GSM-logo
خانهاخبار
نمایشگر فوق‌العاده آیپد پرو به ویژن پرو راه پیدا می‌کند

نمایشگر فوق‌العاده آیپد پرو به ویژن پرو راه پیدا می‌کند

بر اساس گزارش امروز، احتمال دارد که فناوری تاندم اولد (اولد پشت سر هم) آیپد پرو که دارای دو لایه است، به نسخه بعدی ویژن پرو بیاید که منجر به کیفیت بسیار بالاتر آن می‌شود.

۱۱ مرداد ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

به گفته نشریه کره‌ای سیسا ژورنال، ال جی و سامسونگ نمونه اولیه نمایشگرهای میکرو اولد با فناوری اولد پشت سر هم دارند که راه را برای مدل آینده هدست واقعیت ترکیبی ویژن پرو اپل هموار می‌کند تا به طور بالقوه از این فناوری استفاده کند.

اپل ویژن پرو

در این گزارش آمده است که مشخص نیست ال‌جی و سامسونگ چه زمانی تولید انبوه نمایشگرهای میکرو اولد پشت سر هم را آغاز خواهند کرد، اما با توجه به اینکه انتظار نمی‌رود نسل دوم ویژن پرو تا اواخر سال ۲۰۲۶ عرضه شود، هنوز زمان برای این دو شرکت برای تجاری‌سازی این فناوری به منظور گنجاندن بالقوه در مدل بعدی ویژن پرو وجود دارد.

در اوایل سال جاری، اپل مدل‌های جدید آیپد پرو را با نمایشگرهای اولد پشت سر هم عرضه کرد که دارای دو لایه ساطع کننده نور ارگانیک هستند که برای افزایش روشنایی، بهره‌وری انرژی بهبود یافته و طول عمر بیشتر در مقایسه با نمایشگرهای تک لایه اولد در کنار هم قرار گرفته‌اند. بنابراین این مزایا به ویژن پرو آینده که این فناوری را بپذیرد نیز گسترش خواهد یافت.

در زیر نحوه توصیف اپل از فناوری اولد پشت سر هم آیپد پرو آمده است:

صفحه نمایش Ultra Retina XDR دارای فناوری پیشرفته اولد پشت سر هم است که از دو پنل اولد استفاده می‌کند و نور هر دو را ترکیب می‌کند تا روشنایی تمام صفحه فوق‌العاده ای را ارایه دهد. آیپد پرو جدید از ۱۰۰۰ نیت روشنایی تمام صفحه برای محتوای SDR و HDR و حداکثر ۱۶۰۰ نیت برای HDR پشتیبانی می‌کند. هیچ دستگاه دیگری در نوع خود این سطح از محدوده دینامیکی شدید را ارایه نمی‌دهد. فناوری اولد پشت سر هم کنترل زیر میلی‌ثانیه‌ای را بر رنگ و درخشندگی هر پیکسل امکان پذیر می‌کند و دقت XDR را بیش از همیشه می‌کند. هایلایت‌های خاص در عکس‌ها و ویدیوها حتی روشن‌تر به نظر می‌رسند و جزییات بیشتری در سایه‌ها و نور کم نسبت به قبل در آیپد به وجود می‌آورد و همه این‌ها در عین حال پاسخ‌دهی بیشتری به محتوای در حال حرکت را ارایه می‌کنند.

ویژن پرو فعلی مجهز به دو نمایشگر میکرو اولد 4K است که توسط سونی عرضه شده است. در مجموع این فناوری اکنون برای نسل بعدی ویژن پرو وجود دارد که تا چند سال دیگر از نمایشگرهای روشن‌تر و کارآمدتر برخوردار باشد.

برچسب‌ها:

home_header