GSM-logo
خانهاخبار
نسخه‌های چینی آنر مجیک ۵ پرو و مجیک ۵ آلتیمت، باتری‌های جدید سیلیکون-کربنی را به همراه دارند

نسخه‌های چینی آنر مجیک ۵ پرو و مجیک ۵ آلتیمت، باتری‌های جدید سیلیکون-کربنی را به همراه دارند

شرکت آنر در نسخه‌های چینی پرچمداران جدید خود، از تکنولوژی باتری جدیدی استفاده کرده است.
۱۵ اسفند ۱۴۰۱

تبلیغات

home_header

شرکت آنر طی رونمایی از سری مجیک ۵ در هفته گذشته، باتری‌های جدید خود با تکنولوژی سیلیکون-کربن را نیز معرفی کرد. بر خلاف اکثر تکنولوژی‌های جدیدی که در بخش باتری معرفی شده و به عنوان یک کانسپت باقی می‌مانند؛ این باتری‌ها واقعا کاربردی بوده و در نسخه‌های چینی آنر مجیک ۵ پرو و مجیک ۵ آلتیمت به کار رفته‌اند.

image

 

این باتری‌ها با وجود حجم مشابه نمونه‌های لیتیوم-یونی، ظرفیت بیشتری داشته و برای مثال، باتری سیلیکون-کربنی به کار رفته در نسخه چینی آنر مجیک ۵ پرو، ظرفیت ۵۴۵۰ میلی آمپر را دارد؛ اما در نسخه جهانی شاهد یک باتری لیتیوم-یونی با ظرفیت ۵۱۰۰ میلی آمپر هستیم. نسخه آلتیمت نیز که در امروز معرفی شد؛ احتمالا در انحصار بازار چین باقی مانده و خبری از عرضه جهانی آن نخواهد بود.

نسخه جهانی آنر مجیک ۵ پرو، ضخامتی معادل ۸.۷۷ میلی متر را داشته و وزن آن نیز به ۲۱۹ گرم می‌رسد. در سوی دیگر، نسخه چینی نیز با وجود ظرفیت بالاتر باتری خود، ابعاد و وزن کاملا مشابه نسخه جهانی را دارد. در واقع، باتری سیلیکون-کربنی به کار رفته در نسخه چینی این گوشی، ظرفیتی به میزان ۳۵۰ میلی آمپر یا ۷ درصد بیشتر از نسخه جهانی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. تمامی نسخه‌های این گوشی، از شارژ سریع ۶۶ واتی پشتیبانی می‌کنند.

image

 

آنر در هنگام معرفی تکنولوژی سیلیکون-کربن برای باتری‌های خود، ادعای افزایش ظرفیت به میزان ۱۲.۸ درصد در این باتری‌ها را داشت. اما در عمل، تنها شاهد افزایش ۷ درصدی به نسبت باتری‌های قدیمی لیتیوم-یونی هستیم. البته، لازم به ذکر بوده که یک افزایش ۷ درصدی در ظرفیت باتری بدون هیچگونه افزایش حجم یا وزن، باز هم تحسین برانگیز است.

در صورتی که این شرکت موفق به استفاده گسترده از این باتری‌ها شود؛ شاهد یک تغییر مثبت در بخش باتری گوشی‌های هوشمند خواهیم بود. برای مثال، یک گوشی که در حالت عادی یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری را به همراه دارد؛ می‌تواند با استفاده از این تکنولوژی و بدون افزایش وزن یا ضخامت، حجم باتری ۴۲۸۰ میلی آمپری داشته باشد.

image

آنر مجیک ۵ پرو

اکنون باید صبر کرده و ببینیم که آیا آنر این تکنولوژی را در بازار جهانی نیز ارائه کرده و یا تنها شاهد استفاده از آن در بازار کشور چین خواهیم بود. شما در مورد این تکنولوژی باتری چه فکر می‌کنید؟ آیا آنر موفق شده تا یک تغییر اساسی در بخش باتری گوشی‌های هوشمند ایجاد کند؟