GSM-logo
خانهاخبار
بهترین گوشی‌های پرچمدار سال 2024؛ انتخابی بی‌نظیر برای هر سلیقه

بهترین گوشی‌های پرچمدار سال 2024؛ انتخابی بی‌نظیر برای هر سلیقه

با فرا رسیدن سال جدید، رقابت گوشی‌های پرچمدار 2024 به پایان خود نزدیک می‌شود، گوشی‌هایی که با نوآوری‌های خیره‌کننده و امکانات بی‌نظیر، توجه همه را به خود جلب کرده‌اند. با این حال، در نهایت کدام گوشی‌ها برنده واقعی این رقابت می‌شوند؟

۱۲ دی ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

انتخاب یک گوشی هوشمند پرچمدار مناسب در سال 2024 دیگر مانند گذشته ساده نیست. هر برندی مفهوم و برداشت خاص خود را از آن‌چه یک دستگاه ممتاز باید داشته باشد، دارد و بازار رقابتی‌تر از همیشه است. 

از طراحی‌های ممتاز با ساختار تیتانیوم گرفته تا سیستم‌های دوربین بی‌نظیر، پرچمداران امروزی همه‌کاره‌تر و قدرتمندتر از همیشه هستند. درنتیجه می‌توانند با انواع کاربری‌های سازگاری داشته و بهترین عملکرد را براساس استفاده کاربر ارائه دهند. 

با این حال، همچنان حتی پرچمداران هم معایب خاص خود را دارند که این باعث می‌شود تا با دقت بیشتری، یک دستگاه پریمیوم را مورد بررسی قرار دهیم. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا بهترین گوشی‌های پرچمدار 2024 را زیر ذره‌بین ببریم.

گلکسی اس 24 اولترا

گلکسی اس 24 اولترا، آخرین پرچمدار سامسونگ که با نزدیک شدن به رویداد آنپکد و معرفی سری اس 25، همچنان به‌عنوان یکی از بهترین گوشی‌های اندرویدی شناخته می‌شود. این گوشی به جدیدترین تکنولوژی‌های غول فناوری کره‌ای مجهز بوده که می‌تواند بسیاری از پرچمداران چینی را از دور خارج کند.

در قلب تپنده این گوشی، تراشه اسنپ‌دارگون 8 نسل 3 قرار دارد که با توجه به فرآیند 4 نانومتری ساخت آن، عملکرد فوق‌العاده‌ای را برای این گوشی فراهم می‌کند. علاوه‌بر این پردازنده، تا 12 گیگابایت رم و 1 ترابایت حافظه داخلی UFS 4.0، پردازش روان و بدون تاخیر هرگونه برنامه‌ای را تضمین می‌کنند.

galaxy s24 ultra

به‌طور کلی، پرچمداران سامسونگ هر ساله جزو گوشی‌هایی هستند که به‌لطف تراشه قدرتمند و کارآمد، عملکرد حیرت‌انگیزی را از خود نشان می‌دهند. بنابراین، با توجه به این موضوع هم که تراشه اسنپ‌دراگون گلکسی اس 24 اولترا به‌طور اختصاصی برای این گوشی سفارشی تولید شده است، در مقایسه با دیگر گوشی‌های مجهز به این پردازنده، قدرت پردازشی بالاتری دارد.

گلکسی اس 24 اولترا به یک نمایشگر 6.8 اینچی داینامیک LTPO AMOLED 2X با نرخ نوسازی 120 هرتز و پشتیبانی از HDR10+ مجهز است که می‌تواند حداکثر روشنایی خود را تا 2600 نیت برساند. در لایه محافظ این نمایشگر هم از پنل گوریلا گلس آرمور شرکت کورنینگ استفاده شده که مقاومت بالایی در برابر ضربات داشته و این گوشی را به یکی از مقاوم‌ترین گوشی‌های فعلی بازار تبدیل کرده است.

استفاده از فریم تیتانیومی و پنل پشتی شیشه‌ای از همان جنس پنل گوریلا گلس آرمور، ظاهر بسیار خاصی را به این گوشی داده که در مقایسه با رقبا، واقعا یک دستگاه متمایز است. علاوه‌بر این‌ها، گلکسی اس 24 اولترا دارای گواهی ضدآب و مقاوم در برابر گردوغبار IP68 است که استفاده از آن را در شرایط محیطی مختلف امکان‌پذیر می‌کند.

