GSM-logo
خانهاخبار
تبلت اوپو پد 4 پرو در بنچمارک آنتوتو درخشان ظاهر شد!

تبلت اوپو پد 4 پرو در بنچمارک آنتوتو درخشان ظاهر شد!

بنچمارک آنتوتو نشان می‌دهد که تبلت پرچمدار اوپو توان پردازشی قابل‌توجهی را به همراه خواهد داشت.

۰۸ فروردین ۱۴۰۴

تبلیغات

home_header

اوپو اخیراً اعلام کرد در تاریخ ۱۰ آوریل سال جاری میلادی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رویداد بزرگی را برگزار می‌کند که در آن از محصولات مختلفی مانند گوشی پرمیوم Oppo Find X8 Ultra و تبلت پرچمدار Oppo Pad 4 Pro رونمایی خواهد کرد. 

حالا اما به نظر می‌رسد تبلت موردانتظار غول فناوری چینی توان پردازشی چشمگیری را به همراه خواهد داشت؛‌ چرا که این دستگاه در بنچمارک آنتوتو به امتیاز قابل‌توجهی دست پیدا کرده است. 

امتیاز آنتوتو اوپو پد ۴ پرو

طبق اعلام رسمی، اوپو پد ۴ پرو موفق شده در پایگاه اطلاعاتی اشاره‌شده امتیاز ۲٬۹۴۲٬۴۳۹ را به خود اختصاص دهد. همانطور که می‌دانیم، این محصول به نخستین تبلت بازار بدل خواهد شد که با تراشه اسنپدراگون ۸ الیت عرضه می‌شود. 

باید خاطرنشان کرد پد ۴ پرو امتیاز بالاتری را در مقایسه با گوشی‌های قدرتمندی مانند رد مجیک ۱۰ پرو پلاس، راگ فون ۹ پرو، ویوو X200 پرو و وان پلاس Ace 5 Pro کسب کرده است. این موضوع به خوبی نشان می‌دهد که تبلت اوپو از توان پردازشی بالایی برخوردار خواهد شد. 

باتری اوپو پد ۴ پرو

انرژی موردنیاز این دستگاه توسط باتری ۱۲٬۱۴۰ میلی‌آمپرساعتی تامین خواهد شد که ظاهراً می‌تواند کاربران را تا مدت زمان زیادی همراهی کند. متاسفانه، هنوز جزئیات مربوط به توان شارژ این محصول اعلام نشده است. 

اوپو قبلاً تایید کرده که پد ۴ پرو نمایشگر ۱۳٫۲ اینچی با رزولوشن تصویر ۳۵۸۲ در ۲۴۰۰پیکسل و نرخ روشنایی ۹۰۰ نیتی را به همراه خواهد داشت. تبلت پرچمدار تولیدکننده چینی در کانفیگ‌های حافظه رم تا ۱۶ گیگابایت و حافظه داخلی تا ۵۱۲ گیگابایت به فروش خواهد رسید. 

برچسب‌ها:

home_header