اپل بهزودی از اولین تراشههای آیفون ساخت آمریکا استفاده خواهد کرد
اپل بهزودی اولین تراشههای آیفون ساخت آمریکا را به کار خواهد گرفت و این یعنی گامی بزرگ در راستای تولید داخلی و کاهش وابستگی به تولیدکنندگان خارجی. این حرکت نه تنها به معنای پیشرفت در تکنولوژی است، بلکه نشانهای از تغییرات استراتژیک در زنجیره تأمین اپل خواهد بود.
پس از منتشر شدن گزارشهایی مبنیبر این که TSMC اواخر سال گذشته تولید تراشههای A16 بایونیک اپل را در جدیدترین کارخانه خود در آریزونا آغاز کرده، بهنظر میرسد اپل در مرحله تایید نهایی این تراشهها است تا پس از آن بتوانند مورد استفاده قرار بگیرند.
اطلاعات بهدست آمده از نشریه Nikkei Asia، انتظار میرود اولین دسته از پردازندههای تولید انبوه ساخته شده در ایالات متحده در اوایل سه ماهه آینده تولید شوند. اپل میخواهد اطمینان حاصل کند که کیفیت این تراشهها مشابه نمونههای ساخت چین و تایوان خواهد بود.
منابع افشاگر در این زمینه اشاره کردند که TSMC قبلا این تراشههای آیفون را آزمایش کرده و همه آنها تستهای مختلف کیفیت را با موفقیت گذراندهاند و این اطمینان تا حدی برای اپل حاصل شده که پردازندهها برای تولید انبوه در آریزونا آماده هستند. با این حال، اپل در حال انجام یک آزمایش جامع اختصاصی برای تایید یکپارچگی تراشهها است.
اگرچه اپل در حال حاضر تمرکز غالب خود را روی تراشههای 3 نانومتری گذاشته، اما تکنولوژی مبتنیبر A16 بایونیک هنوز بسیار جدید است و نود فرآیند 4 نانومتری همچنین اولین خط تولید پیشرفته این شرکت در خاک آمریکا را نشان میدهد.
هنگامی که اپل فرآیند تایید خود را به پایان رساند، حدودا سه ماه از شروع تولید انبوه تجاری تا رسیدن به اولین محصولات توسط TSMC طول خواهد کشید. این نشریه فاش کرده که این کارخانه بیش از 2000 کارمند دارد، از جمله مهندسان با تجربه که از تایوان فرستاده شدهاند، فارغالتحصیلان دانشگاهی که بهشدت از دانشگاههای سراسر آمریکا استخدام شدهاند و کهنه سربازان ارتش آمریکا بهعنوان تکنسین برای اجرای عملیاتها و تولیدات روزانه مشغول به کار هستند.
این کهنه سربازان نقش کلیدی در افزایش توانایی تولید ایالات متحده دارند، زیرا بسیاری از آنها دارای دانشهای فنی مرتبط در زمینههایی مانند مهندسی مکانیک و الکترونیک هستند و همچنین از نظم و انضباط بالایی در هنگام کار و پیروی از روشهای فعالیتی استاندارد برای راهاندازی کارخانههای تراشهساز پیشرفته برخوردار هستند. این موضوع توسط یکی از مدیران این مرکز تراشهسازی تایید شده است.
در همین هفته گذشته، BGR در گزارش خود با اشاره به کارخانه TSMC در آریزونا اشاره کرد که ساخت تراشههای اپل واچ در ایالات متحده شروع شده است، زیرا تراشههای اپل واچ هم براساس فرآیند تکنولوژی 4 نانومتری هستند. در حالی که سازنده هنوز در مراحل اولیه ساخت این تراشهها قرار دارد، این امکان وجود دارد که بهزودی فرآیند طراحی مشابهی را که اپل برای تراشههای A16 بایونیک خود استفاده میکند نیز شروع شود. با این حال، این شرکت میتواند با برنامهریزی دقیق برای تولید انبوه محصولات، آنها در محصولات جدید از نیمه دوم سال 2025 مورد استفاده قرار بگیرد.
برخوداری اپل از واحد تراشهسازی در خاک آمریکا در سالهای آتی میتواند باعث دسترسی آسان این شرکت به پردازندههای پیشرفتهتر با قیمت نهایی کمتر شود و این یعنی، اپل برای محصولات خود در سالهای آینده، برنامههای خاصی در نظر دارد.
برچسبها: