GSM-logo
خانهاخبار
اگزینوس باز هم از اسنپدراگون شکست خورد!

اگزینوس باز هم از اسنپدراگون شکست خورد!

نتایج بنچمارک‌های اولیه نشان می‌دهند که تراشه اسنپدراگون ۸ نسل سه همچنان قدرتمندتر از تراشه اگزینوس ۲۴۰۰ است. 

۲۹ دی ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

پس از انتظارهای فراوان، سامسونگ به تازگی از نسل جدید تراشه پرچمدار اختصاصی خود موسوم به اگزینوس ۲۴۰۰ رونمایی کرده که همراه با گلکسی اس ۲۴ و گلکسی اس ۲۴ پلاس عرضه می‌شود. این سخت‌افزار به عنوان رقیب تراشه قدرتمند کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸ نسل سه معرفی شده است.

Exynos 2400.jpg
 

چندماه پیش، برخی از نتایج اولیه اگزینوس ۲۴۰۰ نشان دادند که این سخت‌افزار ضعیف‌تر از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل سه خواهد بود. حالا به تازگی نیز نتایج جدیدی از عملکرد تراشه‌های سامسونگ و کوالکام منتشر شده که تایید می‌کند اسنپدراگون ۸ نسل سه همچنان دست بالاتر را از نظر قدرت پردازشی دارد.

یک یوتیوبر ویتنامی هر دو تراشه اگزینوس ۲۴۰۰ و اسنپدراگون ۸ نسل سه را که به ترتیب در گوشی‌های گلکسی اس ۲۴ و گلکسی اس ۲۴ اولترا به کار رفته را در بنچمارک آنتوتو آزمایش کرده است.

S24.jpg
گلکسی اس ۲۴ با تراشه اگزینوس ۲۴۰۰ 

نسخه استاندارد سری گلکسی اس ۲۴ با تراشه اگزینوسی خود امتیاز کلی ۱٫۷ میلیون را به خود اختصاص داده در حالی که پرچمدار پرمیوم سامسونگ موفق شده امتیاز بالاتر ۱٫۸ میلیون را کسب کند. البته فرق فاحشی بین عملکرد پردازشی این دو تراشه وجود ندارد و تفاوت آن‌ها تنها در حد ۷ درصد است. 

S24u.jpg

گلکسی اس ۲۴ اولترا با تراشه اسنپدراگون ۸ نسل سه

شایان ذکر است که امتیازهای کسب‌شده در بنچمارک آنتوتو به احتمال زیاد پایین‌تر از توان اصلی دو تراشه اگزینوس ۲۴۰۰ و اسنپدراگون ۸ نسل سه است. در این راستا، تراشه پرچمدار کوالکام قبلا در بنچمارک آنتوتو امتیاز بالای دو میلیون را ثبت کرده است. امتیاز پایین این دو تراشه احتمالا به این دلیل است که بنچمارک آنتوتو روی نسخه‌های پیش تولید آن‌ها اجرا شده که نشان‌دهنده قدرت واقعی این دو سخت‌افزار نیست. 

علی‌رغم امتیاز بالاتر اسنپدراگون ۸ نسل سه، تراشه اگزینوس ۲۴۰۰ همچنان تراشه قدرتمندی به شمار می‌رود از پس اجرای بازی‌ها و تسک‌های مختلف بر می‌آید. 


نظرات (1 نظر)

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

s.rafieenezhad

۱۴۰۲/۱۰/۲۹
توی گرافیک که شکستش داده، و توی پردازش اختلافشون خیلی کمه، نکته فقط سر سرعت رم هست، متاسفم برای کارشناسای جی اس ام که اینقدر بی سوادانه مقاله مینویسند

پیشنهاد سردبیر