انقلاب در میانردهها؛ گوشی آنر با باتری 8000 میلیآمپر در راه است
آنر با توسعه یک گوشی میانرده با باتری 8000 میلیآمپرساعتی، در آستانه تغییر قواعد بازی است. اگر این خبر درست باشد، باید منتظر پایان سلطه باتریهای 5000 میلیآمپری باشیم.
تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند چینی اخیرا بهلطف استفاده از فناوری باتریهای سیلیکون کربنی، مرزهای ظرفیت باتریها را در پیش گرفتهاند و انتظار میرود این روند همچنان در حال رشد باشد.
شایعات اخیر حاکی از آن است که ریلمی در حال آزمایش باتری عظیم 8000 میلیآمپر ساعتی برای پرچمداران آینده یعنی ریلمی جیتی 8 پرو است. در همین حال، وانپلاس و اوپو هم بیکار نمانده و روی باتریهای مشابه با ظرفیت فوقالعاده بالا کار میکنند. اکنون ظاهرا یک برند چینی دیگر به جمع تولیدکنندگان باتریهای 8000 میلیآمپر ساعتی ملحق خواهد شد.
آنر به دنبال یک گوشی میانرده با باتری 8000 میلیآمپر ساعتی
گفته میشود که آنر در حال توسعه یک گوشی میانرده جدید با باتری 8000 میلیآمپر ساعتی است. طبق گزارشها، این شرکت روی فناوری باتریهایی با چگالی بالا تمرکز دارد تا تقاضای مصرفکنندگان را برای دستگاههایی با عمر باتری بالاتر برآورده کند.
تا چند سال پیش، چنین باتری بزرگی در یک گوشی میانرده واقعا غیرممکن بهنظر میرسد، اما اکنون به واقعیت تبدیل شده است. همچنین انتظار میرود این دستگاه آنر با بلندگوهای باکیفیتی عرضه شود که تا 300 درصد صدای بیشتری را نسبت به مدلهای میانرده معمولی ارائه میدهد.
همچنین شایعه شده که این دستگاه از تراشه سری اسنپدراگون 7 قدرت خواهد گرفت، اگرچه مدل دقیق آن مشخص نیست، اما با این تراشه میتواند دستگاه میانرده قابلتوجهی باشد. در واقع، در این مرحله جزئیات زیادی از جمله تاریخ عرضه این گوشی شایعه شده در دسترس نیست.

با این حال، با توجه به این که رقبای چینی آنر در حال آماده شدن برای عرضه گوشیهای 8000 میلیآمپر ساعتی خود در سال جاری هستند، اگر آنر نیز روی این مسیر تمرکز داشته باشد، تعجبآور نخواهد بود.
رسیدن باتریهای با ظرفیت بزرگتر به گوشیهای هوشمند میانرده، یک پیروزی بزرگ برای کاربران خواهد بود، چراکه عمر باتری یکی از اولویتهای اصلی در انتخاب گوشی است و با چنین باتریهایی، مطمئنا شرایط برای برندهای دیگری مانند سامسونگ و گوگل با ظرفیتهای باتری 5000 میلیآمپر ساعتی، چندان امیدوارکننده نخواهد بود. در کل با توسعه تکنولوژی باتریهای سیلیکون کربنی، آینده گوشیهای هوشمند روشن بهنظر میرسد؛ حداقل برای کاربران گوشیهای هوشمند چینی.
سیلیکون میتواند تا 10 برابر بیشتر از گرافیت، یونهای لیتیوم را ذخیره کند و این باعث میشود این باتریها بسیار کارآمدتر از باتریهای لیتیوم یونی فعلی باشند. با این حال، البته عمر باتری فقط به ظرفیت و اندازه آن نیست و عواملی مانند بهینهسازیهای نرمافزاری هم نقش چشمگیری در این میان دارند. بنابراین، آزمایشهای واقعی، عملکرد اصلی باتریهای 8000 میلیآمپر ساعتی را مشخص خواهد کرد. با این حال، دیدن چنین باتریهایی با ظرفیت بالا که در بدنههای باریک و براق فشرده شدهاند، چشمگیر است.

برای درک بهتر این مقدار، گفته میشود که گلکسی تب اس 10 FE بعدی دارای باتری 8000 میلیآمپر ساعتی خواهد بود، اما این تبلت بسیار بزرگتر از یک گوشی هوشمند معمولی است.در حالی که گوشیهای مقاوم پیش از این باتریهای حتی بزرگتری داشتهاند، اغلب طراحی باریک و شیکی را که محصولاتی مانند گوشیهای آنر و وانپلاس ارائه میدهند، فدا میکنند.
حال، اگر اپل و سامسونگ به سراغ باتریهای سیلیکون کربنی بروند، ممکن است در آینده شاهد آیفونها و گوشیهای گلکسی با عمر باتری بهمراتب بهتر باشیم؛ ارتقایی که قطعا ارزش هیاهو را خواهد داشت. با اینحال، فعلا امید زیادی به این تغییر نداشته باشید، بهویژه در مورد اپل. از سوی دیگر، سامسونگ ممکن است این فناوری را سال آینده با سری گلکسی اس 26 معرفی کند.
برچسبها: