بررسی تخصصی جی اس ام؛بررسی اولیه جی فلکس 2
بیشتر
جی اس ام: در نمایشگاه CES 2015 ال جی نسل دوم گوشی های خمیده خود را معرفی کرد. در این بررسی اولیه با هم خواهیم دید که این گوشی عضلانی چه ویژگی هایی دارد که می تواند نسل دوم گوشی جی فلکس نام بگیرد.
اولین تفاوت این نسل با نسل قبلی در این است که صفحه نمایش از 6 اینچ به 5.5 اینچی تغییر کرده است. همین امر باعث شده که حمل و نقل این گوشی آسان تر شود. علاوه بر این فاصله صفحه نمایش با کناره های گوشی یا همان Bezel کمتر شده است. متاسفانه تغییری در میزان خمیدگی گوشی دیده نمی شود. گوشی هنوز همان شعاع خمیدگی 700 میلیمتر را دارد و اگر فشاری روی آن وارد شود کاملا به حالت تخت در خواد آمد بدون اینکه مشکلی برای آن به وجود آید.
گوشی ظاهری پلاستیکی دارد اما با این وجود یک گوشی خاص و خوب به نظر می رسد. جی فلکس 2 در دو رنگ ارائه می شود، نقره ای پلاتینیومی و قرمز، و مانند جی 3 جنس آن از پلاستیکی شیک است.
با کاهش اندازه صفحه نمایشی که گوشی داشته کار کردن با آن کمی کسل کننده تر شده اما در عوض در دست گرفتن و کار کردن با آن راحت تر شده است.
لبه های گوشی بسیار گرد هستند و همین امر باعث می شود در هنگام استفاده از گوشی کمی اذیت شوید. پلاستیک قاب پشتی به شدت مستعد جذب اثر انگشت است. علاوه بر این پلاستیک براق باعث شده که گوشی کمی لیز شود.
جی فلکس 2 152 گرم وزن دارد و ضخامت آن از 7.1 میلیمتر در نازک ترین نقطه تا 9.5 میلیمتر در ضخیم ترین نقطه تفاوت می کند. کلیدهای پاور و کم و زیاد کردن صدا نیز در پشت گوشی قرار گرفته اند.
یکی از ویژگی های خوبی که گوشی از نسل قبل به ارث برده، ترمیم خودکار قاب پشتی است. با این ویژگی که در این نسل بهبود پیدا کرده و قوی تر نیز شده است گوشی قادر است تا خط و خشی که روی قاب پشتی آن می افتد را ترمیم کند. ال جی ادعا کرده که زمان ترمیم که در نسل قبل 3 دقیقه بود در این نسل به 10 ثانیه کاهش پیدا کرده است.
صفحه نمایش خمیده یکی از مهمترین قسمت های این گوشی به حساب می آید. ال جی از صفحه نمایش های P-OLED استفاده کرده و استفاده کردن از صفحه نمایش OLED باعث می شود که رنگ مشکی عمیق نشان داده شود.
بر خلاف G3 این گوشی صفحه نمایش با کیفیت فول اچ دی دارد. متن ها در آن به خوبی نمایش داده می شوند و با تراکم پیکسلی 403 پیکسل در اینچ عکس های در آن با تمام جزئیات نمایش داده می شوند.
با اینکه صفحه نمایش های خمیده یک مفهوم جالب و نوپا هستند اما بعد از معرفی دو نسل از این گوشی ها هنوز نمی دانیم که چرا باید در عوض یک گوشی با صفحه نمایش معمولی یک گوشی با صفحه نمایش خمیده خرید.
جی فلکس 2 از نظر قدرت پردازشی یک محصول خاص است. کوآلکام پردازنده 8 هسته ای خود با نام اسنپدراگون 810 را در این گوشی به کار گرفته است. 4 هسته این پردازنده سرعت 1.5 گیگاهرتز و 4 هسته دیگر سرعت 2 گیگاهرتز را برای گوشی به همراه می آورند. یک رم 3 گیگابایتی نیز برای کمک به گوشی در آن قرار گرفته است (البته نسخه 16 گیگابایتی رم 2 گیگابایتی و نسخه 32 گیگابایتی رم 3 گیگابایتی دارد).
سیستم عامل گوشی همانطور که انتظار دارید اندروید و نسخه 5.0 آن است. این نرم افزار به روز در کنار پردازنده قدرتمند 8 هسته ای این امکان را برای کاربر فراهم می کند که بدون هیچ مشکلی با گوشی کار کرده و از روان کار کردن آن لذت ببرد.
نتیجه گیری اولیه
چه بخواهیم چه نخواهیم جی فلکس 2 یک گوشی خاص است. بعد از دو سال و ارائه دو نسل از این گوشی خمیده شاید انتظار بیشتری از ال جی داشتیم اما حقیقتا جی فلکس 2 خلاقیت خیلی زیادی نسبت به نسل اول خودش ندارد. اگرچه از نظر سخت افزاری با یک گوشی قوی تر روبرو هستیم اما از نظر خاص تر شدن و پیشرفت در زمینه انحنای صفحه نمایش چیز خاصی که در نسل قبل ندیده باشیم را در این نسل جدید نمی بینیم. منتظر بررسی کامل این محصول از باشید.
برچسبها: