GSM-logo
خانهاخبار
اسنپدراگون 6s نسل سه معرفی شد؛ تقریباً همان اسنپدراگون ۶۹۵!

اسنپدراگون 6s نسل سه معرفی شد؛ تقریباً همان اسنپدراگون ۶۹۵!

کوالکام به تازگی از تراشه جدیدی رونمایی کرده که به نظر نسخه بهبودیافته اسنپدراگون ۶۹۵ است. 

۱۹ خرداد ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

روز گذشته، کوالکام در سکوت کامل خبری از تراشه جدیدی به نام اسنپدراگون 6s نسل سه رونمایی کرد که برپایه فرآیند ۶ نانومتری ساخته شده و از شبکه 5G پشتیبانی می‌کند. این تراشه برای گوشی‌های میان‌رده طراحی شده است. 

اسنپدراگون 6s نسل سه تقریبا از مشخصات فنی مشابه تراشه اسنپدراگون ۶۹۵ که در سال ۲۰۲۱ میلادی معرفی شده بهره می‌برد. در واقع، کوالکام تنها سرعت هسته‌های اسنپدراگون 6s نسل سه را اندکی افزایش داده و سایر جزئيات فنی آن مشابه اسنپدراگون ۶۹۵ است. 

برخلاف شیوه نام‌گذاری آن، تراشه اسنپدراگون 6s نسل سه از تراشه اسنپدراگون ۶ نسل یک ضعیف‌تر است. برای مقایسه، اسنپدراگون ۶ نسل یک به پردازنده گرافیکی سریع‌تر، پردازنده مرکزی قوی‌تر، مودم بهتر مجهز شده و از حافظه رم و حافظه داخلی پرسرعت پشتیبانی می‌کند.

تراشه اسنپدراگون 6s نسل سه

مشخصات فنی اسنپدراگون 6s نسل سه

تراشه جدید کوالکام بر معماری ۶۴ بیتی متکی است و از هسته‌های Kyro بهره می‌برد. پردازنده مرکزی این تراشه از دو هسته کورتکس A78 با فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتزی و شش هسته کورتکس A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتزی برخوردار شده است. 

به لطف موتور هوش مصنوعی، اسنپدراگون 6s نسل سه از قابلیت‌های هوش مصنوعی مختلفی پشتیبانی می‌کند. پردازنده گرافیکی این تراشه آدرنو ۶۱۹ است. 

اسنپدراگون 6s نسل سه از نمایشگر‌های فول اچ‌دی پلاس با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کند و از مودم X52 5G بهره می‌برد. به علاوه، تراشه جدید کوالکام با وای‌فای ۵ و فناوری FastConnect 6200 همراه شده است. 

برای تصویربرداری، تراشه میان‌رده کوالکام از پردازشگر سیگنال تصاویر Spectra استفاده می‌کند که از دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی و فیلمبرداری فول اچ‌دی ۶۰ فریم‌برثانیه پشتیبانی می‌کند. به کمک هوش مصنوعی، اسنپدراگون 6s نسل سه در زمینه تصویربرداری در شرایط نوری ضعیف عملکرد قابل‌توجهی خواهد داشت. 

اسنپدراگون 6s نسل سه با حافظه رم LPDDR4x و حافظه داخلی UFS 2.2 سازگار است و قابلیت‌هایی مانند بلوتوث نسخه ۵٫۲ و Quick Charge 4 پلاس را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. 

شایان ذکر است که موتو G85 احتملاً به اولین گوشی مجهز به تراشه اسنپدراگون 6s نسل سه بدل خواهد شد. این گوشی اخیراً با یک تراشه ۸ هسته‌ای (دو هسته پردازشی و شش هسته کم مصرف) و پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۹ در گیک‌بنچ لیست شد.