GSM-logo
خانهاخبار
آیا نسل بعدی محصولات اپل از سیستم شارژ القایی استفاده می‌کند؟

آیا نسل بعدی محصولات اپل از سیستم شارژ القایی استفاده می‌کند؟

اپل پتنت جدیدی به ثبت رسانده که به شارژرهای جدید این کمپانی مربوط است. این کمپانی در حال تحقیق روی یکپارچه‌سازی تکنولوژی شارژ کردن القایی است. این تکنولوژی از نسخه‌های چندوجهی سیم‌پیچ‌های الکتریکی استفاده می‌کند که پیش‌تر در بلندگوها، میکروفون‌ها و موتور‌های لرزشی دیده بودیم.
۲۰ مهر ۱۳۹۴

تبلیغات

home_header

اپل سیستم شارژ دو سیم‌پیچ القایی را این‌طور توصیف می‌کند که یک سیم‌پیچ فرستنده با یک سیم‌پیچ گیرنده در یک دستگاه الکترونیکی مثل آیفون با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. برخلاف روش‌های معمول، این اختراع به سخت‌افزار اضافی نیاز ندارد و به‌جای آن از سیم‌پیچ‌های موجود در قطعات صدا و موتورهای بازخورد لرزشی استفاده می‌کند.
در بعضی پیاده‌سازی‌ها، سیم‌پیچ سمت دستگاه در دو حالت عمل می‌کند. یکی از این عملیات‌ها چیزی است که برای آن طراحی شده (مانند پخش صدا برای سیم‌پیچ میکروفون) و دیگری انتقال انرژی به‌صورت القایی. به‌عنوان مثال، قطعاتی که شامل سیم‌پیچ‌های صدا هستند معمولا با المان‌های مغناطیسی جفت می‌شوند تا در بلندگو صدا تولید کنند و این کار را با وارد کردن فشار روی یک غشای اکوستیک انجام می‌دهند.

 

image

 

ظاهرا سیم‌پیچ دوم به مکانیزم شارژ کردن یا داک متصل می‌شود، همچنین ممکن است این قطعه کاربرد دیگری نیز داشته باشد. همان‌طور که توصیف شد، احتمالا هر دو سیم‌پیچ بین حالت‌های القایی و اجرایی تغییر وضعیت می‌دهند یا همزمان در هر دو وضعیت قرار می‌گیرند.
جریان می‌تواند با فرکانس‌های مختلف وارد هر سیم‌پیچ شود تا عملیات‌های معمولی را فعال کند. در مورد سیستم سیم‌پیچ و آهنربا این سیستم می‌تواند نیروی محرکه تولید یا حس کند و انتقال انرژی القایی را صورت دهد.
اختراع جدید اپل راه‌حلی هوشمندانه برای اتصال است که با یک یا چند سطح دستگاه جفت می‌شود. به‌عنوان مثال، مکانیزم اتصال چند نقطه‌ای لازم است به بلندگوی آیفون و سیم‌پیچ‌های میکروفون دسترسی داشته باشد.

 

image

 

سیستم پیشنهادی اپل برای شارژ کردن القایی به‌خوبی با خط تولید محصولاتش هم‌خوانی دارد. چندین بلندگو، میکروفون‌ها، موتورهای بازخورد لرزشی و سایر قسمت‌هایی که سیم‌پیچ دارند این موضوع را کاملا تصدیق می‌کنند. البته اندازه هر سیم‌پیچ ممکن است بر میزان انرژی انتقالی تاثیر زیادی بگذارد؛ یعنی هرچه اندازه سیم‌پیچ‌ها کوچک‌تر باشد، زمان شارژ شدن بیشتر می‌شود که البته نکته‌ای منفی برای این سیستم اختراعی اپل محسوب می‌شود.

 

image

 

سیستم شارژ القایی به قطر، فاصله، مقاومت و حتی شکل‌وشمایل سیم‌پیچ‌ها وابسته است. مثال خوب برای این قضیه اپل واچ است. سیم‌پیچ مستقل اپل واچ و جفتش در کابل شارژ مغناطیسی است. سرعت شارژ این محصول بسیار پایین است. مدت زمانی که طول می‌کشد تا اپل واچ شارژ شود تقریبا برابر با مدت زمانی است که شارژ آیفون 6اس طول می‌کشد، درحالی‌که باتری اپل واچ 205 میلی‌آمپر است و باتری آیفون 6اس 1715 میلی‌آمپر است.
هنوز مشخص نیست اپل چه برنامه‌ای داشته که در اپل واچ از سیستم شارژ القایی استفاده کرده است، اما اگر به این پتنت دقت کنیم، درمی‌یابیم که احتمالا در نسل‌های بعدی محصولات اپل نیز این تکنولوژی استفاده می‌شود.


منبع: Apple Insider

برچسب‌ها: