GSM-logo
خانهاخبار
شیائومی 15 اولترا در تست‌های دوربین DxOMark موفق ظاهر نشده است!

شیائومی 15 اولترا در تست‌های دوربین DxOMark موفق ظاهر نشده است!

برخلاف آنچه انتظار می‌رفت، پرچمدار جدید شیائومی موفق نشده به لیست ۱۰ گوشی برتر وبسایت DxOMark (از نظر کیفیت تصویربرداری) وارد شود. 

۱۷ اسفند ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

پرچمدار پرمیوم شیائومی یعنی Xiaomi 15 Ultra به تازگی برای بازارهای جهانی عرضه شده است. این گوشی قدرتمند که با قیمت ۱۵۰۰ یورو به فروش می‌رسد، از سیستم دوربین پیشرفته‌ای بهره می‌برد که شامل یک لنز تله‌فوتو پریسکوپی ۲۰۰ مگاپیکسلی و سنسور ۱ اینچی (برای دوربین اصلی) می‌شود.

با توجه به دوربین‌های قدرتمند شیائومی ۱۵ اولترا، انتظار می‌رفت این محصول گران‌قیمت در تست‌های دوربین وبسایت DxOMark درخشان ظاهر شود. با این وجود، گوشی غول فناوری چینی موفق نشد حتی به لیست ۱۰ گوشی برتر این وبسایت (از نظر کیفیت تصویربرداری) وارد شود. 

امتیاز dxomark شیائومی ۱۵ اولترا

در آزمایش‌های انجام‌شده از دوربین مدل ۱۵ اولترا، این دستگاه امتیاز کلی ۱۵۳ را به خود اختصاص داده و در جایگاه سیزدهم لیست جهانی قرار گرفته است. برای مقایسه، سال گذشته میلادی، شیائومی ۱۴ اولترا با کسب امتیاز ۱۴۹ در رده نوزدهم جای گرفت. 

در حالی که پرچمدار شیائومی به نسبت نسل قبلی خود بهبود پیدا کرده، این محصول در برابر رقبای قدرتمند خود چندان موفق عمل نکرده است. در حال حاضر، گوشی هواوی پیورا ۷۰ اولترا در رده نخست لیست DxOMark قرار دارد. در رده‌های دوم و سوم نیز به ترتیب پیکسل ۹ پرو ایکس‌ال و آنر مجیک ۶ پرو دیده می‌شوند. 

شیائومی ۱۵ اولترا

شایان ذکر است که امتیاز دور از انتظار شیائومی ۱۵ اولترا به این معنا نیست که این پرچمدار به سیستم دوربین ضعیفی مجهز است. برای مثال، گلکسی S25 اولترا علی‌رغم آن که از سنسورهای قدرتمندی بهره می‌برد، در جایگاه ۲۴ لیست مدنظر جای گرفته است. 

کارشناسان DxOMark ادعا کرده‌اند که پرچمدار شیائومی در ثبت جزئیات تصاویر عملکرد خوبی دارد و رنگ‌ها را نیز به شکل دقیقی بازتولید می‌کند. به علاوه، در عکس‌های ثبت‌شده توسط این دستگاه نویزهای کمی دیده می‌شوند. 

گوشی شیائومی ۱۵ اولترا

از سوی دیگر، متخصصین این وبسایت به برخی از ایرادات بزرگ سیستم دوربین شیائومی ۱۵ اولترا نیز اشاره کرده‌اند. برای مثال، گاهی‌اوقات کنتراست تصاویر وضعیت خوبی ندارد و عکس نهایی از کیفیت چندان خوبی بهره نمی‌برد. همچنین بعضی مواقع در عکس‌ها آرتیفکت‌های قابل‌توجهی دیده می‌شود که به کیفیت تصویر ضربه بزرگی می‌زند. 

از سوی دیگر، به دلیل وجود مشکل در سیستم فوکوس خودکار، دوربین در فوکوس چندان نرم و روان عمل نمی‌کند. دوربین اصلی نیز گاهی‌اوقات عمق تصویر را به درستی شناسایی نمی‌کند که این مسئله باعث می‌شود تا در عکس‌های گروهی، پس‌زمینه تار شود. 

برچسب‌ها:

home_header