5 علامت که نشان میدهند زمان تعویض اپل واچ فعلی رسیده است
اگر اپل واچ شما دیگر مثل گذشته عملکرد ندارد یا احساس میکنید دیگر تواناییها و ویژگیهای جدید را به اندازه کافی دریافت نمیکنید، ممکن است زمان تعویض آن فرا رسیده باشد.
سری ساعتهای هوشمند اپل که با نام اپل واچ شناخته میشوند، از جمله باکیفیتترین و البته محبوبترین گجتهایی هستند که امروزه بیشتر افراد از آن استفاده میکنند. برخورداری از سنسورهای دقیق و قابلیتهای پالایش سلامتی در کنار بدنه با کیفیت و طراحی زیبا و همچنین سازگاری کامل با اکوسیستم اپل، باعث شده تا اپل واچ، نقش رهبری ساعتهای هوشمند را در دست داشته باشد.
با این حال، در برخی مدلهای قدیمیتر ممکن است احساس کنید که دیگر اپل واچ به اندازه کافی عملکرد درستی ندارد و قابلیتهای جدید را طی بهروزرسانیها دریافت نمیکنید، احتمالا باید به فکر ارتقا به مدلهای جدیدتر باشید. به همین خاطر، در این مطلب به 5 علامت مهم در مورد بازنشستگی اپل واچ میپردازیم که با بررسی آنها میتوانید از نزدیک شدن به پایان عمر استفاده ساعت هوشمندتان مطمئن شوید.
باتری اپل واچ کمتر از یک روز دوام میآورد
بهطور کلی، ساعتهای هوشمند اپل واچ، بهخاطر بهرهمندی از سازگاری پردازنده و سیستمعامل بهینه، از عمر باتری بالایی برخوردار هستند و حتی در مدلهای پرچمدار، مانند اپل واچ اولترا میتواند تا 72 ساعت را پوشش دهد. با این حال، اگر ساعت شما دیگر مانند سابق نمیتواند شارژ باتری را نگه دارد، میتوانید مطمئن شوید که زمان تعویض آن فرارسیده است.
از آنجایی که اپل واچها کابل شارژ کاملا متفاوتی دارند و قرار است تمام روز با قرار گرفتن روی مچ شما، همه معیارهای سلامتی را ردیابی کنند، عمر باتری ضعیف میتواند عملکرد درست آن را مختل کرده و نتیجه مطلوب را از استفاده آن بهدست نیاورید.
لازم به ذکر است که با ارتقا به اپل واچهای جدیدتر، از سرعت شارژ بالایی آنها نیز برخوردار خواهید شد. اپل واچهای جدیدتر بسته به مدل، میتوانند تنها در عرضه 30 دقیقه تا یک ساعت، شارژ باتری را از صفر به 80 درصد برسانند.
البته گزینه تعویض باتری نیز وجود دارد که باید قیمت بالای و هزینه تعویض آن را هم در نظر داشته باشید. در ضمن، در صورتی که باتری غیر اورجینال اپل استفاده شود، میتواند آسیبهای جبرانناپذیری را به دستگاه در طول زمان وارد کند.
اپل واچ، بهروزرسانیهای نرمافزاری را دریافت نمیکند
پشتیبانی نرمافزاری و ارائه بهروزرسانیهای منظم و مفید، دقیقا نقطه تمایز اپل واچ در مقایسه با دیگر ساعتهای هوشمند است و در صورتی که این آپدیتها را دریافت نکند، در استفادههای بعدی کاربر ممکن است با سنگینی اجرا برنامهها و بخشهای مختلف آن مواجه شود.
سری اپل واچ، هر سال بهروزرسانیهای مهمی را شامل ویژگیهای جدید و اصلاح کننده دریافت میکند، اما دستگاههای قدیمیتر بهتدریج دسترسی به این ارتقاها را از دست میدهند. حتی اگر به ویژگیهای جدیدتر هم علاقه نداشته باشید، عدم دریافت بهروزرسانیهای امنیتی میتواند حریم خصوصی و دادههای حساس شما مانند وضعیت سلامتی و دیگر اطلاعات را در معرض خطر قرار دهند.
بهعنوان مثال، watchOS 11 دارای برخی ویژگیهای عالی است، اما فقط از اپل واچ سری 6 یا بالاتر پشتیبانی میکند. بنابراین اگر ساعت قدیمیتری دارید، این قابلیتهای جدید و پیشرفته را از دست خواهید داد. در مورد بهروزرسانیهای نرمافزاری هم لازم به ذکر است که برای فعال کردن ساعت به آیفونی نیاز دارید که آخرین نسخه iOS را اجرا کند؛ بنابراین اگر دستگاه قدیمیتر مانند آیفون ایکس استفاده میکنید، در این مورد با مشکل مواجه خواهید شد.
سنسورهای قدیمی؛ مشکلات جدیدتر
اپل چندین سنسور مختلف را برای نظارت بر معیارهای سلامتی کاربران در طول سالها اضافه کرده است که برخی از آنها حتی میتوانند نجاتدهنده باشند. برای مثال، قابلیت تشخیص تصادف در اپل واچ سری 8 و مدلهای بالاتر که میتواند بهطور خودکار تشخیص میدهد که کاربر در یک تصادف شدید رانندگی قرار دارد که در صورت عدم پاسخ مناسب از کاربر، با خدمات اورژانس تماس میگیرد.
در واقع، در مدلهای جدیدتر اپل واچ، علاوهبر مجهز شدن به سنسورهای پیشرفتهتر، دقت و میزان خطا آن نیز کاهش یافته و نتایجی که نشان میدهند، به میزان موجود نزدیکتر است و پشتیبانی قویتری دارند. سنسورهای جدیدتر مانند حسگر الکتریکی ضربان قلب که میتواند به کاربر هشدار دهد که ضربان قلب نامنظمی دارد و در صورت تمایل آن حتی میتواند نوار قلب نیز تهیه کند.
همچنین با تهیه مدلهای جدیدتر، از قابلیتهای ردیبای دورهای (cycle tracking) و سنجش دمای بدن در اپل واچ سری 8 یا مدلهای جدیدتر برخوردار خواهید شد. البته لازم به ذکر است در حالی که تمام مدلهای اپل واچ از سری 6 دارای سنسور سنجش اکسیژن خون یا همان SpO2 هستند، مدلهایی که پس از 18 ژانویه 2024 در آمریکا فروخته میشوند، این ویژگی بهدلیل شکایت نقض حق ثبت اختراع غیرفعال شده است.
فضای ذخیرهسازی اپل واچ در حال اتمام است
اپل واچهای قدیمی مانند سری 3 و 4 دارای 8 یا 16 گیگابایت فضای ذخیرهسازی هستند و اگر تمام ظرفیت آن را پر کردهاید، باید بدانید که زمان ارتقا به مدلهایی با حافظه بیشتر رسیده است.
با این حال، اگر مرتبا فایلهای رسانهای مختلف را روی ساعت بارگزاری میکنید یا برنامههای شخص ثالث زیادی را نصب کردهاید، شایان ذکر است که اپل واچهای جدیدتر دارای 64 گیگابایت فضای ذخیرهسازی داخلی هستند و این بسیار بیشتر از مقداری است که اغلب کاربران به آن نیاز دارند.
اپل واچ فعلی از نظر سایز کوچک بهنظر میرسد
اپل واچهای قدیمیتر دارای نمایشگرهای کوچکتری بودند و با اندازه 38 تا 44 میلیمتری، امروزه برای بسیاری از افراد تقریبا غیرقابل استفاده هستند. مدلهای جدیدتر اندازههای بزرگتری دارند؛ سایز نمایشگر در اپل واچ سری 10 از 42 میلیمتر شروع میشود و یک مدل بزرگتر 46 میلیمتری نیز وجود دارد. با این حال، اگر میخواهید نمایشگر بزرگتری داشته باشید، میتوانید به سراغ اپل واچ اولترا 2 با صفحهنمایش 49 میلیمتری بروید.
استفاده از نمایشگرهای بزرگتر در ویژگیها نیز تفاوت ایجاد میکنند. از سری 7 به بعد، حتی میتوانید از کیبورد روی صفحه استفاده کنید، چیزی که در مدلهای قدیمی موجود نیست.
برچسبها: