5 ویژگی موردانتظار برای آپدیت بعدی پیکسل دراپ
با هر آپدیت پیکسل دراپ، گوشیهای پیکسل بهتر از قبل میشوند، اما آیا آپدیت بعدی شامل این ۵ قابلیت موردانتظار خواهد بود؟
یکی از ویژگیهای جذاب در گوشیهای پیکسل، این است که هر سه ماه یک بار از طریق آپدیت «پیکسل دراپ» قابلیتهای جدیدی دریافت میکنند. این آپدیتها، ویژگیهایی را به گوشیهای پرچمدار پیکسل و گوشیهای میانرده سری A اضافه میکنند.
البته این آپدیتها برای دستگاههای دیگر گوگل مانند ساعتها، هدفونها و تبلتهای پیکسل عرضه میشود، اما اکثر ویژگیها معمولا برای گوشیها اعمال میشوند.
در برخی از نسخهها، پیکسل دراپها تاثیرگذارتر از سایرین بودهاند، اما حداقل در هر کدام یک ویژگی وجود دارد که اکثر کاربران آن را مفید و کاربردی دانستهاند. پیکسل دراپ بهزودی از راه میرسد و به همین دلیل، در ادامه به ویژگیهای میپردازیم که انتظار داریم این آپدیت به همراه خود داشته باشد.
تنظیمات اکولایزر متنوعتر
یکی از جذابترین محصولات گوگل، سری پیکسل بادز هستند. در حالی که پیکسل بادزها بهترین هدفونهای موجود نیستند، اما ویژگی بسیار جذابی دارند که آنها را به بهترین محصول برای کاربران گوشیهای پیکسل تبدیل کرده است.
کنترلرهای لمسی یا همان کنترلهای اکولایزر در سری پیکسل بادز، بسیار فوقالعاده کار میکنند و عملکرد بسیار دقیقی دارند. با این حال، صدای پخش شده از هدفونها چندان عالی نیست، اما تنظیمات اختصاصی اکولایزر میتواند آن را بهبود دهد.
البته در حال حاضر کاربران برای تنظیمات EQ در پیکسل بادزها، از برنامههای جانبی استفاده میکنند و امیدوارند در پیکسل دراپ بعدی، تنظیمات بیشتری در برنامه پیکسل بادز وجود داشته باشد. ارائه این ویژگی در آپدیت بعدی، میتواند محبوبیت سری پیکسل بادز را بیشتر کرده و کاربران بیشتری از محصولات مختلف گوگل، به سراغ هدفونهای این شرکت بیایند.
کنترل داخلی روشنایی چراغقوه
یکی از قابلیتهای متمایز گوشیهای آیفون این است که میتواند میزان روشنایی چراغقوه را بهصورت داخلی و بدون نیاز به برنامه خاص تغییر دهید.
با این حال، فعلا در گوشیهای پیکسل میتوانید چراغقوه را فقط روشن یا خاموش کنید و برای چنین تغییراتی نیاز به برنامههای جانبی دارید. این موضوع تاحدودی برای کاربران گوشیهای پیکسل مشکلساز است، بهخصوص اگر روشنایی پیشفرض را مانند پیکسل 8 در 50 درصد نگه دارد. یک کنترل ساده روشنایی چراغقوه میتواند گوشیهای پیکسل را برای استفاده در هر موقعیتی انعطافپذیرتر کند.
پیکسل 9 پرو با چراغقوه روشن در پسزمینه صورتی این ایده را میتوان در ساعتهای پیکسل هم پیادهسازی کرد. ساعتهای پیکسل از صفحهنمایش خود بهعنوان چراغقوه استفاده میکنند و در نتیجه یک سطح روشنایی تقریبا ضعیف دارند.
یک نسخه قرمز رنگ برای دید در شب بهتر وجود دارد، اما چندان کاربرد ندارد و روشنایی آن محدود است. ارائه گزینههای تنظیم روشنایی به کاربران، آن را در موقعیتهای بیشتری کاربردیتر میکند.
ویژگیهای کاربردیتر برای باتری
در حالی که گوشیهای پیکسل، بخش اطلاعات باتری دارند، اما چندان گسترده نیست و اطلاعات چندان کاربردی را در اختیار کاربر نمیگذارد. گوشیهای پیکسل فقط میزان مصرف باتری توسط برنامهها را نشان میدهند، اما اطلاعاتی درباره چرخههای شارژ و سلامت باتری ارائه نمیکنند. هیچ اطلاعاتی در مورد این که تعداد چرخههایی که باتری طی کرده، ظرفیت تخمینی فعلی آن یا معیارهای سلامت باتری وجود ندارد.
نبود این ویژگیها در بخش اطلاعات باتری، تشخیص عملکرد درست باتری دستگاه و این که آیا مشکلات آن نیاز به تعمیر یا تعویض دارند یا نه را با مشکل مواجه کرده است. کاربران میتوانند از برنامههای شخص ثالث برای مشاهده این اطلاعات استفاده کنند، اما بهتر است که گوگل این ابزار را بهصورت داخلی به گوشیهای پیکسل اضافه کند.
همچنین اضافه شدن ویجت باتری به ساعتهای پیکسل هم میتواند بسیار مفید باشد. در واقع، با اضافه شدن این قابلیت، کاربران میتوانند وقتی گوشی را در شارژ دارند، تنها با استفاده از ویجت باتری از میزان شارژ آن مطلع شوند و این نیاز به بررسیهای چندگانه را بیمعنی میکند.
البته این ویژگی به گستردگی گزینههای احتمالی دیگر نیست، اما بهطور کلی میتواند با بهبود تجربه کاربری، رضایت کاربران را از گوشیهای پیکسل و گجتهای آن بیشتر کند.
شخصیسازی بهتر صفحه اصلی
از سالهای گذشته، یکی از نقاط قوت کلی گوشیهای اندرویدی، قابلیتهای گسترده شخصیسازی بخشهای مختلف گوشی است که برای کاربران، دسترسی به تغییر اغلب قسمتهای گوشی را میدهد.
گوگل هم قابلیتهای شخصیسازی صفحه اصلی را به گوشیهای پیکسل با اندروید 11 اضافه کرد. این ویژگی به کاربران امکان میدهد تا سبک کلی صفحه اصلی را تغییر داده و دستهبندیهای مختلفی مانند انواع فونتها، نمادهای اعلان، شکل برنامهها و رنگ بخشهای مختلف را برای این تغییرات استفاده کنند.
زمانی که گوشیها به اندروید 12 آپدیت شدند، بسیاری از این دسترسیها حذف شد و تاکنون برنگشتهاند. به جای این ویژگیها، در اندروید 12 گوگل ویژگی Material You را معرفی کرد به یکپارچهتر کردن بخشهای مختلف صفحه اصلی کمک میکرد. با این حال، هنوز هم برخی کاربران امیدوار هستند که شاهد بازگشت انواع فونتها، آیکون اعلانها یا شخصیسازی نماد برنامهها خواهند بود.
اگر گوگل در پیکسل دراپ بعدی، بخشی از این ویژگیها را دوباره بازگرداند، مطمئنا با استقبال شدید کاربران مواجه میشود. البته در حال حاضر هم میتوانند با ابزار Material You، بخشی از این جنبههای صفحه اصلی را سفارشیسازی کنند، اما توانایی تغییرات بیشتر به انگیزه و تنوع بیشتر براساس سلیقه دلخواه کاربری کمک میکند.
در حال حاضر، نسخه چهارم Material You عرضه شده، اما همچنان آیکون برنامهها با آن مطابقت ندارند و اگر گوگل قصد ندارد ویژگیهای قبلی را بازگرداند، حداقل باید این مورد را اصلاح کند.
همچنین امکان تغییر ویجتهای سرچ و برخی دیگر از قابلیتهایی است که با قرار داشتن در پیکسل دراپ بعدی، مطمئنا میتواند یکی از قابلتوجهترین آپدیتها در طول سالهای گذشته باشد.
ارائه ویژگیهای جدید به دستگاههای قدیمیتر
بهنظر میرسد امروزه، تاحدودی نوآوری اغلب شرکتها متوقف شده و اکثر گوشیهای جدید چندان ارتقا سختافزاری ندارند. البته درست است که هر نسل از بقیه متفاوت بوده، اما در بخش سختافزار تاحد زیادی یکسان بهنظر میرسند و مشخصات داخلی آنچنان متفاوت نیست.
در واقع، شرکتها برای این که گوشیهای جدید با ظاهری متمایزتر نسبت به نسل قبلی عرضه کنند، تنها به ارتقاها در بخش نرمافزار مخصوصا قابلیتهای هوش مصنوعی بسنده کردند و اگر دقت کرده باشید، در اغلب گوشیهای جدید تنها بخش سختافزار در حد بسیار جزئی ارتقا داشته است.
تولیدکنندگانی مانند گوگل، ویژگیهای جدید را فقط در قالب رابط کاربری جدید اضافه میکنند، اما آنها را فقط برای دستگاههای جدید ارائه کرده و نسخههای قبلی که تفاوت چندانی از لحاظ سختافزاری و ظاهر ندارند، از این قابلیتها بیبهره میمانند.
آنها میگویند که این عدم عرضه آپدیتها برای دستگاههای پیشین، محدودیتهای سختافزاری است، اما بهنظر میرسد تنها بهانهای برای پنهان کردن این موضوع است که میخواهند کاربران را فقط برای خرید محصولات جدید با امتیاز بهرهمندی از این ویژگیها وادار کنند.
با این حال، گوگل با تعهد خود به نگه داشتن گوشیهای پیکسل با تراشههای تنسور برای مدت طولانیتری، باید از ویژگیهای جدیدتر نیز برای دستگاههای قدیمیتر پشتیبانی کند.
قابلیتهایی مانند Add Me، جمنای نانو و پیکسل اسکرینشات بهنظر نمیرسد که الزامات سختافزاری خاصی و نیاز قطعی به سختافزار جدید داشته باشند. اگرچه ممکن است در دستگاههای قدیمیتر، برای برخی موارد با مشکل مواجه شود، اما در کل مجهز شدن به این ویژگیها مفید هستند و میتوانند کاربران را مشتاقتر کند.
برچسبها: