Sony Ericsson T707
بیشتر
گوشی T707 یکی از جدیدترین مدلهای سری T گوشیهای سونیاریکسون است اما هیچ شباهتی به دیگر مدلهای این سری ندارد. هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ عملکرد این گوشی با دیگر مدلهای سری T فرق دارد.
نام انتخاب شده برای این گوشی ELLE است که بدون هیچ شکی بیشتر از آقایان، نظر خانمها را به خود جلب خواهد کرد. بر اساس ادعای یکی از طراحان T707، طراحی این گوشی الهام گرفته شده از رنگین کمان است، درواقع در طراحی آن از بازی رنگها کمک گرفتهاند که نمیتوان به سادگی از کنار آن گذشت. افکتهای نوری و صفحهنمایش بیرونی ثانویه، هویتی جدید به T707 بخشیده است و آن را در میان گوشیهای رده متوسط، جزو برترینها قرار داده است.
- پشتیبانی از چهار باند GSM، HSDPA و 3G
- دوربین 3.2 مگاپیکسل با مکانیاب جغرافیایی(با استفاده از Cell-ID)
- صفحهنمایش 2.2 اینچ TFT با وضوح تصویر 320×240 پیکسل با قابلیت نمایش 256 هزار رنگ
- نمایشگر ثانویه مونوکروم با وضوح تصویر 128×36 پیکسل
- ضدخش بودن هر دو صفحه نمایش
- بلوتوث با A2DP
- قابلیت ارتقاء کارت حافظه M2 (حداکثر تا 16 گیگابایت)
- رادیو FM با RDS
- پشتیبانی از اجرای همزمان چند برنامه
- قابلیت Gesture Control
- افکتهای نوری 5 رنگ با قابلیت تعریف جداگانه برای هر شماره تماس
- شمارهگیری هوشمند
- پیامرسانی مداوم
- دوربین فاقد فلاش LED یا فوکوس اتوماتیک میباشد
- کیفیت پایین ضبط ویدئو(QVGA با سرعت 15 فریم در ثانیه)
- صفحهنمایش بیرونی در نور روز و نورهای شدید خوانا نیست
- صفحهکلید واکنش ضعیفی دارد
- افکتهای نوری بسیار مات و کدر هستند
- مرورگر مستندات آفیس ندارد
- دروبین دوم جهت مکالمه تصویری ندارد
- حسگر حرکتی ندارد
طرح رنگینکمان در قسمت جلوی گوشی درنظر گرفته شده است که واقعا چشمنواز و زیباست. مکانیزم باز شدن پانل جلویی گوشی بسیار نرم و روان صورت میگیرد که به نظر ما بد نیست تا حدی حالت فنری داشته باشد.
سونیاریکسون T707 با ضخامت 14.1 میلیمتر، تنها یک میلیمتر از دیگر گوشیهای دربدار قطورتر است. وزن این گوشی 95 گرم است که وزن متعادل و خوبی است و در دست گرفتن آن بسیار ساده و خالی از هر گونه اشکالی است. خصوصا وقتی درب گوشی باز میشود، بسیار متعادل است که به راحتی میتوان آن را در دست گرفت.
T707 به یک نمایشگر2.2 اینچ با وضوح QVGA مجهز است که قدرت نمایش 256 هزار رنگ را دارد. فریمهای غیر ضروری که در اطراف این صفحهنمایش وجود دارند باعث شدهاند که این صفحه کوچکتر از آنچه هست دیده شود. کلاً صفحه نمایشهای کوچک برای گوشیهای دربدار بسیار مناسبتر هستند. عملکرد این صفحه بسیار خوب است و در زیر نور مستقیم آفتاب هم خوانایی لازم را دارد.
صفحهکلید این گوشی کاملا تخت و صاف است و فضای زیادی بین کلیدها وجود دارد که استفاده از آن را تا حدی مشکل ساخته است. عملکرد کلیدها کند است و به خوبی واکنش نشان نمیدهند. وقتی خوب به قسمت پایین صفحه نگاه میکنیم میبینیم که شباهت زیادی به مدل سونیاریکسون R306 Radio دارد که صفحهکلید آن هم اصلا جالب نبود. صفحهکلید این گوشی اگرچه کارکرد خیلی خوبی ندارد، اما شیارهایی که روی آن وجود دارند ساختار مناسبی داشته و موجب میشود کاربر تایپ راحتتری داشته باشد.
روشن شدن صفحهکلید به تدریج صورت میگیرد. به بیان بهتر در سه مرحله کل صفحهکلید روشن میشود، اول کلیدهای چهارجهته حرکتی، سپس کلیدهای مسیریابی و در آخر این کلیدهای حروف و اعداد هستند که روشن میشوند. در اینجا هم باید گفت که نور زمینه کیپد کافی نیست و باید بهبود یابد.
تنها گزینه کلیدی که در سمت چپ قابل گوشی هست، Fast Port میباشد. متاسفانه سونیاریکسون عادت ندارد برای ورودیهای گوشی خود، درب محافظ یا پوششی درنظر بگیرد درنتیجه Fast Port نیز فاقد پوشش محافظ است.
در سمت راست گوشی کلیدهای کنترل صدا وجود دارند. متاسفانه از کنار گوشی نمیتوان به کارت حافظه دسترسی پیدا کرد زیرا محل این کارت در زیر درب باتری تعبیه شده است و برای دستیبابی به آن باید قاب پشت گوشی را برداشت.
قسمت پشتی گوشی از پلاستیک مات ساخته شده است که بهنظر میرسد اثر انگشت روی آن میماند. در پشت گوشی میتوان لوگوی سونیاریکسون و بلندگوی گوشی را مشاهده کرد که همچون دیگر گوشیهای این کمپانی، لوگو کمی برجسته است و موجب میشود گوشی روی سطوح صاف کمی بلغزد.
قاب بیرونی سونیاریکسون T707 جایی که طرح رنگینکمان روی آن پدیدار میشود، چیزی نیست که بتوان به سادگی از کنارش رد شد. درواقع نظر اکثر افراد را به خود جلب میکند. این قاب محل قرارگرفتن نمایشگر دوم گوشی به اضافه افکتهای نوری که اصولا به صورت مخفی هستند نیز میباشد. زیبایی سطح بیرونی گوشی طوری است که گویی رنگ مشکی روی آن چاپ شده است. صفحهنمایش دوم گوشی در یک نیمدایره بزرگ مخفی است و وقتی خاموش است تناسب زیبایی با سطح مشکی گوشی دارد و در ضمن ضد خش نیز میباشد که درنتیجه هیچگاه درخشندگی خود را از دست نخواهد داد.
پلاستیک مشکی قاب گوشی باعث میشود که صفحه نمایش بیرونی زیر نور خورشید خوانایی لازم را نداشته باشد. صفحهنمایش بیرونی، مونوکروم است و اطلاعاتی دررابطه با زمان، وضعیت باتری، که بزرگ هم نیست، شدت سیگنال و رویدادهای ناموفق(از دست رفته) را نشان میدهد.
نیمدایره بزرگ روی درب گوشی بخشی از افکتهای نوری است که دراصل دو دایره هم مرکز است که هنگامی که گوشی زنگ میخورد به رنگ سفید روشن میشود. بعد از آن نیز یک دایره توگود گوچکی هم که در گوشه سمت راست پانل جلویی وجود دارد نیز روشن میشود. هر دو عنصر دایرهای شکل 5 رنگ متفاوت دارند: ارغوانی، کهربایی، آبی، سبز، الماسی و یاقوتی که میتوان هر کدام را برای مخاطب خاصی تعریف کرد که وقتی شماره او زنگ میخورد این دایرهها به همان رنگی روشن شوند که کاربر برای آن تعیین کرده است.
این افکتهای نوری برای نمایش تماسهای از دست رفته هم استفاده میشود اما دیگر در اینجا برای هر مخاطب رنگ خاصی را تخصیص نمیدهد.
متاسفانه رنگ این افکتها آنقدر کمرنگ و مات هستند که در محیطهای تاریک به سختی میتوان تفاوت بین آنها را به خوبی تشخیص داد.
لنز 3.2 مگاپیکسل دوربین گوشی نیز در پانل جلویی آن تعبیه شده است. این لنز مجهز به کانون ثابت و مکانیاب جغرافیایی ژئوتگینگ از طریق سیستم Cell-ID میباشد. در زیر قاب پشتی گوشی چیز خاصی وجود ندارد فقط یک باتری BST-39 Li-ION با ظرفیت 930mAh به اضافه سیمکارت و محل قرارگیری کارت حافظه را میتوان دید.
