home_header
GSM-logo
خانهاخبار
اپل در فکر عرضه آیپد تاشو است

اپل در فکر عرضه آیپد تاشو است

اپل سال‌هاست که روی دستگاه‌های تاشو کار می‌کند، اما شاید دیگر زمان عرضه این دستگاه‌ها نزدیک باشد.
۰۴ مرداد ۱۴۰۲

تبلیغات

home_header

بر اساس گزارشی از نشریه تایوانی دیجی تایمز که امروز به اشتراک گذاشته شده، اپل در حال بررسی عرضه یک آیپد تاشو در آینده است.

این گزارش به نقل از منابعی در زنجیره تامین بالادستی می‌گوید که اپل چندین سال است که بر روی گوشی‌های هوشمند تاشو کار می‌کند و حالا ظاهرا در حال بررسی توسعه این تحقیق‌ها به بخش تبلت خود است.

image

 

این گزارش شایعات موجود در مورد آیپد تاشو را تایید می‌کند. در ژانویه (دی ۱۴۰۱) بود که مینگ چی کو تحلیلگر معتبر اپل، پیش‌بینی کرد که یک آیپد تاشو در سال ۲۰۲۴ عرضه خواهد شد، اما مارک گورمن خبرنگار بلومبرگ و راس یانگ تحلیلگر صنعت نمایشگر، گفتند که در آن زمان چیزی در مورد چنین دستگاهی نشنیده‌اند. کو گفته بود که این آیپد تاشو دارای طراحی کاملا جدید و پایه فیبر کربنی سبک و بادوام خواهد بود.

به مانند گوشی‌های هوشمند تاشو از برندهایی مثل سامسونگ و گوگل، یک آیپد تاشو دارای لولایی است که به دستگاه امکان می‌دهد مانند کتاب باز و بسته شود و در نتیجه نمایشگر بسیار بزرگتری نسبت به مدل‌های موجود در هنگام باز شدن داشته باشد. آیپد تاشو احتمالا از نظر قیمت بالاتر از آیپد پرو ۱۲٫۹ اینچی قرار می‌گیرد و قاعدتا قیمت آن شاید از ۱۰۹۹ دلار شروع شود.

اپل هنوز هیچ دستگاهی با نمایشگر تاشو عرضه نکرده است، اما شایعات حاکی از آن است که این شرکت همه گزینه‌ها را در دراز مدت بررسی می‌کند که از جمله آنها می‌توان به آیفون، آیپد و حتی مک تاشو اشاره کرد. حال باید دید که آیا اپل همه این دستگاه‌ها را به شکل تاشو عرضه می‌کند یا اینکه برنامه‌هایش صرفا محدود به مرحله تحقیق و توسعه خواهند بود.

home_header