ردمی نوت ۱۲ توربو همچنان قدرتمندترین میانرده لیست آنتوتو است!
به رسم همیشه، آنتوتو به تازگی لیست ده گوشی میانرده برتر این بنچمارک از نظر قدرت پردازشی را منتشر کرده است. این لیست شامل بازه زمانی ماه اوت ۲۰۲۳ و تستهای انجام شده در این مدت زمان میشود. یکی از نکات قابل توجه لیست آنتوتو حضور پرشمار تراشه دایمنسیتی ۸۲۰۰ و نسخه بهبودیافته آن یعنی ۸۲۰۰ اولترا است که نشان میدهد مدیاتک در توسعه سختافزارهای میانرده به موفقیتهای چشمگیری رسیده است.
در رده اول لیست آنتوتو، گوشی میانرده شیائومی یعنی ردمی نوت ۱۲ توربو (پوکو F5) قرار دارد که به تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل دو مجهز است و در ماه مارس سال ۲۰۲۳ معرفی شده است. از آن تاریخ تا به امروز، این گوشی همچنان لقب قدرتمندترین میانرده لیست آنتوتو را به همراه خود دارد. در تستهای فنی، ردمی نوت ۱۲ توربو امتیاز چشمگیر ۱٬۱۴۸٬۳۷۶ را به خود اختصاص داده است.
جایگاه دوم نیز در اختیار ریلمی جیتی نئو ۵ SE است که از تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل دو بهره میبرد. این گوشی با اندکی اختلاف از رتبه اول امتیاز ۱٬۱۴۶٬۶۰۷ را کسب کرده است. ردمی نوت ۱۲ توربو و ریلمی جیتی نئو ۵ SE تنها گوشیهای لیست آنتوتو با تراشه قدرتمند کوالکام هستند.
ردمی نوت ۱۲ توربو
با توجه به این که نمایندههای شیائومی و ریلمی موفق به کسب امتیاز بالای یک میلیون در بنچمارک شدهاند و در رده قیمتی زیر ۳۰۰ دلار قرار دارند، کاربران میتوانند به آینده گوشیهای میانرده امیدوار باشند. در حال حاضر، ردمی نوت ۱۲ توربو با نام پوکو F5 در بازار ایران موجود است.
ریلمی جیتی نئو ۵ SE
در ردههای سوم و چهارم، به ترتیب IQOO Neo 7 SE و ویوو S17 پرو با تراشه دایمنسیتی ۸۲۰۰ قرار دارند. جایگاه پنجم نیز در اختیار اوپو رینو ۱۰ پرو با تراشه دایمنسیتی ۸۲۰۰ است. هر سه این گوشیها در محدوده امتیار ۹۰۰ هزار قرار دارند. ردمی نوت 12T پرو با تراشه دایمنسیتی ۸۲۰۰ اولترا رتبه ششم را اشغال کرده است. ردمی K60E (دایمنسیتی ۸۲۰۰) و شیائومی CIVI 3 (دایمنسیتی ۸۲۰۰ اولترا) نیز در ردههای هفتم و هشتم دیده میشوند. نمایندههای وان پلاس یعنی وان پلاس ریسینگ و ایس نیز با تراشه دایمنسیتی ۸۱۰۰ مکس نیز در جایگاه نهم و دهم جای دارند.
با توجه به لیست آنتوتو، تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل دو در مقایسه با رقبای دایمنسیتی خود از قدرت پردازشی بیشتری بهره میبرد. با این وجود، اکثر گوشیهای موجود در لیست این بنچمارک به تراشههای مدیاتک مجهز هستند که نشان میدهد این برند کنترل بیشتری روی بازار تراشههای میانرده دارد. شایعه شده که مدیاتک در حال توسعه تراشه دایمنسیتی ۸۳۰۰ است که به پردازنده گرافیکی Mali G52 MC6 مجهز خواهد بود.