ساختار کلی گوشی محکم و بادوام و بسیار جمع و جور است که به راحتی در دست مینشیند و مواد به کار رفته در ساخت گوشی نیز از کیفیت خوبی برخوردارند. لولای درب گوشی میتوانست قویتر باشد اما باز، کار با آن لذتبخش و راحت است. متاسفانه با اینکه صفحهکلید فضای داشتن کلیدهای بزرگتر را دارد، اما کلیدهای کوچک با فاصله زیاد کنار هم قرار گرفتهاند.
ساختار منو یا همان اینترفیس T707 نیز مانند دیگر گوشیهای این کمپانی است. در بالای صفحه استندبای نیز اطلاعاتی همچون شدت سیگنال، نام اپراتور و وضعیت باتری نمایش داده میشود. در قسمت پایین صفحه نیز، درست بالای کلیدهای چندمنظوره لیبلهای آنها وجود دارد.
فرم نمایش منو شامل ماتریس 3×4 آیکنها، حالت چرخشی و تک آیکنی میباشد. این اینترفیس چیز جدیدی ندارد. اما اگر از آن دسته کاربرانی هستید که از محصولات جدید سونیاریکسون تا به حال استفاده نکردهاید، مسلما این اینترفیس جذابیتهای خاص خودش را برای شما خواهد داشت.
منوی مشهور Activity یا همان «فعالیتها» امکان دسترسی سریعتر را به لیست مشخصههای موردنظر و فهرست مطالبی که کاربر قبلا آن را تعریف کرده است را برای کاربر ممکن میسازد. همچنین دسترسی به وب، آخرین رویدادها و همینطور نوار برنامههای درحال اجرا که با استفاده از این تب میتوان چند برنامه را به طور همزمان اجرا نمود.
حالت پرواز فقط با سیمکارت کار میکند و برای استفاده از آن باید یک بار گوشی Restart شود. ظاهر اینترفیس، بسیار جذاب و گیراست. اما از آنجا که حسگر حرکتی ندارد، چرخش اتوماتیک در بخش مدیاسنتر را ندارد که درست برعکس برادر دوقلوی خود، یعنی W508 میباشد. سونیاریکسون T707 از تمهای فلش پشتیبانی میکند که به موجب آن میتوان طرح و رنگ پیشزمینه را تغییر داد. این گوشی دارای چهار تم است که از قبل نصب شده است که به طور هوشمندانه، میزان روشنایی خود را با توجه به نور روز تغییر میدهد. همچون دیگر گوشیهای سونیاریکسون در این گوشی نیز میتوان از یک برنامه کاربردی(نرمافزار) به عنوان پس زمینه استفاده کرد.
ظرفیت دفترچه تلفن سونیاریکسون T707، 1000 مخاطب و 7000 شماره تلفن میباشد. کاربر تنها میتواند انتخاب کند که شماره را از روی کارت حافظه ببیند یا از روی سیمکارت، اما امکان مشاهده آنها از روی هر دو به طور همزمان ممکن نیست. میتوان گوشی را طوری تنظیم کرد که شمارههای تماس ذخیره شده روی حافظه را به صورت خودکار روی سیمکارت نیز ذخیره نماید. کاربر میتواند از دفترچه تلفن روی کارت حافظه بکآپ هم بگیرد و همانجا هم از آن استفاده نماید. اسم مخاطب تنها به یک صورت نوشته و ذخیره میشود اما این امکان وجود دارد که اسامی را بر اساس اسم کوچک و یا اسم فامیل طبقهبندی و تنظیم نمود. جستجوی اسامی، با تایپ تدریجی است مثلا برای یافتن هر اسمی که مدنظر است با وارد کردن تکتک حروف آن، گوشی اسامی که با آن ترتیب حروف هستند را برایش لیست میکند و به این طریق دسترسی به شماره موردنظر بسیار سریعتر صورت میپذیرد.
Gesture Control یکی از ویژگیهای این گوشی کوچک است. درست است که شاید قبلا این مشخصه را درگوشیهای دیگر هم دیده باشد، اما یکی از ویژگیهای گوشیهای سونیاریکسون همین مشخصه منحصر به فرد است.
حالا Gesture Control چیست و چگونه کار میکند. به محض دریافت تماس یا به صدا درآمدن زنگ بیداری، دوربین جلوی سونیاریکسون T707 روشن میشود و حرکات دست از آن طریق تشخیص داده میشود. وقتی این دوربین فعال میشود، با تکان دادن دست جلوی آن، صدای گوشی را میتوان سایلنت نمود. مخصوصا هنگام خاموش کردن آلارم این گزینه بسیار لذت بخش و راحت است چون دیگر صبحها نیاز نیست که دنبال دکمه قطع صدای زنگ بیداری بگردید، تنها با تکان دادن دستتان جلوی گوشی، صدا قطع میشود. T707 مجهز به مکالمه تصویری هم هست اما از آنجا که دوربین پانل جلویی برای مکالمه تصویری درنظر گرفته نشده است باید از صفحه نمایش داخلی برای مشاهده طرف مقابل استفاده کرد.
مکالمه صوتی T707 هم بدون اشکال صورت میگیرد. شفافیت صدا هم با هدفون، هم با اسپیکر بسیار عالی و مناسب است.
شمارهگیری هوشمند یا جستجوی هوشمند نیز از دیگر قابلیتهای جالب توجه گوشیهای سونیاریکسون است. این برنامه به دنبال شماره تماسهایی میگردد که شما رقم آنها یا حرف نامشان را وارد میکنید.
سونیاریکسون T707 از تمام انواع سیستمهای پیامرسانی پشتیبانی میکند. با این گوشی میتوان ایمیل هم ارسال نمود اما فایل ضمیمه ایمیل را نمیفرستد. حالا این فایل هر چه میخواهد باشد از PDF و Xls گرفته تا doc زیرا فاقد مرورگر مستندات آفیس است. مشابه خیلی از گوشیهای اخیر سونیاریکسون، T707 نیز قابلیت طبقهبندی و تفکیک پیامها را داراست که به آن پیامرسانی زنجیرهای هم میگویند. حالت پیام رسانی این گوشی نیز پشت سر هم و زنجیرهای است که حالتی مشابه چت کردن دارد. مکالمات پیام کوتاه (SMS) با یک مخاطب خاص به صورتی تعریف شده که درست شبیه پیامهای فوری و بی وقفه است.
در کنار تمام قابلیتهای ابتدایی و رایج پیغامرسانی، T707 امکان خاصی برای مدیریت پیغام دارد که به موجب آن کاربر میتواند به تنظیم و تعیین گروه و حتی حساب و کتاب پیام خود بپردازد. با این برنامه حتی کاربر میتواند پیامها را به کارت حافظه یا حافظه خود گوشی منتقل نماید و آنها را بر اساس اندازه، شماره تماس و تاریخ مرتب و طبقهبندی نماید.
سونیاریکسون T707 از رسانههایی که بر مبنای فلش ساخته شدهاند پشتیبانی میکند. منوی آن عکس، موزیک، ویدئو، بازی، فیدهای RSS و آیکنهای تنظیمات را فهرستوار نمایش میدهد.
در گالری عکس، علاوه بر عکسهای گرفته شده با دوربین گوشی، کاغذ دیواریهایی هم که از قبل روی گوشی نصب شده بودند وجود دارند. متاسفانه قابلیت چرخش خودکار عکسها وجود ندارد. اما باز با این حال میتوان تصاویر را چرخاند و به صورت افقی تماشا کرد. عکسها به طور کلی به صورت ماتریس 3×4 نمایش داده میشوند. عکسهای دوربین نیز بر اساس تاریخ عکسبرداریشان طبقهبندی و تفکیک میشوند. بعد از باز کردن هر تصویر میتوان روی آن زوم کرده و آن را به صورت تمام صفحه مشاهده نمود و به محض خارج شدن از حالت تمام صفحه، دوباره عکس به همان اندازه کوچک خود باز خواهد گشت. سونیاریکسون T707 متاسفانه به گیرنده GPS مجهز نیست اما امکان ثبت موقعیت جغرافیایی عکس را با استفاده از نمودارها و اطلاعات سلولی شبکه دارد. اگر گوشی را به یک گیرنده GPS بلوتوث خارجی وصل کنید میتوانید مکان جغرافیایی تصاویر را بسیار دقیقتر مشخص نمایید. تفاوتی نمیکند که از GPS واقعی استفاده کنید یا Cell-ID در هر حال میتوانید از گزینه مشاهده روی نقشه در گالری عکس استفاده نمایید.
با این امکان میتوانید محل گرفته شدن عکس را با استفاده از برنامه نقشه گوگل که از قبل روی گوشی نصب شده است مشخص کنید.
سیستم پخش موزیک در سونیاریکسون T707، نسخه 3 است که در مقایسه با واکمن نسخه 3 امکانات کمتری دارد. این برنامه از فرمتهای متفاوتی پشتیبانی میکند و به اضافه آنها از استریو و پیش تنظیمات اکولایزر مگاباس نیز پشتیبانی میکند. رنگهای اینترفیس مدیاسنتر در تمهای مختلف، متغیر است.
برنامه پخش ویدئو در مدیا سنتر از سریع جلوبردن و عقب بردن تصاویر پشتیبانی میکند. فایلهای ویدئویی از بخش مدیریت فایلها نیز قابل دستیابی است. بخش ویدئو هم چنین خانه برنامههای از پیش نصب شده یوتیوب هم هست که امکان دسترسی سریع به کلیپها، برنامههای آپلود شده و بوکمارکها را مهیا میسازد.
رادیو FM سونیاریکسون T707 ظرفیت ذخیره 20 ایستگاه رادیویی را دارد در ضمن اینکه از RDS هم پشتیبانی میکند. اینترفیس رادیو بسیار مناسب و کار کردن با آن راحت است و از خدمات تشخیص موسیقی Track ID نیز استفاده میکند. رادیو را نیز همچون موزیک پلیر میتوان به صورت مینیمایز شده در بکراند گوشی استفاده کرد اما دیگر هیچ کدام از گرافیکهای زیبای تمام صفحه را ندارد. عملکرد Track ID این گوشی دقیقا مشابه مدل C903 است.
کیفیت صدای سونیاریکسون T707 هم در مواردی خوب و در مواردی بد است. مثلا میزان پاسخگویی و فرکانسهای صوتی تا حدی از قوانین سرپیچی میکنند و متاسفانه صدای بم و زیر را افزایش داده و صداهای ملایم را کاهش میدهد که زیاد جالب نیست. اگر از دید مثبت بخواهیم آن را بررسی کنیم باید گفت که صدای استریو، میزان نویز و محدوده دینامیک چیزی از عالی کم ندارند.
گوشی T707 به یک دوربین 3.2 مگاپیکسل با حداکثر وضوح تصویر1536×2048 پیکسل مجهز است. متاسفانه دوربین این گوشی نه فلاش دارد نه فوکوس اتوماتیک. برای گرفتن عکس باید گوشی را در حالت عمودی نگه دارید چون بخشی از نمایشگر را منظرهیاب گرفته است. برای گرفتن عکس باید مرکز کلید مکاننما را فشار داد. گزینهها و امکانات دوربین شامل تنظیم بالانس نور سفید، حالت عکسبرداری، ژئوتگینگ (ثبت موقعیت جغرافیایی) و افکتهای متنوع است. با گرفتن سه عکس پشت سر هم میتوان تصاویر پانوراما ایجاد کرد. کیفیت عکسها خیلی عالی نیست اما اگر از این دوربین خوشتان آمده، مسلما این قضیه مطلبی نیست که شما را از خرید آن بازدارد. این گوشی قابلیت فیلمبرداری هم دارد. کیفیت تصاویر QVGA با سرعت 15 فریم در ثانیه است که اصلا چیز عجیب و جدیدی نیست. چون اغلب گوشیهای سونیاریکسون همین کیفیت و سرعت را دارند.
سونیاریکسون T707 مجهز به نسخه 3.4 مرورگر وب Access Net Front میباشد که در دیگر گوشیهای سونیاریکسون نیز موجود است. میانبرهای زیادی در ساختار درختی روی صفحه اصلی، درست زیر آدرسبار و نوار جستجو وجود دارند. رنگ صفحه اصلی با هر بار اجرای مرورگر به رنگهای مختلف تغییر میکند. این مرورگر قابلیت نمایش صفحات پیچیده وب را دارد. گزینههای تنظیم پذیر بسیاری در این سیستم وجود دارد. درضمن از دیگر قابلیتهای اضافه شده به این قابلیت، مشاهده تمامصفحه میباشد. سرعت این مرورگر نه زیاد است نه کم. درحد استاندارد میباشد. مرورگر وب سونیاریکسون T707 دارای مکاننمای مجازی موس است که کارکردن با آن بسیار راحت و بدون اشکال است. قابلیت جالب و کاربردی دیگری هم این گوشی دارد به نام گزینه Find on Page.
سونیاریکسون T707 گزینههای اتصالی بسیاری دارد. این گوشی از چهار باند GSM، GPRS و EDGE و همچنین 3G پشتیبانی میکند. درضمن امکان رومینگ جهانی و پشتیبانی از HSDPA نیز از دیگر قابلیتهای این بخش از گوشی است.
علاوه بر اتصالات شبکه از بلوتوث نسخه 2 و USB نیز پشتیبانی میکند. با استفاده از پروفایل A2DP با هدست استریوی بلوتوث میتوان با لذت به موسیقی گوش کرد. استفاده از کارت حافظه M2 نیز یکی از روشهای بسیار سریع برای انتقال دادهها به شمار میآید.
یکی از ویژگیهای خوب T707 که جدید هم نیست، مدیریت زمان است. تقویم این گوشی را میتوان بر اساس ماه، هفته و روز تنظیم کرد. وقتی کاربر میخواهد یک تاریخ تولد را به دفترچه تلفن اضافه کند، بلافاصله گوشی از او میخواهد که آن را به تقویم هم اضافه نماید. گزینه زنگ بیداری دیگر چیزی نیست که نیاز به توضیح داشته باشد و همه ما با آن آشنا هستیم. این گوشی 5 محل برای آلارم دارد که هر کدام از آنها گزینههای متفاوتی دارند. کاربر میتواند آلارم گوشی را به صورت روزانه یا هفتگی تعریف نماید.
از برنامههای کاربردی دیگر این گوشی میتوان برنامههای مشهور Accu Weather، Comeks Strip و یک برنامه جدید به نام Emotional PIM را نام برد. این برنامه جدید درواقع یک ساعت دیجیتال انیمیشن با جلوههای ویژه است که از آن میتوان برای بکراند استفاده کرد. از قابلیتهای دیگر آن میتوان به نمایش رویدادهای آینده نرمافزار سازماندهی اشاره کرد. ازجمله قرار ملاقات، تاریخ تولد و کارهای دیگر.
Photo DJ، Video DJ، Music DJ و کنترل از راه دور بلوتوث نیز از دیگر قابلیتهای این گوشی است که در اکثر گوشیهای سونیاریکسون وجود دارند.
نقشه گوگل که به صورت رایگان برای دانلود وجود دارد و بسیاری از سیستمعاملهای گوشیهای همراه و گوشیهایی که با برنامههای جاوا سازگاری دارند نیز از قبل روی T707 نصب شدهاند. برای مشاهده نقشه دو حالت متفاوت وجود دارد از روی نقشه و همین طور از روی ماهواره. اینترفیس این برنامه ساده و روان است و اطلاعات ترافیک دیگر ویژگی مهم آن محسوب میشود. بعد از تعیین و تعریف نقطه آغاز و پایان، مسیرهای احتمالی با راهنمای کلی بر اساس اطلاعات موجود در پایگاه دادهها محاسبه میشوند.
تنها بازی موجود در این گوشی که از قبل نصب شده، فوتبال 2008 است.
شکی نیست که گوشی T707 سونیاریکسون در میان گوشیهای رده متوسط بسیار عالیست. این گوشی هر آنچه را که نیاز داشته باشید برایتان مهیا میکند. از پشتیبانی 3G گرفته تا دوربین 3.2 مگاپیکسل و محل کارت حافظه M2، رادیو FM و طراحی شیک و زیبا.
متاسفانه از آنجا که گوشیهای تجاری شیک همچون الجی کوکی یا سامسونگ S5600 به خاطر لمسی بودنشان بازار را قبضه کردهاند و دیگر گویی کاربران توجه خاصی به گوشیهای رده متوسطی همچون T707 ندارند. اما آن دسته از افرادی که هنوز به این نوع گوشیها علاقه نشان میدهند، T707 بسیار شیک و پر امکانات است و مسلما نظرشان را جلب خواهد کرد.
از گوشیهایی که امکانات مشابهی با T707 دارند و به نوعی میتوانند رقیبی برای این محصول به شمار بیایند میتوان به گوشی تاشوی نوکیا 6600 و نوکیا سوپرنوا 7510 اشاره کرد.
سونیریکسون W508 هم در ردیف گوشیهای واکمن سونیاریکسون قرار دارد نیز از لحاظ صدا و موزیک قابلیت رقابت با T707 را دارد. این گوشی مجهز به کلیدهای حساس به لمس بیرونی، حسگر حرکتی و دوربین ثانویه تماس تصویری است.
برچسبها: