اوایل مشخص نبود قابلیت Facedown Detection به چه دلیلی روی آیفونهای قدیمی کار نمیکند، درحالیکه تمام آنها حسگر تشخیص نور و سنسور مجاورتی (Proximity Sensors) دارند. سنسور مجاورتی همان سنسوری است که هنگام مکالمه با گوشی، صفحه نمایش را خاموش میکند. در این مطلب قصد داریم علت این موضوع را بررسی کنیم.
به وسیله این قابلیت زمانی که آیفون خود را رو به پشت قرار میدهید در صورت دریافت نوتیفیکیشن از هر اپلیکیشنی، صفحه نمایش روشن نخواهد شد و بدینترتیب به ذخیره بیشتر باتری کمک میشود.
چرا Facedown Detection روی آیفون 5 و آیفون 4اس پشتیبانی نمیشود؟
قابلیت Facedown Detection بهوسیله کمکپردازنده تشخیص حرکتی سری M کار میکند که از زمان معرفی آیفون 5اس به بعد به آیفونها اضافه شد. درحقیقت یکی از وظایف کمکپردازندههای سری M پردازش اطلاعات بهدستآمده از سنسورهای گوشی است که این کار را با حداقل انرژی انجام میدهد. در آیفونهای قدیمیتر اما این وظیفه بر عهده پردازنده اصلی بود که مصرف انرژی بیشتری هم داشت. اپل هم برای بیشتر نشدن مصرف باتری از قرار دادن این ویژگی در آیفونهای 5 و 4اس پرهیز کرده است.
چرا Facedown Detection روی آیپد پشتیبانی نمیشود؟
برخی آیپدها مانند آیپد ایر 2 و آیپد مینی 3 و 4 کمکپردازنده M دارند، اما چون حسگر مجاورتی در آیپدها وجود ندارد، چنین قابلیتی را در آیپدها شاهد نیستیم.
چرا Facedown Detection روی آیپاد تاچ پشتیبانی نمیشود؟
اگرچه به نسل ششم آیپاد تاچ کمکپردازنده M8 اضافه شد، نسل ششم و نسل قبلی آن حسگر تشخیص نور کم (Ambient Light) و حسگر مجاورتی ندارد، درنتیجه، مانند آیپد، آیپاد تاچ نیز از این قابلیت محروم است.
آیا میتوان قابلیت Facedown Detection را غیرفعال کرد؟
بله، اما غیرفعال کردن آن ممکن است کارکرد Fitness Tracking را متوقف کند. بههرحال برای انجام دادن این کار از مسیر زیر میتوانید مراحل غیرفعالسازی را طی کنید:
Settings > Privacy > Motion & Fitness