خانهمقاله‌ها
۱۲ ترفند برای افزایش طول عمر باتری اندروید

۱۲ ترفند برای افزایش طول عمر باتری اندروید

برای افزایش عمر باتری گوشی‌های اندرویدی، می‌توانید با کاهش روشنایی صفحه، استفاده از حالت تاریک، غیرفعال کردن اتصالات غیرضروری و محدود کردن فعالیت برنامه‌های پس‌زمینه، صرفه‌جویی کنید. همچنین، خاموش کردن لرزش، کنترل خدمات موقعیت‌یابی و استفاده از نسخه‌های سبک برنامه‌ها نیز به بهبود مصرف باتری کمک می‌کند.

 

۲۵ آبان ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

چگونه طول عمر باتری گوشی‌های اندرویدی را افزایش دهیم؟

بهبود عمر باتری گوشی‌های اندرویدی می‌تواند تغییر بزرگی باشد، به‌ویژه اگر شما به دستگاه خود در طول روز وابسته هستید. کاهش نیاز به شارژ مکرر، به شما این امکان را می‌دهد که بیشتر از امکانات گوشی بهره‌برداری کنید و در مواقع ضروری از آن استفاده کنید. در ادامه، ۱۲ تغییر ساده در تنظیمات گوشی معرفی شده که می‌تواند به شما در افزایش عمر باتری کمک کند. 

maxresdefault

۱. کاهش روشنایی صفحه

 صفحه نمایش یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان باتری در گوشی‌های اندرویدی است. با کاهش روشنایی یا استفاده از تنظیمات روشنایی خودکار که به‌طور خودکار با شرایط نوری محیط هماهنگ می‌شود، می‌توانید مدت زمان بیشتری از باتری گوشی بهره‌مند شوید بدون اینکه به کیفیت تصویر آسیب بزنید. 

۲. استفاده از حالت دارک مود

   اگر گوشی شما صفحه نمایشی از نوع OLED دارد، تغییر به حالت تاریک می‌تواند به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای در مصرف انرژی صرفه‌جویی کند. در این حالت، پیکسل‌های سیاه خاموش می‌شوند و این موضوع باعث می‌شود که مصرف انرژی به‌طور چشمگیری کاهش یابد و فشار کمتری به باتری وارد آید. 

۳. غیرفعال کردن اتصالات غیرضروری

 ویژگی‌هایی مانند Wi-Fi، بلوتوث و GPS وقتی روشن هستند، باتری را به‌سرعت تخلیه می‌کنند. اگر از این ویژگی‌ها استفاده نمی‌کنید، بهتر است آن‌ها را خاموش کنید تا گوشی شما مدام در حال جستجوی شبکه‌ها و دستگاه‌ها نباشد و از این طریق انرژی بیشتری را حفظ کنید. 

۴. محدود کردن فعالیت برنامه‌های پس‌زمینه  

برخی برنامه‌ها در پس‌زمینه اجرا می‌شوند و مصرف انرژی زیادی دارند. به تنظیمات گوشی خود بروید و فعالیت پس‌زمینه را برای برنامه‌هایی که به آن‌ها نیاز ندارید، محدود کنید. همچنین بررسی کنید کدام برنامه‌ها بیشترین باتری را مصرف می‌کنند و تنظیمات آن‌ها را تغییر دهید. این کار به بهبود عمر باتری شما کمک شایانی می‌کند. 

۵. غیرفعال کردن نمایش همیشه روشن

نمایش همیشه روشن یک گزینه مفید برای مشاهده زمان و نوتیفیکیشن‌ها حتی زمانیکه گوشی قفل است محسوب می‌شود، اما این ویژگی مقدار کمی انرژی مصرف می‌کند. با خاموش کردن آن می‌توانید به صرفه‌جویی در باتری کمک کنید و مدت بیشتری از گوشی خود استفاده کنید. 

۶. کاهش تعداد نوتیفیکیشن‌ها

نوتیفیکیشن‌ها می‌توانند گوشی شما را به‌طور مکرر بیدار کنند و این موضوع به مصرف باتری منجر می‌شود. نوتیفیکیشن‌های برنامه‌های غیرضروری را غیرفعال کنید تا گوشی شما بی‌جهت روشن نشود و صرفه‌جویی بیشتری در باتری داشته باشید. 

۷. کوتاه کردن زمان خاموش شدن صفحه

با تنظیم زمان خاموش شدن صفحه به مدت زمان کوتاه‌تر (حدود ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه)، می‌توانید در مصرف باتری صرفه‌جویی کنید. این کار همچنین به جلوگیری از مصرف انرژی غیرضروری کمک می‌کند. 

۸. استفاده از حالت صرفه‌جویی در انرژی

هنگامی که باتری شما در حال تمام شدن است، حالت صرفه‌جویی در انرژی را فعال کنید. این حالت فعالیت‌های پس‌زمینه را محدود کرده و عملکرد گوشی را کاهش می‌دهد تا عمر باتری افزایش یابد تا زمانی که بتوانید گوشی را مجدداً شارژ کنید. 

۹. غیرفعال کردن لرزش و بازخورد لمسی

لرزش‌ها بیشتر از صداهای استاندارد انرژی مصرف می‌کنند. غیرفعال کردن لرزش برای تماس‌ها و بازخورد کیبورد می‌تواند به صرفه‌جویی در باتری کمک کند و به شما این امکان را می‌دهد که مدت بیشتری از گوشی خود استفاده کنید. 

۱۰. کنترل خدمات موقعیت‌یابی

برنامه‌هایی که به‌طور مداوم مکان شما را بررسی می‌کنند، می‌توانند باتری را به‌سرعت تخلیه کنند. تنظیمات موقعیت‌یابی را به "فقط در زمان استفاده از برنامه" تغییر دهید یا برای برنامه‌هایی که نیاز به دسترسی به موقعیت ندارند، آن‌ها را خاموش کنید. این تنظیمات به شما کمک می‌کند که باتری خود را به‌خوبی مدیریت کنید. 

۱۱. حذف برنامه‌های غیرضروری

برنامه‌های غیرقابل‌استفاده ممکن است فرآیندهای پس‌زمینه‌ای را اجرا کنند که مصرف انرژی دارند. بارگذاری بیش از حد گوشی با برنامه‌های غیرضروری می‌تواند عملکرد آن را کاهش دهد. حذف این برنامه‌ها می‌تواند به بهبود عملکرد گوشی شما کمک کرده و عمر باتری را افزایش دهد. 

۱۲. استفاده از نسخه‌های سبک برنامه‌ها

نسخه‌های سبک از برنامه‌های معروف مانند فیسبوک یا مسنجر طراحی شده‌اند که مصرف انرژی و داده کمتری دارند. با تغییر به این نسخه‌ها، می‌توانید عمر باتری خود را افزایش دهید و در عین حال به تمام امکانات موردنظر خود دسترسی داشته باشید. 

با انجام این تغییرات ساده، می‌توانید بیشتر از باتری گوشی اندرویدی خود بهره ببرید و نیاز به شارژ مکرر را کاهش دهید. این تغییرات نه‌تنها به حفظ انرژی کمک می‌کند، بلکه تجربه کاربری شما را نیز بهبود می‌بخشد و گوشی شما در طول روز مدت بیشتری روشن خواهد ماند.