نتایج بنچمارک Galaxy S6 Edge منتشر شد
جی اس ام: سیاست سامسونگ در طی سالهای اخیر و حتی تا گلکسی نوت 4 که در نمایشگاه IFA سال گذشته میلادی معرفی شد،عرضه پرچمداران در دو نسخه و با دو پردازنده مختلف بوده است. برخلاف گذشته، سامسونگ اینبار تصمیم گرفت به سراغ پردازنده های Snapdragon شرکت کوآلکام نرود و پرچمداران جدید خود را با پردازنده Exynos روانه بازار کرد. حال خبرنگار PhoneArena در نمایشگاه MWC، از گوشی گلکسی اس6 اج که مشخصات سخت افزاری مشابه گلکسی اس 6 دارد، بنچمارک گرفته و نتایج آن را منتشر کرده اند.
این گوشی توانسته در نرم افزار AnTuTu رکورد خیلی خوب 69019 را از خود به جای بگذارد. این رقم تا کنون بیشترین امتیاز برای یک گوشی هوشمند بوده است.
نرم افزار بعدی که گلکسی اس6 اج با آن بنچمارک گیری شده است، نرم افزار AndroBench است. این نرم افزار درواقع سرعت نوشتن و خواندن حافظه های داخلی گوشی هارا اندازه گیری می کند. نتیجه ای که اس6 اج توانسته در این بخش بدست آورد، فوق العاده است. سرعت نوشتن اطلاعات روی حافظه داخلی این گوشی، 139 مگابایت در ثانیه بوده است. در صورتی که این مورد برای گوشی اس5 برابر 24.2 مگابایت بوده است. سرعت خواندن اطلاعات از حافظه داخلی اس6 اج نیز برابر 314 مگابایت در ثانیه است. سرعت خواندن روی حافظه داخلی اس 5 برابر 176 مگابایت در ثانیه است.
در بخش Random Read نیز گوشی اس6 اج توانسته رکورد 77 مگبایت در ثانیه را ثبت کند. در این بخش نیز تفاوت با اس5 فاحش است و سرعت خواندن اطلاعات تصادفی (Random Read) در این گوشی برابر 13 مگابایت در ثانیه است. در حقیقت این پیشرفت ها در مدت زمان یک ساله بواسطه حافظه های جدید UFS 2.0 سامسونگ امکان پذیر شده است.
در نرم افزار GFX Bench اس6 اج آنچنان که انتظار داشتیم ما را شگفت زده نکرد. البته ثبت امتیاز 30 فریم در ثانیه در بخش T-Rex می تواند خبر خوبی برای دوست داران بازی های موبایلی باشد.
در نرم افزار GeekBench نیز اس6 اج و پردازنده Exynos 7420، توانستند توانایی های خود را خوبی نشان دهند. رکوردی که این گوشی توانسته ثبت کنه از نتایج پردازنده Snapdragon 810 در همین نرم افزار بیشتر بوده است.
دیگر می توان گفت سامسونگ توانسته سرانجام پردازنده ای تولید کند که به آن اعتماد کامل داشته و بخاطر آن قید Snapdragon 810 را زده است. البته پیش تر مشکل داغ کردن پردازنده ساخت کوالکام را بهانه کرد اما گویا مشکل داغ شدن Snapdragon 810 آنقدر ها هم جدی نیست. شما درباره این آمار و ارقام چه فکر می کنید ؟ آیا بنظر شما بنچمارک ها معیار خوبی برای خرید یک گوشی است یا خیر؟
منبع: PhoneArena