طبق آمار منتشر شده، فروش G5 طبق برنامهریزیهای الجی پیش نمیرود
روزهای گذشته اخبار متنوعی از کمپانیهای معتبر دنیای تکنولوژی از جمله الجی و اچتیسی منتشر شد که هردو بسیار پایینتر از حد انتظار خود ظاهر شدهاند. الجی آمار فروش سهماهه خود را منتشر کرده که از فروش 15 میلیونی این کمپانی حکایت دارد. کارشناسان برای فروش سهماهه دوم الجی عدد 16.5 میلیون را در نظر گرفته بودند که ناکامی جی5 در جلب نظر مشتریان، شکستهای اخیر برند کرهای را پررنگتر کرد.

اولین پرچمدار ماژولار کرهایها با سروصدای زیادی معرفی شد، چون رویای گوشیهای ماژولار را به حقیقت نزدیک کرد، اما فروش این گوشی پایینتر از انتظار کارشناسان بود. طبق تحقیقاتی که پیش از رونمایی از هر پرچمداری صورت میگیرد، انتظار فروشی 3 تا 3.5 میلیونی در سهماهه دوم 2016 از جی5 میرفت؛ عددی که تاکنون از فروش این گوشی ثبت شده بیش از 2.5 میلیون نسخه نیست که کمبود یک میلیونی الجی در فروش گوشیهایش را توجیه میکند. این آمار و ارقام برای ما فقط در حد عدد است، اما هزینه سنگینی روی دوش مدیران الجی میگذارد. طبق گزارش روزنامه کرهای Aju، این برند متحمل ضرری 110 میلیون دلاری طی سهماهه دوم 2016 شده است که در مقایسه با ضرر 174 میلیون دلاری آن در سهماهه دوم 2015 نوعی پیشرفت محسوب میشود!

یکی از بزرگترین مشکلات الجی ناتوانی در رقابت با همتای کرهای خود، سامسونگ، است. الجی برای جی5 پیشبینی فروشی 12 میلیونی در سال 2016 کرده بود، حال آنکه طبق روند کنونی به عددی بیش از 5.5 میلیون نسخه دست نمییابد. این شکست در حالی روی دوش الجی سنگینی میکند که پرچمداران سامسونگ، گلکسی اس7 و اس7 اج، با فروشی 26 میلیونی در سال 2016 به موفقیت بزرگی دست مییابند. البته الجی تنها کمپانی شکستخورده دنیای اسمارتفونها نیست، زیرا وضعیت اچتیسی از رقیب کرهای خود نیز بدتر است! پیش از این در گزارشی به شکست برند تایوانی در فروش پرچمدارش اشاره کرده بودیم؛ در حالی که این برند به فروش 1 میلیون اچتیسی 10 و 13 میلیون گوشی در مجموع دست مییابد، رقیبان چینی مانند اوپو و هوآوی هرکدام رکورد فروش 80 و 120 میلیون گوشی در سال 2016 را ثبت میکنند!

جالب است بدانید که در ردهبندی پرفروشترین برندهای تولیدکننده اسمارتفون در سال 2016 کمپانیهای سامسونگ، اپل و هوآوی به ترتیب ردههای اول تا سوم را به خود اختصاص دادهاند. پس از آنها ردههای چهارم تا ششم را نیز شیائومی، اوپو و لنوو تصاحب کردهاند. نکته قابل توجه اینکه از 6 برند پرفروش 2016 چهارتا متعلق به چین هستند و دوتای دیگر هم بعضی قطعات خود را در خط تولیدهای چینی تولید میکنند!
با توجه به آمار فروش الجی و اچتیسی و پیشرفت برندهای چینی به نظر شما این دو برند به آخر خط نزدیک میشوند؟ در حالی که هنوز هم عدهای برندهای چینی را به چشم «کالای چینی« نگاه میکنند، چرا محصولاتشان با استقبال بیش از پیش مشتریان مواجه میشود؟
برچسبها: