وزیر ارتباطات: جلوگیری از دسترسی به شبکههای اجتماعی خلاف حقوق شهروندی است
عملکرد دولت یازدهم در تعامل با شبکههای اجتماعی ایرانی و خارجی بر کسی پوشیده نیست. برخی از سران دولت رسما از شبکههای اجتماعی برای ارتباط بیشتر با مردم استفاده میکنند و در چهار سال گذشته شاهد کمترین مخالفت دولت با فعالیت این نوع شبکهها در ایران بودهایم.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمود واعظی امروز چهارم اردیبهشت، در مراسم افتتاح شبکه دسترسی بر پایه فیبر نوری مخابرات (تانوما) اظهارداشت:
حقوق شهروندی که از سوی دولت یازدهم پیگیری میشود بخش قابل توجهی در حوزه ICT دارد. طبق این حقوق شهروندی معتقدیم شبکههای اجتماعی باید برای استفاده مردم باز باشند و به غیر از آنچه که منافی عفت عمومی و غیر اخلاقی است و با آن مخالفیم نمیخواهیم قیم مردم باشیم چه چیزی را بدانند یا ندانند.
وی ادامه داد: میبینیم کسانی که روزی خودشان مخالف شبکههای اجتماعی بودند و حالا در آنها سرمایهگذاری کردند خواستار بسته شدن شبکههای اجتماعی هستند اما دولت این موارد را جزء حقوق شهروندی میداند و با بسته شدن آن مخالف است.
در این مراسم که رسما از شبکه دسترسی فیبر نوری مخابرات (تانوما) رونمایی شد، برات قنبری اظهار داشت: پروژه شبکه دسترسی مبتنی بر فیبر نوری مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است که در راستای تکمیل فاز 3 شبکه ملی اطلاعات انجام شد.
معاون برنامهریزی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه با شبکه تانوما در فاز نخست دسترسی مبتنی بر فیبر نوری در 8 استان امکانپذیر شده،گفت: با این پروژه امکان اتصال اماکن شامل ساختمانها یا خانهها به فیبر نوری فراهم میشود.
وی اضافه کرد: با راهاندازی شبکه دسترسی مبتنی بر فیبر نوری در راستای فاز 3 شبکه ملی اطلاعات سرعت دسترسی بین 50 مگابیت بر ثانیه تا 100 مگابیت بر ثانیه برای کاربران فراهم میشود.
قنبری تصریح کرد: برای این پروژه 2 هزار کیلومتر فیبر نوری جدید راهاندازی شده و مبلغ 1200 میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شده که منجر به ایجاد 100 هزار فرصت شغلی پایدار شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه ICT در دولت یازدهم 25 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری شده که 50 درصد توسط شرکت مخابرات سرمایهگذاری شده است.