GSM-logo
خانهاخبار
وان‌پلاس 12 یک گوشی گیمینگ فوق‌العاده است

وان‌پلاس 12 یک گوشی گیمینگ فوق‌العاده است

این گوشی ثابت می‌کند برای اینکه یک گوشی گیمینگ خوب به بازار عرضه کنید نیازی به نور‌های RGB ندارید!

۱۶ بهمن ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

بدون شک می‌توان گفت که وان‌پلاس 12 یک گوشی گیمینگ رده بالا است. با این که تمرکز تبلیغات گوشی بیشتر روی کارهای روزمره و پرچمدار قدرتمند وان‌پلاس است اما نمی‌توان این حقیقت پنهان که این محصول توانایی اجرای بازی‌های سنگین به نحو احسنت دارد را منکر شد. به عنوان کسی که زیاد از زرق و برق گوشی‌های گیمینگ خوشش نمی‌آید، بسیار شگفت‌زده شدم که قدرت نهان شده در وانپلاس ۱۲ توانایی اجرای بازی‌های سنگین را دارد و خیلی زود این قابلیت گوشی تبدیل به قابلیت مورد علاقه‌م در این گوشی شد.

ساخته شده برای رقابت!

تواناهایی های وان‌پلاس ۱۲ زمانی کامل آشکار می‌شود که نگاهی به مشخصات آن بیندازید. صفحه نمایش ۶.۸۲ اینچی آن که از ۱۲۰ هرتز تا ۱ هرتز را پوشش می‌دهد بسیار بزرگتر از نسخه قبلی خود است و رفرش ریت بی‌نظیری برخوردار است. صفحه نمایش 2K آن چیزی حدود ۴۵۰۰ نیت قدرت دارد و به راحتی با رقبای خود مانند آیفون و S24 Ultra رقابت می‌کند. این عدد چیزی حدود ۱۷۰۰ نیت از وان‌پلاس اوپن نیز بیشتر است که یعنی این شرکت روی دست خودش زده است!

one plus 12.jpg

باقی قابلیت‌های این گوشی نیز کاملا با رقبای خود قابل مقایسه است. این هیولا به یک اسنپ‌دراگون ۸ نسل ۳ مجهز است و مقدار رم و حافظه آن نیز بسیار زیاد است. ۱۲ یا ۱۶ گیگ (بسته انتخاب شما) رم LPDDR5X و ۵۱۲ گیگ حافظه که حتی برای داشتن تمامی عناوین بزرگ هم اضافی است. دوربین را طبق معمول Hasselblad تنظیم کرده و باعث شده تا این گوشی بهترین یکی از بهترین دوربین‌های امسال را داشته باشد. نقطه قوت بزرگ این گوشی نسبت به رقبای خود باتری است. وانپلاس برای این گوشی یک باتری ۵۴۰۰ میلی آمپری در نظر گرفته که از شارژر ۸۰ واتی پشتیبانی می‌کند.

درهرحال، قدرت واقعی این گوشی در جایی نهفته شده که کمتر کسی فکرش را می‌کند و همین موضوع این گوشی را بسیار از رقبای خود تمایز می‌دهد. استفاده از Trinity Engine و سیستم خنک کننده Cryo-velocity باعث شده تا توازن زیبایی از قدرت و پرفورمنس را در این گوشی شاهد باشیم. این قضیه در سایر گوشی‌های پرچمدار به ندرت دیده می‌شود. استفاده از خنک کننده‌ی مخصوص Dual Cryo-velocity حرکت هوشمندانه‌ای است که در حال حاضر کمتر سازنده‌ای به آن اهمیت می‌دهد. این سیستم نه از یک، بلکه از دو ورودی بخار استفاده می‌کند که دور گوشی به شکل ساندویچ مانند کشیده شده و باعث می‌شود تا این غول شکست ناپذیر همیشه در تعادل دمای مناسب باشد.

قابلیت دیگری که به آن اشاره شد استفاده از Trinity Engine است. این قابلیت به ویژه برای گیمر‌ها کمک خیلی خوبی است و باعث می‌شود تا هایپررندریگ، هایپرتاچ و هایپر رندرینگ ساوند فعال شوند. اگه تمام این‌ها کافی نیست باید بگویم که برای بهتر اجرا شدن ویژگی‌های بصری بازی، درون چیپ یک پروسسور مخصوص اجرای تصاویر در نظر گرفته است که با نام Pixelworks X7 شناخته می‌شود. از دیگر قابلیت‌های این قطعه می‌توان به این اشاره کرد که مهم نیست به بازی کردن چه چیزی مشغول هستید، درهرحال می‌توانید مطمئن باشید که صفحه نمایش شما همیشه روی ۱۲۰ هرتز خواهد بود. هایپرتاچ نیز از آن قابلیت‌های شگفت انگیزی است که تنها از شرکتی مانند وانپلاس بر می‌آید. این تکنولوژی از یک الگوریتم حساس به لمس استفاده می‌کند و با شناسایی نقاط نرم و گوشه دار گوشی به شما کمک می‌کند تا هنگام بازی به مشکل نخورید. در واقع تمایز گذاشتن بین گوشه‌های گوشی (جایی که معمولا با آن کاراکتر را جلو عقب می‌برید یا شلیک می کنید) با وسط گوشی که بیشتر کاربردش دیدن کاراکتر است باعث می‌شود تا ریسپانس تایم دقیق‌تری برای کنترل کاراکتر خود داشته باشید.

one plus 2.jpg

خنک ماندن حتی هنگام فشار زیاد!

صد البته همیشه مشخصات روی کاغذ یک گوشی و تبلیغات آن با واقعیت تفاوت دارد. این گوشی یک سری از قابلیت‌ها مانند هوش مصنوعی برای ادیت عکس را ندارد. با این حال با تمرکز بر داشته‌های گوشی شروع به بنچ‌مارک گرفتن از عملکرد آن کردیم. گوشی را در معرض تست استاندارد 3DMark قرار دادیم و بعد از تجربه چند بازی متوجه شدیم که قدرت گوشی تا چه حد بالاست. نتایج به دست آمده این گوشی را در کنار پرچمدار تمام امکانات سامسونگ، یعنی S24 Ultra، قرار می‌دهد که چیزی حدود ۵۰۰ دلار از وانپلاس ۱۲ گران تر است! از طرفی بنچ‌ها بسیار نزدیک به گوشی ساخته شده مخصوص بازی ASUS ROG Phone 8 Pro عمل کردند که حیرت‌آور بود. توجه داشته باشید که گوشی ASUS ROG Phone 8 Pro چیزی حدود ۴۰۰ دلار از گوشی مذکور گران‌تر است. موضوع خیره کننده دیگر خنک ماندن گوشی هنگام تست‌های سخت ما بود. استفاده از کانال دوگانه بخار کار خودش را کرد و زمانی که گوشی را بعد از تست در دست گرفتیم مانند وقتی که قبل از آزمایش‌های سنگین‌مان آن را به یاد می‌آوردیم خنک بود. می‌توانم این گوشی را به چیزی شبیه به ترمیناتور دو نسبت دهم که هرجقدر تحت فشار می‌رفت باز هم به فرم اولیه خود باز می‌گشت.

Screenshot 2024-02-05 150320.png
Screenshot 2024-02-05 150224.png

البته بنچ‌مارک همیشه مبنای خوبی برای شناختن قدرت‌ گوشی‌ها نیست، با این‌حال می‌توانم به جرعت بگویم که این گوشی به هیچ عنوان شما را نامید نخواهد کرد و چیزی که روی کاغذ می‌بینید با واقعیت همخوانی نزدیکی دارد. برای مثال زمانی که به یک سفر کاری رفته بودم و خوشبختانه گوشی همراهم وانپلاس ۱۲ بود بازی‌های مختلفی مانند Asphalt 9: Legends را تست کردم. حتی بازی‌های فوق‌العاده سنگین مانند Warhammer 40,000: Tacticus باعث نشد تا گوشی خم به ابرو بیاورد. درواقع احساس این را داشتم که یک کنسول دستی را با خودم حمل می‌کنم که بدون هیچ ادعای خاصی در بالاترین رده‌های گوشی‌های موجود از نظر عملکرد و قدرت قرار می‌گیرد. اگر نخواهم دروغ بگویم شاید اگر زیادی به گوشی فشار بیاورید کمی گرما را در کنار دوربین احساس کنید که البته قابل چشم‌پوشی است. در هیچ زمانی از تست و خارج از آن به یاد ندارم که گوشی حتی یک بار اشتباهی کند شده باشد و یا برای اجرای نرم‌افزار به مشکل بخورد.

در آخر باید بگویم که وانپلاس ۱۲ یک پرفورمنس بسیار قدرتمند را از خود نشان می‌دهد. این گوشی شاید در تبلیغات کمی ضعیف ظاهر شده باشد، اما یادتان باشد که از سخت‌افزار فوق‌العاده، مقدار بسیار زیادی رم و حافظه و صد البته، قیمت ۷۹۹ دلاری برخوردار است. اگر دنبال یک گوشی گیمینگ با قیمت خوب هستید و یا اگر دنبال یک پرچمدار قدرتمند می‌گردید که ثانیه‌ای سرعت شما را کم نکند این گوشی برای شما ساخته شده است.