Nokia 8800 Carbon Arte
بیشتر
درمورد 8800 Carbon Arte این سوال مطرح میشود که چه کسی لیاقت و توانایی داشتن چنین گوشی را دارد نه اینکه این گوشی چه تواناییها و قابلیتهایی دارد! بازهم نوکیا یکی از مدرنترین و شیکترین گوشیهای خود را در سری Arte معرفی کرده است که البته قابلیتها و تواناییهای خوبی نیز دارد.
- قیمت بالا
- بدنه ساخته شده از بهترین و با کیفیت ترین مواد
- صفحه نمایش 2 اینچی OLED با رزولوشن QVGA و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
- پشتیبانی از امکان 3G
- دوربین 3.2 مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک
- بسته بندی کامل و مجهز
- باتری بسیار خوب و مداوم
- بدنه ضد جذب اثر انگشت و خش
- امکان Turn- to -Mute
- 4گیگابایت حافظه داخلی
- اینترفیس نسخه پنجم سری 40
- صفحه نمایش کوچک
- ناخوانا بودن تصویر و نوشتههای صفحه در نور مستقیم خورشید
- فقط پشتیبانی از 3 باند GSM
- عدم وجود اسلات کارت حافظه
- قیمت بالا
- عدم امکان مکالمات ویدئویی
8800 Carbon سومین گوشی نوکیاست که در سری Arte معرفی میشود و به لیست گوشیهای مدرن و شیک و گران قیمت اضافه میشود. از لحاظ قیمت این گوشی را میتوان با همتایان خود یعنی 8800 Arte و 8800 Saphire مقایسه کرد. به هر حال شاید این گوشی طرفداران زیادی نداشته باشد اما احتمال اینکه 8800 داران قبلی بخواهند این گوشی گران قیمت را به دست بگیرند وجود دارد.
یکی از مزایای این گوشی بستهبندی شیک و کامل آن است و علاوه بر اجزای اصلی ، یعنی گوشی و باتری، لوازم جانبی متنوع زیادی دارد که از جمله آنها یک هندزفری بلوتوث، یک کیف چرمی شیک، یک شارژر رومیزی، یک پایه شارژر و یک کابل اتصال Micro USB و البته CD مربوط به نرمافزارها و دفترچه راهنما میباشند.
ابعاد این گوشی 14.6×45.6×109 میلیمتر و وزن آن 150 گرم است. از لحاظ ابعاد تقریباً شبیه به دو Arte قبلی است. جنس بدنهی گوشی از تیتانیوم و فیبرهای کربن است و فوقالعاده شیک و جذاب به نظر میرسد.
8800 Carbon دارای یک صفحه نمایش 2 اینچی OLED با رزولوشن QVGA و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ است. تکنولوژی OLED نسبت به LCD در سطح بالاتری قرار دارد و کیفیت و وضوح و روشنایی بسیار بهتری دارد و یک مزیت دیگر آن مصرف کم باتری نیز هست. از معایب این صفحه نمایش عدم وضوح آن در زیر نور مستقیم خورشید و نیز سایز کوچک آن نسبت به قابلیت های آن است.
ابعاد دکمههای صفحه کلید این گوشی فوقالعاده مناسب و کار با آن بسیار لذت بخش است. تنها نکته آن این است که کشوی گوشی بطور کامل باز نمیشود تا فضای کافی برای ردیف اول دکمهها ایجاد شود اما به هر حال با چند بار تایپ کردن، دست عادت میکند. نور پسزمینه صفحه کلید نیز بسیار مناسب و یکنواخت است.
از اینترفیس این گوشی نباید انتظار زیادی داشت چرا که این گوشی نیز مثل Arte های قبلی دارای سری 40 با آن اینترفیس خسته کننده است. صفحه نمایش آن در حالت استندبای شامل تصویر پسزمینه و آیکنهای نشانگر وضعیت باتری، بلوتوث، پروفایل و ... میباشد اما در حالت فعال استندبای، صفحه به 4 بخش مجزا تقسیم میشود که در بالا امکان دسترسی سریع به برنامههای مختلف، در وسط دسترسی به موزیکها و پخش موزیک و در پایین امکان مشاهده تقویم وجود دارد. البته این بخشها را میتوان تغییر داد و همچنین عملیات مربوط به هرکدام از دکمههای چندمنظوره نیز قابل تغییر است. امکاناتی نظیر تغییر فونت و یا چیدمان آیکنهای منوی اصلی بصورت لیستی ، یا شبکهای وجود دارد. برای برنامههایی نظیر مرورگر Opera mini، ماشین حساب و WidSets آیکنهای مجزا در منوی اصلی درنظر گرفته شده است.
