GSM-logo
خانهاخبار
اوپو فایند N به عنوان اولین گوشی تاشو اوپو معرفی شد

اوپو فایند N به عنوان اولین گوشی تاشو اوپو معرفی شد

اولین گوشی تاشو اوپو معرفی شده که به واسطه ابعادی که دارد، از بسیاری از همین حالا لقب بهترین گوشی تاشو را دریافت کرده!
۲۴ آذر ۱۴۰۰

تبلیغات

home_header

اوپو بالاخره از اولین گوشی تاشوی خودش که برای عرضه به بازار آماده شده، رونمایی کرد و همانطور که انتظار می‌رفت، این گوشی اوپو فایند N نام گرفته است. این گوشی پس از چهار سال توسعه، معرفی شده و تصمیم‌هایی که در طراحی این گوشی گرفته، باعث شده تا با محصولی جذاب در بین گوشی‌های تاشو همراه باشیم.

یک تغییر مهمی که اوپو با این گوشی جدید با دنیای تاشو‌ها آورده، نسبت نمایشگر گوشی است. این گوشی نسبت ۱۸:۹ در صفحه نمایش بیرونی دارد و نمایشگر داخلی هم نسبت ۸٫۴ به ۹ دارد که باعث می‌شود کمی باریک‌تر از یک مربع باشد. برای اینکه بهتر متوجه نسبت‌های ابعادی این گوشی شوید، گلکسی زد فولد 3 در نمایشگر بیرونی‌اش نسبت ۲۵ به ۹ دارد و گوشی شیائومی می میکس فولد هم نسبت ۲۷ به ۹ دارد. هواوی میت X جدید نیز نسبت نمایش ۱۹٫۵ به ۹ دارد و در مجموع، اوپو فایند N ابعاد جمع‌وجورتری نسبت به همه مدل‌های گفته شده دارد.

image

این تفاوتی که همین نسبت نمایش برای اوپو فایند N به ارمغان آورده، باعث می‌شود تا این گوشی بتواند تجربه کاربری بهتری در حالت بسته و نمایشگر بیرونی‌اش داشته باشد. ابعاد کلی گوشی هم کوچک‌تر از رقبایش است و برای مثال، صفحه نمایش بیرونی اندازه ۵٫۴۹ اینچی دارد و نمایشگر داخلی هم ۷٫۱ اینچی است. با این ابعاد، اوپو فایند N محصولی بین مثل زد فلیپ 3 و زد فولد 3 قرار می‌گیرد در صورتی که فرم کلی گوشی، در رقابت با زد فولد 3 است.

از این بحث که بگذریم، اوپو در مورد لولای فایند N هم صحبت‌های زیادی کرده است. این شرکت می‌گوید که این لولا از ۱۳۶ قطعه مختلف ساخته شده و دو وظیفه مهم هم برای آن در نظر گرفته شده که به بهترین شکل آن‌ها را انجام می‌دهد. اول اینکه وقتی گوشی بسته‌ است، نمایشگر را به فرم قطره آب تا کند تا شاهد به وجود آمدن خط تا شدگی روی نمایشگر نباشیم. اوپو می‌گوید همین تصمیم باعث شده تا تا خوردگی وسط نمایشگر، ۸۰ درصد کمتر از رقبا احساس شود؛ اگرچه اوپو به جای رقبا مستقیما نگفته زد فولد 3 اما می‌توانیم مطمئن باشیم منظور این شرکت در مقایسه با زد فولد 3 بوده است. ویژگی مهم بعدی این لولا هم این است که زمانی که فایند N در حالت بسته قرار دارد، هیچ حفره و فضای خالی بین دو قسمت گوشی وجود ندارد که این مورد هم مستقیما زد فولد 3 را هدف گرفته است.

image

این لولا یک ویژگی دیگر هم دارد که اوپو نام FlexForm Mode را روی آن گذاشته است. به طور خلاصه این ویژگی یعنی این لولا بین زاویه‌های ۵۰ تا ۱۲۰ درجه، ساختار محکمی دارد که در هر زاویه‌ای می‌تواند ثابت بماند. این یعنی مثلا می‌توان از این گوشی به عنوان سه‌پایه‌ای برای دوربین‌هایش استفاده کرد تا تماس ویدیویی داشت یا عکاسی کرد. البته این چیز جدیدی نیست و اکثر رقبای این گوشی هم چنین حالت‌هایی را به لطف لولا‌هایشان دارند.

image

صحبت در مورد طراحی این گوشی را بیاید با پرداختن به مشخصات فنی اوپو فایند N به پایان برسانیم. نمایشگر داخلی این گوشی که احتمالا مهم‌ترین بخش آن هم هست، ساختار ۱۲ لایه‌ای دارد و در نهایت روی آن هم شیشه‌ای به نام Flexion Ultra Thin Glass دارد که اوپو می‌گوید از رقبایش نازک‌تر (۰٫۰۳ میلی‌متر در مقابل ۰٫۶ میلی‌متر در گوشی‌های رقیب) است. موسسه TUV هم در آزمایش‌هایش گفته است که این گوشی می‌تواند تا ۲۰۰ هزار بار باز و بسته شود، بدون اینکه آسیبی به ساختار نمایشگر داخلی برسد.

لایه اصلی این ساختار ۱۲ لایه، پنل LPTO AMOLED است که نرخ تجدید متغیر از ۱ تا ۱۲۰ هرتز می‌تواند داشته باشد تا بتواند در مصرف باتری هم صرفه‌جویی کند. نرخ حساسیت به لمس هم در این پنل به ۱۰۰۰ هرتز می‌رسد. اوپو می‌گوید رنگ‌ها و روشنایی در نمایشگر داخلی و بیرونی این گوشی را با یکدیگر همگام‌سازی کرده تا کاربر تفاوتی بین این پنل احساس نکند. هر دو پنل می‌توانند به حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت در ۱۰٫۲۴۰ مرحله برسند که این مورد آخر یعنی همیشه می‌توان بهترین حالت روشنایی برای اذیت نشدن چشم را انتخاب کرد. 

image

نمایشگر بیرونی ابعاد ۵٫۴۹ اینچی دارد و پنل آن هم از نوع AMOLED است که توسط شیشه گوریلا گلس ویکتوس محافظت می‌شود. این پنل رزولوشن ۱۹۷۲ در ۹۸۸ پیکسل (۴۰۲ پیکسل در هر اینچ) دارد و نرخ تجدید آن، ۶۰ هرتزی است. رزولوشن نمایشگر داخلی که توضیح دادیم هم ۱۷۹۲ در ۱۹۲۰ پیکسل (۳۷۰ پیکسل در هر اینچ) است که ۱۲۰ هرتزی هم هست.

اوپو فایند N با چیپست اسنپدارگون 888 همراه شده که در کنار آن، ۱۲ گیگابایت حافظه رم LPDDR5 و 512 گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.1 وجود دارد. اگرچه این گوشی از حالت split-screen برای باز کردن همزمان دو اپلیکیشن پشتیبانی کامل دارد اما اوپو یک جسچر اختصاصی برای آن ساخته که اگر دو انگشت خود را از وسط نمایشگر تاشوی این گوشی رد کنید، صفحه به دو نیم تقسیم می‌شود تا بتوانید دو اپلیکیشن را انتخاب کنید. همچنین اوپو توانسته جابه‌جایی بین نمایشگر بیرونی و داخلی گوشی در هنگام کار کردن اپلیکیشن‌ها را با یک سوایپ ساده‌تر کند تا این مشکل به سادگی حل شود. به طور دقیق‌تر، وقتی در دیگر گوشی‌های تاشو در حال کار با یک اپلیکیشن با نمایشگر داخلی هستید، به محض بستن گوشی، گوشی قفل می‌شود و باید دوباره گوشی را آنلاک کنید تا بتوانید با نمایشگر بیرونی ادامه کار خود را انجام دهید. 

image

این گوشی در مجموع ۵ دوربین دارد که سه تا از آن‌ها در بخش پشتی هستند و هر نمایشگر هم یک دوربین سلفی برای خودش دارد. همچنین از آنجایی که با یک گوشی تاشو روبرو هستیم، از دوربین‌های اصلی هم می‌توان برای سلفی گرفتن استفاده کرد. 

دوربین اصلی این گوشی، سنسور 50 مگاپیکسلی سونی IMX766 را دارد که در کنار آن، یک دوربین الترا واید ۱۶ مگاپیکسلی با لنز ۱۴ میلی‌متری و یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی تله‌فوتو با لنز ۵۲ میلی‌متری و زوم دو برابری نسبت به دوربین اصلی حضور دارد. 

image

اوپو فایند N با یک باتری 4500 میلی‌آمپری همراه است که جای تعجب دارد، زیرا این گوشی ابعاد کوچک‌تری از زد فولد 3 دارد اما باتری آن، صد میلی‌آمپر ظرفیت بیشتری دارد! این باتری با شارژر ۳۳ واتی می‌تواند سریع شارژ شود و با شارژر بی‌سیم ۱۵ واتی AirVOOC هم می‌توان آن را شارژ کرد. همچنین شارژ بی‌سیم معکوس ۱۰ واتی هم در این گوشی وجود دارد.

این گوشی فعلا فقط در چین و از تاریخ ۲ دی ماه عرضه می‌شود. قیمت این گوشی برای کانفیگ ۸/۲۵۶ برای رم و حافظه داخلی، حدود ۱۰۷۰ یورو است و مدل بعدی با کانفیگ ۱۲/۵۱۲، حدود ۱۲۴۰ یورو قیمت‌گذاری شده است. قسمت غم‌انگیز ماجرا اینجاست که اوپو فعلا برنامه‌ای برای عرضه جهانی این گوشی ندارد و تا اطلاع بعدی، فقط در کشور چین قابل خریداری خواهد بود. شما در مورد اولین محصول تاشوی اوپو چه فکر می‌کنید؟ آیا اوپو فایند N رقیب برازنده‌ای برای گلکسی زد فولد 3 به حساب می‌آید؟