GSM-logo
خانهاخبار
گوشی‌های هوشمند، اسباب‌بازی جدید بچه‌ها

گوشی‌های هوشمند، اسباب‌بازی جدید بچه‌ها

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که 97 درصد کودکان زیر 4 سال از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند.
۲۸ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

home_header
image

وقت آن رسیده که با بازی‌های فکری یا بازی‌های پر جنب و جوش کوچه و خیابان خداحافظی کنیم؛ اسباب‌بازی‌های جذاب‌تری این روزها کودکان را محاصره کرده‌اند. دیگر مثل گذشته(پیش از فراگیرشدن اسمارت‌فون‌ها) کودکان فعالیت‌های بدنی ندارند و بیشتر اوقات سرجای خود نشسته‌اند و موبایل و تبلت به دست مشغول بازی یا کار با وسایل هوشمند خود هستند.

 تحقیق جدیدی افشا می‌کند که 97 درصد کودکان زیر 4 سال در آمریکا از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند. این تحقیق روی 350 کودک انجام شده؛ کودکانی از خانواده‌هایی با درآمد کم و سن بین 6 ماه تا 4 سال، که در جامعه آمریکا اقلیت هستند و به همین خاطر می‌توان نتیجه به دست آمده را به کل جامعه تعمیم داد.

بدون داشتن این نتایج هم تقریبا همه ما متوجه شده‌ایم که این روزها سرگرمی بیشتر کودکان اطرافمان گوشی‌های هوشمند است. نتایج تحقیق از چیزی خبر می‌دهد که این روزها در همه نقاط جهان جاری است؛ تکنولوژی‌های جدید و لاکچری به خانواده‌هایی با درآمد بالا و متوسط محدود نیستند و تقریبا در دسترس همه هستند. در واقع باید بگوییم که داشتن یک گوشی هوشمند ربطی به تحصیلات پدر و مادر، جنسیت کودک و قومیت ندارد. در بین کودکان 4 ساله در این تحقیق، سه چهارم آنها گوشی هوشمندی برای خود دارند و تقیریبا نیمی از آنها تلویزیون خود را نیز دارند.

image

اما نتیجه جالب توجه در این تحقیق بچه‌هایی هستند که از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند. نتایج به دست آمده نشان می‌دهد 97 درصد از کودکان از گوشی‌های موبایل استفاده می‌کنند. اما جالب تر آنکه نیمی از کودکان به‌طور مداوم گوشی‌های موبایل مختلفی در دست می‌گیرند و گاهی همزمان با بیش از یک گوشی کار می‌کنند.

اکنون دیگر داشتن برخی توانایی‌ها در کودکان کم سن چیز عجیبی نیست زیرا تحقیقات نشان داده بیشتر کودکان پیش از تولد یک سالگی از گوشی‌های موبایل استفاده کرده‌اند. در واقع آنها گوشی‌ها را در دست می‌گیرند و شناختی نسبت به آن پیدا می‌کنند. این موضوع تا حدودی به والدین نیز وابسته است؛ اینکه چقدر والدین در کارهای روزانه، زمان‌هایی که بیرون از خانه هستند و غیره از این گوشی‌ها استفاده می‌کنند. علاوه بر این 28 درصد از والدین گفته‌اند که برای خواباندن کودکانشان از گوشی‌های موبایل استفاده می‌کنند.

image

اما یکی از نکات جالب تمایل والدین برای استفاده کردن از موبایل به منظور سرگرم کردن کودکان است. به‌طوریکه والدین برای مشغول نگه داشتن کودکان این گوشی‌ها را به دست کودکان می‌سپارند. با استفاده بیشتر والیدن از گوشی‌های موبایل، طبیعی است که کودکان سریعتر کار با این وسایل را یاد بگیرند و خواهان داشتن این قبیل وسایل هوشمند باشند.

در مورد تاثیر این وسایل در تحقیق انجام شده حرفی زده نشده است. اما نتایج به دست آمده در مقایسه با سال‌های گذشته درصد استفاده بیشتر کودکان از گوشی‌های همراه در آمریکا را نشان می‌دهد. به نظر می‌رسد این دستگاه‌ها روزبه‌روز در میان کودکان فراگیرتر می‌شوند در حالیکه که هنوز تاثیرات مثبت و منفی روی آنها به درستی مشخص نشده است.


نظرات (6 نظر)

برای ثبت نظر خود وارد حساب کاربری شوید.

محمدعلي بهراميان

۱۳۹۶/۱/۲۹
سه تا از اين بچه هارو پيدا كردم ????
( بابا بس كنيد ديگه ، اين رقابت الكي و پوچي كه سر اين سيستم عامل ها را ميندازيد و هي به هم اهانت ميكنيد رو تموم كنيد ! )

سعید

۱۳۹۶/۱/۲۹
بر عکس ای او اس واسه بچه هاست چون کاربردی نداره گوشی هاش هم که چینی و هندی ولی مارک سیب گاز زده بچه ها رو سرگرم میکنه.

سعید

۱۳۹۶/۱/۲۹
بر عکس ای او اس واسه بچه هاست چون کاربردی نداره گوشی هاش هم که چینی و هندی ولی مارک سیب گاز زده بچه ها رو سرگرم میکنه.

italodance

۱۳۹۶/۱/۲۹
اندروید سبب کم هوشی می شود

shahin

۱۳۹۶/۱/۲۸
سلام
با اینکه من خودمم گوشی زیاد دستم میگیرمو اکثرا سرم تو گوشیه ولی وقتی فک میکنم با اینکه تو لحظش خوشم ولی گوشی هوشمند واقعا خاطره هارو از ادم میگیره ادمو روز بروز گوشه گیرتر میکنه نسلی که بعد ما میاد شاید راحتتر باشن ولی خوشحالم که بین اونا نیستم حداقل بچه گیامو بچه گی کردم فکرم که میکنم اندازه یه کتاب خاطرات خوش دارم بچه های امروزی واقعا بد بختن و والدینشونم واقعا راحت طلب هرکس نظر خودشو دارع ولی بیاید از بچگی گوشی دست بچه ندید حداقل میخوایدم بدید بقول خودتون بچه اشنا باشه قاقول بار نیاد حداقل بزارید یکم بزرگ شه بعدا نه وقتی که هنو نمیتونه درستو حسابی حرفم بزنه دنبال یه هم بازیه یه گوشی دستش بدیدو بفرستید سراغ نخود سیاه باور کنید بدترین ظلمه در حقش
بازم شکر حداقل اگع تو دوران زیاد پر امکاناتی بدنیا نیومدیم حداقل زندگی کردیم

پیشنهاد سردبیر