Carbon Arte همچنین دارای 6 تم از پیش نصب شده است که با استفاده از آنها میتوان رنگ بندی و قالب گرافیکی گوشی را تغییر داد و البته میتوان تمهای دیگر را از اینترنت دانلود کرد.
امکان قطع ارتباطات مخابراتی و دریافت سیگنال توسط Flight-mode فراهم میشود و نکته جالب این است که در این حالت نیازی به وجود سیم کارت نیست.
دفترچه تلفن این گوشی قابلیت ذخیره کردن 2000 مخاطب را دارد که برای هرکدام میتوان فیلدهای اطلاعاتی مختلفی را پر کرد که از جمله آن 5 فیلد شماره تلفن و اطلاعات شخصی و نیز تصویر، فیلم و یا زنگ بخصوص است.
میتوان شمارههای روی سیمکارت یا گوشی یا هردو را بطور همزمان مشاهده کرد. جستجوی شمارهها و مخاطبها با تایپ تدریجی نام آن مخاطب صورت میپذیرد.
دریافت سیگنال و کیفیت صدای هنگام مکالمه با این گوشی فوقالعاده خوب است. بطوریکه صدا کاملاً بلند و صاف است. متاسفانه امکان مکالمات ویدئویی در این گوشی وجود ندارد و بنابراین با وجود امکان ارتباطی 3G نمیتوان از مکالمات ویدئویی استفاده کرد. با استفاده از چرخاندن گوشی به سمت پایین میتوان صدای زنگ گوشی را mute کرد که این امکان turn- to – mute نام دارد. از لحاظ بلندی صدای زنگ و قدرت ویبره ، این گوشی در حد متوسط و یا حتی پایینتر قرار دارد.
این گوشی از انواع پیامها نظیر SMS، EMS، MMS و ایمیل پشتیبانی میکند که این سه نوع اول از یک ویرایشگر مشترک استفاده میکنند. هنگام ارسال پیام میتوان شمارهها را از دفترچه تلفن، از گروهها یا از لیستی از نامهای آخرین افرادی که برایشان پیام ارسال شده است انتخاب کرد. در مورد ارسال انواع پیام هیچگونه نکته خاصی وجود ندارد و همه چیز استاندارد گوشیهای نوکیا سری 40 است. در هنگام تایپ میتوان از دیکشنری T9 نیز کمک گرفت. همه پیامها از حافظه مشترک استفاده میکنند. کلاینت ایمیل این گوشی از انواع پروتکلهای POP3، SMTP و IMAP4 پشتیبانی میکند.
از لحاظ پخش موسیقی این گوشی شبیه 7900 Prism است که از انواع فرمتهای صوتی مثل MP3، MIDI، AAC، AAC+ و WMA پشتیبانی میکند. مطمئناً وجود 4 گیگابایت حافظه خالی داخلی گوشی امکان ذخیره موسیقیهای زیادی را فراهم میکند. با استفاده از امکان A2DP بلوتوث میتوان پخش استریوی موزیک را بصورت بیسیم فراهم کرد. با استفاده از هندزفری بلوتوث میتوان به راحتی موزیک گوش داد در این بخش اکولایزرهای مختلفی نیز وجود دارد.
متاسفانه قابلیت رادیو FM در این گوشی وجود ندارد.
پخش کننده فیلم این گوشی میتواند فرمتهای 3GP و MP4 را پخش کند که امکان نمایش تمام صفحه و حرکت سریع به جلو و یا تکرار نیز وجود دارد.
در کل میتوان گفت گالری تصاویر در گوشیهای سری 40 نوکیا زیاد پیشرفته و کامل نیست. بخصوص که این بخش در زیرمجموعهی File Manager قرار دارد. متاسفانه امکان فیلتر کردن فایلها در این بخش وجود ندارد و باید فایلها را در نوارها مربوطه ذخیره کرد. امکان نمایش فایلها در حالتهای مختلف چیدمان آیکنها وجود دارد. امکان نمایش تصویر در نمای تمام صفحه وجود دارد و زوم روی تصاویر بصورت محدود و با سرعت بسیار پایین صورت میگیرد. میتوان عکسها را بصورت اسلایدی تماشا کرد و نیز امکان جستجوی عکسها وجود دارد.
8800 Carbon دارای یک دوربین 3.2 مگاپیکسلی دارای فوکوس اتوماتیک است که در میان سری 8800 بهترین دوربین را دارد. هرچند کیفیت تصاویر آن به اندازه دیگر 3.2مگاپیکسلیهای بازار نیست. درکل اینترفیس دوربین گوشیهای سری 40 گزینه ها و تنظیمات زیادی ندارد و کار با آنها بسیار ساده است. اما تنظیمات استانداردی نظیر سفیدی نور، تنظیم مد عکسبرداری و افکتهای گرافیکی در این گوشی نیز وجود دارد. متاسفانه هیچگونه فلاشی برای این دوربین درنظر گرفته نشده و بنابراین کمبود نور یکی از معضلات عکسبرداری با این گوشی است. دو نکته منفی در مورد این دوربین وجود دارد که یکی عدم وجود پوشش لنز دوربین است که احتمالاً در جهت ساختار شیک و مدرن آن درنظر گرفته نشده است و دیگری عدم وجود دکمه مخصوص دوربین است که بخصوص در گرفتن عکسها درحالت Land Scape مشکل آفرین است. خوشبختانه سرعت گوشی در پردازش تصاویر و عکسبرداری سریع بسیار خوب است.
ضبط فیلم با رزولوشن VGA با سرعت 15 فریم در ثانیه صورت میگیرد که زیاد هم جالب نیست و این گوشی را تا حد 3600 پایین میآورد. فیلمها با فرمت 3GP ذخیره میشوند و مدت زمان فیلمها نیز فقط بستگی به میزان حافظه خالی دارد.
خوشبختانه این گوشی دارای امکانات ارتباطی بسیار خوبی ات. با امکان USB میتوان گوشی را به کامپیوتر متصل کرد که در این حالت مدهای ارتباطی مختلفی ازجمله Mass Storage جهت دسترسی به کارت حافظه وجود دارد.
بلوتوث گوشی نسخه 2.0 بوده و دارای پروفایل A2DP است. امکانات ارتباطی بیسیم پرسرعت نظیر 3G، EDGE و GPRS وجود دارد.
این گوشی دارای 2 نوع مرورگر وب مختلف میباشد. مرورگر WAP که در کلیه سری 40 های نوکیا وجود دارد و کلیه صفحات HTML را میتواند باز کند و امکان تنظیم فونتها نیز در آن وجود دارد. علاوه براین برنامه مرورگر Opera mini که یک برنامه جاوا است نیز در این گوشی وجود دارد که دارای امکانات کاربردی زیادی است.
این بخش نیز نسبت به گوشیهای دیگر سری 40 تفاوت زیادی ندارد و تقریباً کامل است و برنامههای سودمند و مدیریتی مفیدی دارد. تقویم این گوشی را میتوان در حالتهای روزانه، هفتگی یا ماهیانه مشاهده کرده و برای هرکدام از تاریخها، eventهای خاصی را در نظر گرفت. امکان ذخیره و مدیریت Taskها و Noteها به سادگی وجود دارد. امکان ذخیره ساعتهای Alarm نیز وجود دارد. برای مشاهده زمان میتوان یا دوبار گوشی را تکان داد و یا دو ضربه به درب بسته صفحه کلید زد تا ساعت روی صفحه نمایان شود. دیگر برنامههای این بخش ضبط صوت، ماشین حساب، شمارنده معکوس و ... هستند.
از جمله نرمافزارهای نصب شده روی این گوشی تبدیل کننده واحدها با امکانات گسترده است. نرمافزار جستجو جهت جستجو درون گوشی و یا جستجوی وب تعبیه شده است. علاوه بر این یک دیکشنری چندزبانه و برنامه ساعت جهانی نیز روی این گوشی قرار دارند.
متاسفانه تنها بازی روی این گوشی Golf Tour است که دارای گرافیک بسیار خوبی است. حتماً طرفداران بازیهای موبایل از عدم وجود بازیهای متنوع ناخشنودند اما باید گفت 8800 Carbon جهت بازی طراحی نشده است و مطمئناً دارندگان آن اهل بازیهای موبایلی نخواهند بود .
برچسبها: