در شب هم می تواند عملکرد بسیار خوبی داشته باشد. در حالت عادی شاید عکس ها کمی تاریک باشند، اما اگر دستی در ادیت کردن عکس داشته باشید، می توانید از عکس های خام ثبت شده با جی ۴ نتیجه شگفت انگیزی بسازید. عکس برداری با این فرمت در اندروید لالیپاپ به صورت پیش فرض وجود دارد و ال جی هم، مانند شرکت های دیگر، آن را در نرم افزار دوربین پرچمدار خود گنجانده است.
عکاسی با این فرمت به این معناست که دیگر اپلیکیشن دوربین و گوشی هیچ تنظیم نور یا ادیت دیگری روی عکس انجام نمی دهد و شما عکس خامی را دریافت می کنید که سنسور دوربین شکار می کند. فرمت عکس های گرفته شده در حالت RAW نیز دیگر jpeg نیست و با فرمت DNG ذخیره می شوند.
زمانی که دکمه شاتر را فشار می دهید، جی ۴ می تواند عکس را هم با فرمت jpeg و هم با فرمت DNG ذخیره کند. برای مثال، می توانید عکس های زیر را مقایسه کنید که در حالت RAW و عادی گرفته شده اند.
یکی دیگر از امکاناتی که در حالت دستی عکاسی با جی ۴ وجود دارد امکان تغییر زمان شاتر عکس برداری است. این مورد هم در عکاسی دستی وجود دارد و به کاربر امکان این را می دهد تا شاتر را باز نگه دارد و در نتیجه نور بیشتری وارد سنسور شود. البته توصیه می کنیم برای عکاسی به این شکل حتما از سه پایه استفاده کنید.
عکاسی با فلش در نور شب هم مشابه دیگر پرچمداران بازار است، پس انتظار تفاوت خاصی نداشته باشید. از نظر فیلم برداری، جی ۴ می تواند همانند بسیاری از گوشی های اندرویدی با رزولوشن 4K و با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه فیلم برداری کند که رقم بسیار خوبی است. کیفیت صدای ضبط شده در ویدیوها قابل قبول و راضی کننده است. در نهایت می توان گفت جی ۴ در زمینه دوربین واقعا گوشی فوق العاده ای است.
باتری
منبع نیرودهنده به جی ۴ یک باتری ۳۰۰۰ میلی آمپری است. یکی از مزایای این باتری قابل تعویض بودن آن است، ضمن اینکه عملکرد خوبی نیز دارد. اما فقط به کلمه خوب قانع می شویم و نمی توانیم آن را عالی بدانیم. با استفاده سنگین توانستیم حدود ۴ ساعت صفحه نمایش QHD جی ۴ را روشن نگه داریم که عدد قابل قبولی است؛ بنابراین با استفاده سبک احتمالا می توانید تا ۵ ساعت یا ۵ ساعت و نیم صفحه نمایش جی ۴ را روشن نگه دارید.
در حالت کلی جی ۴ تا پایان روز کاربر را همراهی می کند و مشکل چندانی از این بابت نخواهید داشت. در آزمایش پخش ویدیو نیز مشاهده شد جی ۴ می تواند حدود ۱۰ ساعت به صورت مدام فیلم پخش کند. این عدد اگرچه از رکورد ۱۲ ساعتی اس ۶ سامسونگ کمتر است، از عدد ۹ ساعته جی ۳، که باتری ای با همین ظرفیت دارد، بیشتر است.
یکی از معایبی که سایت های مطرح دنیا در بررسی تخصصی جی ۴ عنوان کرده اند پشتیبانی نکردن این گوشی از تکنولوژی Fast Charging بود. متاسفانه ال جی در ابتدا سخنی از این تکنولوژی به میان نیاورد، اما بعدها که متوجه سیل عظیم واکنش های منفی شد، پاسخ داد که این گوشی از Fast Charging پشتیبانی می کند اما شارژری که به صورت پیش فرض در بسته بندی دستگاه قرار داده شده این تکنولوژی را ندارد و البته کاربران می توانند به صورت جداگانه این نوع شارژرها را خریداری کنند.
بلندگو و هدفون
متاسفانه جی ۴، برخلاف گوشی های اچ تی سی، بلندگوهای استریو و دوگانه در جلو ندارد، اما این به آن معنی نیست که باید انتظار صدایی کم و بی کیفیت داشته باشیم.
بلندگوی جی ۴ از نظر حجم، صدای واقعا بلندی دارد، اما از نظر کیفیت در رده بلندگوهای خوب قرار می گیرد و عالی نیست. از نظر جایگیری نیز، اگرچه این بلندگو در قسمت پشتی جی ۴ قرار دارد، به سبب انحنای قسمت پشتی، بلندگو پوشانده نمی شود و در هر حالتی که زنگ گوشی به صدا درآید، شما متوجهش می شوید.
و اما هدفون؛ ال جی همواره هدفون های خود را در بسته بندی جداگانه و زیباتری نسبت به کابل و شارژر دستگاه قرار می دهد. این بار هم ال جی همین کار را کرده و هدفون های شیکی را در بسته بندی جذابی با جی ۴ ارائه می کند. این هدفون ها، که بیشتر طول سیمشان از پوشش پارچه ای برخوردارند، کیفیت صدای خوبی دارند، اما صدایشان عمیق نیست و حالت خفگی دارد. در مقایسه با هدفون هایی که اپل با آیفون هایش ارائه می کند، از نظیر زیبایی و جذابیت، هدفون های ال جی را ترجیح می دهیم، اما از نظر کیفیت صدا، هدفون های اپل صدای واضح تری ارائه می دهند.
روی این هدفون ها، یک میکروفون همراه با دکمه کم و زیاد کردن صدا و دکمه پاسخ دادن به تماس نیز وجود دارد. استفاده از دکمه کم و زیاد کردن صدا در آنها قابلیت هوشمندانه ای بوده، زیرا زمانی که موسیقی گوش می دهید و گوشی روی میز قرار دارد، نمی توانید به سادگی صدا را کم و زیاد کنید، اما روی هدفون این کار به سادگی امکان پذیر است.
نظر جی اس ام
آیا جی ۴ ارزش خرید دارد؟ پاسخ مثبت است. این گوشی شاید اگر لبه های فلزی داشت، رابط کابری اش جذاب تر ساخته می شد و مصرف باتری اش عالی بود، بهترین گزینه خرید لقب می گرفت، اما باز هم شرایط بد نیست. شما در قبال پولی که برای جی ۴ می پردازید، صفحه نمایش چشم نواز، دوربین عالی و رابط کاربری سریع دریافت می کنید. درواقع می توان گفت جی ۴ بیشتر نیازهای کاربر را تامین می کند.
اگر اکنون جی ۳ دارید، خرید جی ۴ برایتان چندان مقرون به صرفه نیست، چراکه در جی ۴ از ویژگی جذاب و بهتری که ارزش تعویض گوشی را داشته باشد خبری نیست؛ اما اگر از برندی دیگر یا گوشی های قدیمی تر ال جی قصد مهاجرت دارید، جی ۴ دنیای جدیدی برایتان می سازد.
از نظر رقابت، این محصول در بازار رقبایی مانند اس ۶ و اس ۶ اج از سامسونگ، One M9 از شرکت اچ تی سی و آیفون های اپل را در پیش رو دارد. همچنین به تازگی سونی هم زد تری پلاس را معرفی کرده که شاید یکی از رقبای جی ۴ محسوب شود. از نظر قیمتی، این گوشی با قاب چرمی در حال حاضر، یعنی اواخر خرداد ۹۴، حدود دو میلیون و دویست هزار تومان است، البته زمانی که این بررسی نوشته شده هنوز واردکننده های رسمی نسخه گارانتی دار آن را معرفی نکرده اند، اما احتمالا با معرفی آن قیمت جی ۴ هم در بازار کاهش می یابد. در مجموع، جی اس ام گوشی LG G4 را برای خرید پیشنهاد می کند. در آینده می توانید مقایسه جی ۴ با رقبایش را از نظر سخت افزاری و به صورت تصویری مشاهده کنید.
مزایا:
صفحه نمایش عالی
دوربین عالی
طراحی ارگونومیک و ساده
رابط کاربری روان
قاب چرمی جذاب و باکیفیت
معایب:
عدم پشتیبانی از شارژ بی سیم
نبودن شارژر Fast Charging در بسته بندی
نسخه معمولی کاملا پلاستیکی است.
برچسبها: