عرضه تعدادی از گوشیهای نوکیا با چیپست Surge S1 شیائومی
در اوایل سال جاری میلادی، شیائومی از چیپست اختصاصی خود با نام Surge S1 رونمایی کرد. این سیستمرویتراشه به پردازنده هشت هستهای مجهز شده است که چهار هسته پردازشی آن از نوع Cortex A53 با فرکانس 2.2 گیگاهرتز برای انجام محاسبات سنگین و چهار هسته پردازشی دیگر آن از نوع Cortex A53 با فرکانس 1.4 گیگاهرتز برای پردازش وظایف سبکتر است.

این پردازنده با GPU میانرده Mali-T860 MP4 همراه شده است و با توجه به قدرت کلی تراشه اختصاصی شیائومی، بهنظر میرسد که Surge S1 انتخاب خوبی برای قدرت بخشیدن به گوشیهای میانرده مانند شیائومی Mi 5C است. باید اشاره کرد که در حالحاضر، تنها یک گوشی شیائومی از تراشه اختصاصی Surge S1 استفاده میکند و سایر محصولات این سازنده با چیپستهای مدیاتک یا اسنپدراگون عرضه شده است.
بهنظر میرسد که تولید چیپست اختصاصی توسط شرکت شیائومی، باعث شده است تا یکی از سازندگان گوشیهای هوشمند نسبت به استفاده از تراشههای این شرکت چینی علاقهمند شود. به همین جهت، نوکیا (بخوانید HMD Global) تصمیم دارد تا با شیائومی برای استفاده از چیپست Surge S1 در برخی از مدلها وارد همکاری شود و با یکدیگر نیز به توافق رسیدهاند؛ البته، این تراشه در مدلهای ردهبالا استفاده نخواهد شد.
هنوز مشخص نیست که گوشیهای هوشمند نوکیا با تراشه Surge S1 شیائومی، تنها مختص به بازار چین خواهد بود یا HMD Global تصمیم دارد تا آنها را به صورت جهانی عرضه نماید. برای اینکه گوشیهای هوشمند میانرده نوکیا با تراشه Surge S1 شیائومی به صورت گسترده عرضه شود، ابتدا باید وضعیت پشتیبانی این چیپست از شبکههای LTE در کشورهای مختلف مورد ارزیابی قرار بگیرد. با اینحال، ایالات متحده احتمالاً یکی از بازارهایی خواهد بود که گوشیهای هوشمند نوکیا با تراشه اختصاصی Surge S1 هیچگاه به آن راه نمییابد.
همکاری با یک شرکت دیگر،پیشرفت چشمگیری برای این این سازنده چینی محسوب میشود و به این شرکت اجازه میدهد تا چیپستهایی سریعتر و قدرتمندتر روانه بازار نماید. بهنظر شما، آیا استفاده از تراشههای اختصاصی در گوشیهای هوشمند و تبلتها، جایگاه مدیاتک و کوالکام را در بازار SoC (سیستم-روی-تراشه) به خطر میاندازد؟
برچسبها: