شیائومی میخواهد اپل واچ را اندرویدی کند
با توجه به محدودیتهای موجود در استفاده اندرویدی از اکوسیستم اپل، شیائومی مصصم است تا با تغییر و بررسی سازگاری سختافزاری بین برخی لوازم جانبی اپل، آنها برای کاربران اندرویدی نیز قابل استفاده بکند.
اکوسیستم اپل بهخاطر محدودیتهای محکمش شناخته شده است و کاربران خارج از احاطه کاربری خود را دور نگه میدارد. محصولات و سرویسهای اپل یا اصلا با دستگاههای اندرویدی کار نمیکنند یا تجربهای پر از نارضایتی را ارائه میدهند.
امکان استفاده از دستگاههای اپل در سیستمهای اندرویدی با پلتفرم جدید شیائومی
در حالی که راههای شخص ثالثی برای پر کردن این خلاء وجود دارند، شکاف آن به اندازه همیشه گسترده است و تا به حال کاربر اندرویدی نبوده که از اکوسیستم اپل راضی شده باشد. با این حال، بهنظر میرسد شیائومی مصمم به تغییر آن و بررسی سازگاری سختافزاری بین برخی لوازم جانبی اپل از جمله اپل واچ و دستگاههای اندرویدی است.
پست اخیر Digital Chat Station در شبکه اجتماعی Weibo نشان میدهد که شیائومی در حال آزمایش راههایی برای کارکرد برخی لوازم جانبی اپل با گوشیهای این کمپانی است. سختافزار مورد بحث شامل ایرپادها، اپل واچ و هومپاد میشود. در حالی که هومپاد و اپل واچ حتی برای راهاندازی اولیه نیاز به آیفون دارند، ایرپادها با گوشیهای اندرویدی کار میکنند. البته اتصال ایرپادها به گوشیهای اندرویدی با محدودیتهایی همچون عدم تشخیص برخی حالتها یا عدم اتصال چند نقطهای همراه است.
براساس این گزارش، شیائومی هنوز در حال آزمایش امکانسنجی این سازگاری بین پلتفرمی است.، بنابراین این احتمال نیز وجود دارد که هرگز چنین پروژهای به مرحله عملیاتی نرسد. فراتر از چالشهای فنی، خود اپل میتواند بهدلیل سیاستهای محدودیتی اکوسیستم، مانع از بهثمر رسیدن این تلاشها شود.
برای تایید این ادعا سیاستی اپل میتوان به پروژه Beeper Mini اشاره کرد که سعی داشت آیمسیج را در گوشیهای اندرویدی نیز راهاندازی کند که با ممانعت جدی شرکت اپل مواجه شد.
با وجود چالشهای ناسازگاری پلتفرم و برنامه، اگر شیائومی بتواند پشتیبانی از اپل واچ را در گوشیهای اندرویدی امکانپذیر کند، یک شاهکار قابلتوجه در سابقه این شرکت خواهد بود. حتی میتواند سایر تولیدکنندگان گوشیهای اندرویدی را به سمت جایگزینی برای خود ترغیب کند.
با این حال، یک سوال مهم را نیز مطرح میکند: چرا یک کاربر اندرویدی زمانی که ساعتهای هوشمند WearOS عالی که بهطور خاص برای گوشیهای اندرویدی طراحی شده و از قبل در دسترس هستند، باید به سراغ اپل واچ برود؟
برندهای اندرویدی به دنبال سازگاری با اپل هستند
اگرچه ممکن است چشمانداز کارکرد اپل واچ با گوشیهای اندرویدی هنوز دور از ذهن باشد، اما بسیاری از برندها در حال حاضر ویژگیهای قابل همکاری با دستگاههای اپل را معرفی کردهاند. برای مثال، وانپلاس و اوپو از یک ویژگی شبیه به ایردراپ را برای اشتراکگذاری فایلها با آیفون رونمایی کردهاند که البته برای ایجاد ارتباط بین آیفون و گوشیهای اندرویدی باید یک نرمافزار جداگانه در آیفون نصب شود.
شیائومی هم با HyperOS 2 که با سری شیائومی 15 معرفی شد، حتی فراتر رفته است. HyperOS 2 به کاربران این امکان را میدهد تا صفحه گوشی شیائومی خود را روی مکبوک بهصورت Mirroring نمایش داده و فایلها را بهطور یکپارچه بین دستگاههای اپل و شیائومی انتقال دهند. حتی میتوان فایلهای iWork را مستقیما بدون تبدیل روی دستگاههای شیائومی اجرا کرد.
این بهروزرسانیها بر تعهد جدی شیائومی به عملکرد چند پتلفرمی تاکید میکنند. اگر همه چیز طبق برنامهریز شیائومی پیش برود، میتوانیم زودتر از زمان مورد انتظار شاهد کارکرد اپل واچها با گوشیهای اندرویدی باشیم.