مقایسه کامل جزئیات ایرپاد 4 و ایرپاد پرو 2
اپل بهتازگی مدلهای پایه ایرپادها را برای اولین بار پس از سالها بهروز کرده و حالا در دو مدل جدید، آنها را عرضه کرده است. اما آیا ایرپاد 4 با قابلیتهای جدید میتواند ایرپاد پرو 2 را به چالش بکشد؟
بالاخره اپل قابلیت حذف نویز فعال یا همان Active Noise Cancellation (ANC) را به ایرپادهای مدل پایه نیز اضافه کرده که در حال حاضر، دو مدل از ایرپاد 4 وجود دارد؛ مدل همراه با قابلیت حذف نویز فعال و مدل فاقد آن که قیمتها از 129 دلار شروع میشود.
اما در مقابل، ایرپاد پرو 2 قرار دارد که برای سالها، قابلیت حذف نویز فعال یکی از ویژگیهای انحصارانه آن بود و در مراسم اخیر اپل، به قابلیتهای جذابتری ارتقا یافته است.
خط جدید ایرپادها، امسال تغییرات زیادی داشتهاند و از طرفی با رونمایی از ایرپاد مکس 2، ویژگیهای مشابه آنها افزایش یافته است. با این حال، همچنان مدلهای ردهبالا قابلیتهایی دارند که میتوانند خریداران را قانع کنند. در ادامه به بررسی این تغییرات پرداخته و ایرپاد 4 را در مقابل ایرپاد پرو 2 قرار میدهیم.
قابلیت حذف نویز فعال
همانطور که گفتیم، اپل برای اولین بار این قابلیت را به هدفونهای روگوشی (non in-ear ) عرضه کرده و با این حال نباید انتظار داشته باشید که ایرپاد 4 میزان اثر حذف نویز مشابه ایرپاد پرو 2 را داشته باشد.
اپل میگوید ایرپاد پرو 2 میتواند حدود دو برابر ایرپاد 4، نویز را کاهش دهد. البته ایرپاد 4 هم مطمئنا تاثیر چشمگیری روی نویز خواهد داشت و بنابراین میتواند عملکردی در حدود نسل اول ایرپاد پرو داشته باشد.

با این حال، ظاهرا بهغیر از این مورد مجموعه ویژگیها در هر دو مدل یکسان است. هر دو ایرپاد 4 و ایرپاد پرو 2 به تراشه H2 مجهز هستند و از ویژگیهای کنترل نویز مانند حالت شفافیت، صدای تطبیقی و افزایش شفافیت مکالمه پشتیبانی میکنند. این ویژگیها بهطور هوشمند اثر قابلیت حذف نویز فعال را بسته به محیط فعلی شما، تنظیم میکنند.
البته شایان ذکر است که ایرپادهای 4 در مدل سادهتر، بهخاطر نداشتن قابلیت حذف نویز فعال، هیچکدام از این ویژگیها را نخواهند داشت.
قابلیتهای کیس شارژ
تفاوتهای ظریف در کیس هدفونها و ویژگیهای شارژ آنها، میتواند فاصله ایرپاد پرو 2 و ایرپاد 4 را بیشتر کند. ایرپاد 4 با ابتداییترین کیس شارژ USB-C عرضه میشود که حتی شارژ بیسیم نیز ندارد.

اما مدل بالاتر ایرپاد 4 که قابلیت حذف نویز فعال را دارد، از شارژ بیسیم Qi2 و شارژرهای اپل پشتیبانی کرده و بلندگوی یکپارچه برای قابلیت Find My را نیز دارد.
با این حال، ایرپاد پرو 2 پیشرفتهترین کیس شارژ را داشته که علاوهبر پشتیبانی از Qi2، میتواند بهطور خودکار با شارژرهای MagSafe نیز شارژ شود.
عمر باتری
مدل فاقد قابلیت حذف نویز فعال ایرپاد 4، دارای طول عمر باتری مشابه ایرپاد نسل 3 بوده و میتواند با یک بار شارژ تا 5 ساعت دوام بیاورد.
با اضافه شدن قابلیت ANC به ایرپاد 4، طول عمر باتری آن به 4 ساعت کاهش یافته و این تفاوت قابلتوجهی با ایرپاد پرو 2 که میتواند تا 6 ساعت دوام بیاورد را ایجاد میکند.
قیمت
ارزانترین ایرپادهای نسل جدید، ایرپاد 4 فاقد قابلیت حذف نویز فعال بوده که 129 دلار قیمت دارد. پس از آن برای ایرپاد 4 با قابلیت ANC فعال، 179 دلار قیمت اعلام شده است. در مقابل، ایرپاد پرو 2 با قیمت 249 دلار فهرست شده که بسته به مناطق، این مقادیر میتواند تغییر کند.

شاید 249 دلار برای ایرپاد پرو 2 بهنظرتان کمی گران باشد اما با در نظر گرفتن طراحی کاربردیتر، عمر باتری بالاتر و قابلیتهای حرکتی مختلف و پشتیبانی از MagSafe، در نتیجه پرداخت این 70 دلار اضافی میتواند کاربری بسیار جذابی را ایجاد کند.
بهطور کلی میتوان گفت ایرپاد 4، نسبت به مدلهای قبلی ارتقاهای قابلتوجهی داشته اما همچنان ایرپاد پرو 2 برای قانع کردن خریداران، قابلیتهای جذابتری خواهد داشت و نسبت به ایرپاد 4 همچنان در جایگاه برتری قرار دارد.
برچسبها: