GSM-logo
خانهاخبار
مدیاتک از دو تراشه ۴ نانومتری دیمنسیتی ۷۳۰۰ و 7300X رونمایی کرد

مدیاتک از دو تراشه ۴ نانومتری دیمنسیتی ۷۳۰۰ و 7300X رونمایی کرد

دو تراشه جدید مدیاتک به گوشی‌های میان‌رده اختصاص دارند برپایه فرآیند ۴ نانومتری ساخته شده و از پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای بهره می‌برند.

۱۱ خرداد ۱۴۰۳

تبلیغات

home_header

مدیاتک امروز از دو تراشه جدید به نام‌های دیمنسیتی ۷۳۰۰ و دیمنسیتی 7300X رونمایی کرد که برپایه فرآيند ۴ نانومتری ساخته‌ شده‌اند. این دو تراشه به عنوان جانشینان تراشه دیمنسیتی ۷۰۵۰ عرضه شده‌‌اند و به گوشی‌های میان‌رده اختصاص دارند. 

دیمنسیتی ۷۳۰۰ و دیمنسیتی 7300X از مشخصات فنی مشابه بهره می‌برند و تنها نسخه 7300X از نمایشگر‌های دوگانه پشتیبانی می‌کند. 

هر دو تراشه جدید مدیاتک از پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای شامل چهار هسته کورتکس A78 با فرکانس ۲٫۵ گیگاهرتز و چهار هسته کورتکس A55‌ با فرکانس ۲ گیگاهرتز برخوردار شده‌اند. در مقایسه با تراشه‌های نسل قبلی که برپایه فرآیند ۶ نانومتری تولید شده‌اند، تراشه‌های دیمنسیتی ۷۳۰۰ و 7300X تا ۲۵ درصد انرژی کمتری مصرف می‌کنند.

تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۷۳۰۰

برای پردازش‌های گرافیکی و تجربه گیمینگ روان، مدیاتک دو تراشه دیمنسیتی ۷۳۰۰ و 7300X را به پردازنده گرافیکی Mali-G615 آرم و قابلیت اختصاصی Hyper Engine مجهز کرده است. پردازنده گرافیکی این دو تراشه تا ۲۰ درصد فریم‌ریت بالاتری را ارائه می‌دهد و تا ۲۰ درصد نیز انرژی پایین‌تری مصرف می‌کند.

دیمنسیتی ۷۳۰۰ و 7300X از حافظه رم LPDDR5 و حافظه داخلی UFS 3.1 پشتیبانی می‌کنند و از پردازشگیر سیگنال تصاویر ۱۲ بیتی Imagiq950 با تصویربرداری HDR بهره می‌برند که امکان فیلمبرداری همزمان را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

تراشه مدیاتک دیمنسیتی 7300x

تراشه‌های جدید مدیاتک از نمایشگر WFHD پلاس با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و نمایشگر فول اچ‌دی پلاس با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی پشتیبانی می‌کنند. البته تراشه دیمنسیتی 7300X از نمایشگر ثانویه نیز پشتیبانی می‌کند.

در نهایت باید اشاره کرد که مدیاتک لیست گوشی‌های مجهز به تراشه دیمنسیتی ۷۳۰۰ و یا 7300X را اعلام نکرده است. انتظار داریم که گوشی تاشو موتورولا ریزر ۵۰ به نخستین گوشی بازار بدل شود که با تراشه دیمنسیتی 7300X روانه بازار می‌شود.