با این حال، جذاب‌ترین بخش گلکسی اس 24 اولترا، قابلیت‌های عکاسی فوق‌العاده آن است. سیستم دوربین این گوشی از یک دوربین اصلی 200 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7 و لنز 24 میلی‌متری، یک دوربین تله‌فوتو 10 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 و لنز 67 میلی‌متری با قابلیت زوم اپتیکال 3 برابری، یک دوربین پریسکوپ 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/3.4 و لنز 111 میلی‌متری با قابلیت زوم اپتیکال 5 برابری و یک دوربین فوق‌‌عریض 12 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 و لنز 13 میلی‌متری تشکیل شده است. همچنین دوربین سلفی نیز به یک سنسور 12 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 و لنز 26 میلی‌متری مجهز شده است.

همچنین این گوشی دارای یک باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی است که از شارژ سیمی 45 وات و بی‌سیم 15 وات پشتیبانی می‌کند. تمامی این مشخصات در کنار قیمت 775 دلاری، گلکسی اس 24 اولترا را به یکی از باارزش‌ترین گوشی‌های پرچمدار تبدیل کرده است. 

هواوی میت 70 RS Ultimate

میت 70 آر اس آلتیمیت هواویی، جدیدترین و باکیفیت‌ترین گوشی هوشمند این برند است که می‌توان در حال حاضر تهیه کرد. این گوشی دارای یک ماژول دوربین هشت ضلعی چشم‌نواز، با پنل پشتی از جنس براق و یک فریم تیتانیومی خاص است. 

قابلیت برجسته این گوشی، تراشه کیرین 9020 داخلی آن است که عملکرد 30 درصدی را نسبت به کیرین 9010 قبلی افزایش می‌دهد. البته هنوز هم این تراشه‌ها به‌دلیل استفاده از نسل‌های بسیار پایین تولید پردازنده با جدیدترین پرچمداران کوالکام یا مدیاتک هم‌تراز نیست، اما تاحدودی به مدل‌های چند سال پیش آن‌ها نزدیک شده است. علت این مورد هم بیشتر به‌دلیل تحریم‌های تکنولوژیکی آمریکا علیه شرکت هواوی باعث شده تا نتواند از جدیدترین تکنولوژی‌های لیتوگرافی تولید تراشه بهره‌مند شود.

صفحه‌نمایش 6.9 اینچی میت 70 آر اس آلتیمیت هواویی از تکنولوژی پنل اولد دو لایه بهره می‌برد و می‌تواند تا 3500 نیت روشنایی را ارائه دهد. همچنین این نمایشگر دارای نرخ نوسازی 120 هرتز، کاهش نور PWM با فرکانس بالا 440 هرتز و نرخ نمونه‌برداری لمسی 300 هرتز است. 

Huawei Mate 70 RS Ultimate

در پشت این گوشی، یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با دیافراگم قابل تنظیم (F1.4-F4.0)، OIS و سنسور RYYB قرار گرفته است. همچنین دارای یک لنز فوق‌عریض 40 مگاپیکسلی (دیافراگم F2.2 و سنسور RYYB)، یک لنز تله‌فوتو ماکرو با فوکوس فوق‌العاده 48 مگاپیکسلی (دیافراگم F2.1، OIS، سنسور RYYB) و یک لنز چند طیفی 1.5 مگاپیکسلی است. علاوه‌بر این‌ها، سیستم دوربین این گوشی از زوم اپیتکال 4 برابری و زوم دیجیتال 100 برابری پشتیبانی می‌کند. 

جدیدترین پرچمدار هواوی همچنین دارای یک دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی در جلو به همراه سنسور عمق سه‌بعدی است. این پیکربندی در کنار تکنولوژی تصویربرداری XMAGE هوآوی همراه شده است که در کل می‌تواند به ثبت تصاویر بسیار باکیفیت و شگفت‌انگیز منجر شود. این گوشی یک باتری 5200 میلی‌آمپر ساعتی دارد که از شارژ سریع 88 واتی سیمی  و 50 وات بی‌سیم پشتیبانی می‌کند. 

در حالی که این مشخصات در ظاهر امیدوارکننده به‌نظر می‌رسند، اما نقطه ضعف آن به دلیل محدودیت‌های مداوم هواوی در دسترسی به خدمات گوگل، پشتیبانی محدود برنامه‌های آن همچنان ثابت است. برای کاربرانی که می‌توانند خود را با اکوسیستم AppGallery هواوی سازگار کنند، میت 70 آر اس آلتیمیت می‌تواند یک انتخاب قانع‌کننده باشد.

وان پلاس 13

وان‌پلاس 13 هم جدیدترین پرچمدار این برند چینی است که با مشخصات خاص خود به‌عنوان یکی از متمایزترین گوشی‌های چینی شناخته می‌شود. در میان تمامی گوشی‌های حاضر در این لیست، وان‌پلاس 13 تنها‌ترین گوشی است که از پردازنده جدید اسنپ‌دارگون 8 الیت قدرت می‌گیرد. این پردازنده که براساس فرآیند 3 نانومتری TSMC ساخته شده است، عملکرد قابل‌توجه بهبودیافته‌تری را نسبت به اسنپ‌دراگون 8 نسل 3 ارائه می‌دهد و از این لحاظ، ارزشی بالاتر از حتی گوشی‌های پرچمدار چینی دارد.

همچنین برای اجرای روان برنامه‌های سنگین و پردازش‌های حجم بالا، وان‌پلاس 13 تا 24 گیگابایت رم و 1 ترابایت حافظه داخلی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد که به‌طور کلی هرگونه پردازش سنگینی را به‌صورت روان تضمین می‌کند.

وان‌پلاس برای این گوشی پرچمدار خود از یک نمایشگر 6.82 اینچی LTPO AMOLED با نرخ نوسازی 120 هرتز و پشتیبانی از HDR10+ و 1 میلیارد رنگ استفاده کرده که می‌تواند حداکثر روشنایی خود را تا 4500 نیت برساند. پشتیبانی از دالبی ویژن و نسبت 90 درصدی نمایشگر به بدنه، از دیگر مشخصاتی هستند که در مورد وان‌پلاس 13 می‌توان اشاره کرد.

oneplus 13

علاوه‌بر این‌ها، وان‌پلاس برای جدیدترین پرچمدار خود در بخش دوربین هم چیزی کم نگذاشته و با یک سیستم دوربین فوق‌العاده طرف هستید. در سیستم دوربین این گوشی، یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.6 و لنز 23 میلی‌متری، یک دوربین تله‌فوتو 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.6 و لنز 73 میلی‌متری با قابلیت زوم اپیتکال 3 برابری و یک دوربین فوق‌عریض 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 و لنز 15 میلی‌متری قرار دارند. همچنین در دوربین سلفی وان‌پلاس 13 هم از یک سنسور 32 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 و لنز 21 میلی‌متر استفاده شده است.

برای تامین انرژی این غول وان‌پلاس، از یک باتری 6000 میلی‌آمپر ساعتی استفاده شده که از شارژ سیمی 100 وات و بی‌سیم 50 وات پشتیبانی می‌کند. سرعت شارژ بالای وان‌پلاس 13 باعث می‌شود تا تنها در عرض 36 دقیقه بتوانید این گوشی را تا 100 شارژ کنید.

بلندگوهای استریو با قابلیت پشتیبانی از 24-bit/192kHz Hi-Res audio، اجرای اندروید 15 در نسخه جهانی و سنسور اثرانگشت اولتراسونیک زیر نمایشگر از دیگر ویژگی‌های جالبی هستند که در مورد وان‌پلاس 13 می‌توانیم اشاره کنیم. 

ویوو ایکس 200 پرو

ویوو ایکس 200 پرو مانند گوشی‌های سری ایکس قبلی، تمرکز زیادی روی تصویربرداری و طراحی کلی دارد. ویوو که به‌خاطر گوشی‌های دوربین محور خود شناخته می‌شود، با اپتیک‌های برند زایس و ساختار شیشه‌ای و فلزی ممتاز که حس محکم و ارگونومیک بودن در دست را تضمین می‌کند، در ایکس 200 پرو جنجال به پا کرده است. همچنین پنل 6.78 اینچی AMOLED با نرخ نوسازی 120 هرتز، وضوح 1.5K و دقت رنگ عالی، محتواها را به بهترین شکل ممکن نمایش خواهد داد. 

گوشی ویوو ایکس 200 پرو با تراشه دایمنسیتی 9400، عملکردی قابل مقایسه با دستگاه‌های مجهز به اسنپ‌دراگون 8 الیت را ارائه می‌دهد. سیستم مدیریت حرارتی کارآمد ویوو، عملکرد ثابت و بدون افت کیفیتی را حتی در طول اجرای بازی‌های سنگین به مدت زمان زیاد تضمین می‌کند. 

Vivo X200 Pro

جایی که ویوو ایکس 200 پرو مانند مدل‌های گذشته همچنان حرف اول را می‌زند، سیستم دوربین آن است. سنسور 50 مگاپیکسلی عریض 23 میلی‌متری، جزئیات خیره‌کننده‌ای را ثبت می‌کند و این در حالی است که لنز فوق‌عریض و لنز تله‌فوتو پریسکوپ 200 مگاپیکسلی تطبیق‌پذیر را برا همه سناریوهای عکاسی فراهم می‌کنند. 

تراشه عکاسی V3+ ویوو، تصاویر پرتره و عکاسی در نور کم را بهبود بخشیده و این گوشی را به گزینه‌ای مناسب برای علاقه‌مندان به عکاسی تبدیل می‌کند. در بخش نرم‌افزاری هم این گوشی، با سیستم‌عامل FunTouch OS 15 مبتنی‌بر اندروید 15 حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. همچنین باتری 6500 میلی‌آمپر ساعتی با سرعت شارژ سیمی 90 وات و شارژ بی‌سیم 30 واتی می‌تواند حتی در پراستفاده‌ترین حالت مصرفی هم تا یک روز کامل را دوام بیاورد. 

پیکسل 9 پرو ایکس ال

پیکسل 9 پرو ایکس ال در حال حاضر با مجموعه‌‌ای گسترده از قابلیت‌های هوش مصنوعی به‌عنوان جدیدترین پرچمدار گوگل شناخته می‌شود. در مغز پردازشی این گوشی، تراشه تنسور جی 4 قرار دارد که برای عملکرد روان و پایدار آن تا 16 گیگابایت رم و 1 ترابایت حافظه داخلی UFS 3.1 در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. این تراشه که براساس فرآیند ساخت 4 نانومتری تولید شده است، به‌طور اختصاصی توسط گوگل طراحی شده، اما با ضعف‌هایی در عملکرد و پایداری کلی در اجرای وظایف سنگین است.

گوگل برای نمایشگر این گوشی از یک پنل 6.8 اینچی LTPO OLED با قابلیت پشتیبانی از نرخ نوسازی 120 هرتز و HDR10+ می‌تواند تصاویر را باکیفیت بالایی نمایش دهد. همچنین حداکثر روشنایی این گوشی تا 3000 نیت رسیده که مشکلی برای استفاده از گوشی در محیط‌های پرنور نخواهید داشت. به‌عنوان لایه محافظ هم از شیشه گوریلا گلس ویکتوس 2 شرکت کورنینگ استفاده شده که مقاومت بالایی را برای پیکسل 9 پرو ایکس ال فراهم می‌کند.

pixel 9 pro xl

سیستم دوربین نیز در این گوشی کارآمد بوده که از یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7 و لنز 25 میلی‌متری، یک دوربین تله‌فوتو 48 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.8 و لنز 113 میلی‌متر با قابلیت زوم اپیتکال 5 برابری و یک دوربین فوق‌عریض 48 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7 و زاویه پوششی 123 درجه تشکیل شده است. همچنین در دوربین سلفی پیکسل 9 پرو ایکس ال از یک سنسور 48 مگاپیکسلی با دیافراگم f2.2 و لنز 17 میلی‌متری استفاده شده که در کل، تصویربرداری باکیفیتی را ارائه می‌دهد.

در بخش تامین انرژی پیکسل 9 پرو ایکس ال هم از یک باتری 5060 میلی‌آمپر ساعتی استفاده شده که از شارژ سیمی 37 وات و شارژ بی‌سیم 23 وات پشتیبانی می‌کند. سرعت شارژ هم در این گوشی نسبتا معمولی بوده و در عرضه نیم ساعت می‌تواند تا 70 درصد را شارژ کند.

امکان ارسال پیام ماهواره‌ای، قابلیت‌های اختصاصی هوش مصنوعی جمنای و ویژگی‌های نرم‌افزاری بهبود کیفیت عکاسی، از جمله قابلیت‌هایی هستند که با انتخاب پیکسل 9 پرو ایکس ال در اختیار خواهید داشت. 

آیفون 16 پرومکس

اپل چندین سال است که مدل‌های آیفون‌ها را با حفظ یک طراحی ثابت به‌روزرسانی می‌کند و امسال نیز از این قائده مستنثی نیست. مدل پرومکس حتی در سال 2024 کمی بزرگ‌تر هم شده است و اکنون، آیفون 16 پرومکس که جایگاه بهترین گوشی پرچمدار 2024 را از آن خود کرده است، دارای یک صفحه‌نمایش 6.9 اینچی با حاشیه‌های بسیار باریک است که باعث می‌شود نمایشگر آن بسیار جذاب به‌نظر برسد.

همچنین یکی از ویژگی‌های قابل‌توجه جدید در تمامی مدل‌های آیفون 16، دکمه کمرا کنترل بوده که می‌تواند به‌طور خاص علاقه‌مندان به عکاسی را شگفت‌زده کند. البته در حالی که کاربردی بودن آن برای بقیه کاربران قابل بحث است، اما می‌تواند یک قابلیت عالی برای کسانی باشد که می‌خواهند دوربین را سریع باز کرده و بدون لمس نمایشگر عکاسی کنند. علاوه‌بر عکاسی، همچنین با استفاده از این دکمه می‌توان به آسانی پارامترهای مختلف عکاسی مانند نور، فوکوس و زوم را تغییر را تنظیم کرد.

Apple iPhone 16 Pro Max

در بخش پردازشی آیفون 16 پرومکس، تراشه A18 Pro قرار گرفته که عملکرد خارق‌العاده‌ای ارائه می‌دهد. این تراشه علاوه‌بر پشتیبانی از اپل اینتلیجنس، به‌سادگی می‌تواند هر پردازش سنگینی را به‌لطف هسته‌های قدرتمند خود انجام دهد.

همچنین دو ارتقا قابل‌توجه سیستم دوربین نیز در آیفون 16 پرومکس خودنمایی می‌کنند: فیلم‌برداری 4K با سرعت 120 فریم بر ثانیه برای ضبط اسلوموشن بسیار روان و با بالاترین جزئیات ممکن و یک ویژگی جدید Audio Mix که شکل موج‌های خاص را برای واضح‌تر کردن صداها افزایش می‌دهد.
این گوشی همچنین عمر باتری بسیار بالایی دارد و طبق ادعا اپل می‌تواند تا 33 ساعت پخش ویدیو را به‌صورت مداوم ادامه دهد که این میزان در مدل سال گذشته 29 ساعت بود. به‌علاوه، آیفون 16 پرومکس اکنون از شارژ بی‌سیم 25 واتی سازگار با آداپتور مگ‌سیف نیز پشتیبانی می‌کند. 

شیائومی 14 اولترا

آخرین اما نه کم‌اهمیت‌ترین این لیست، شیائومی 14 اولترا است که صفحه‌نمایش 6.73 اینچی 2K OLED C8 LTPO با روشنایی 3000 نیت و پشتیبانی از فرمت‌های HDR مانند دالبی ویژن دارد. این محصول از یک فریم آلیاژ آلومینیومی با استحکام بالا و شیشه کریستال دراگون ساخته شده و دارای گواهی مقاومت در برابر آب و گردوغبار IP68 است. 

شیائومی 14 اولترا به پردازنده اسنپ‌دراگون 8 نسل 3 مجهز شده است که فضای ذخیره‌سازی تا حداکثر 1 ترابایت و رم 16 گیگابایت را ارائه می‌دهد. مهم‌ترین ویژگی شیائومی 14 اولترا، دوربین‌های آن است. اگرچه ارتقا چندان قابل‌‌توجهی نسبت به شیائومی 13 اولترا نیست، اما سنسور اصلی 1 اینچی بهبودیافته با دیافراگم بزرگ‌تر را دارد. 

Xiaomi 14 Ultra

همچنین دیافراگم دوربین تله‌فوتو با زوم 5 برابری نیز در این گوشی بزرگ‌تر شده است. یکی دیگر از پیشرفت‌های قابل‌توجه این است که لنز تله‌فوتو پرتره آن برش ندارد و از یک لنز واقعی 75 میلی‌متر استفاده شده است. 

در حالی که مدل معمولی شیائومی 14 اولترا، تمام قابلیت‌های عکاسی و فیلترها را در اختیار کاربران قرار می‌دهد، اما کسانی که می‌خواهند تصاویری با کیفیت فوق‌العاده‌تری را ثبت کنند، می‌توانند به سراغ کیت اختصاصی عکاسی شیائومی 14 اولترا بروند. 

این کیت اجازه می‌دهد تا یک فیلتر 67 میلی‌متر را در داخل آن نصب کنند و حتی دارای باتری داخلی 1500 میلی‌آمپر ساعتی است که می‌تواند به‌عنوان یک پاوربانک نیز مورد استفاده قرار بگیرد. بلندگوهای استریو با پشتیبانی از دالبی اتموس، مشخصاتی هستند که صدا را با بالاترین کیفیت ممکن از شیائومی 14 اولترا پخش می‌کنند.