کپی سیم کارت تلفن همراه در بازار تأیید شد.
به گزارش گروه خبری GSM،به نقل از ایسنا، رییس هیئت مدیرۀ شرکت مخابرات ایران گفت: تا کنون مواردی از کپی سیم کارت تلفن همراه گزارش شده که سریعاً شناسایی و ........
۴ دی ۱۳۸۵
به گزارش گروه خبری GSM،به نقل از ایسنا، رییس هیئت مدیرۀ شرکت مخابرات ایران گفت: تا کنون مواردی از کپی سیم کارت تلفن همراه گزارش شده که سریعاً شناسایی و پیگیری شده است و امیدواریم با هوشیاری مشترکان، معضل کپی سیم کارت زودتر از بین برود. البته وجود این مورد، با مراقبت و نظارت شرکت ارتباطات سیار، بسیار محدود بوده است.
وفا غفاریان دربارۀ مباحث مطرح شده دربارۀ کپی سیم کارت تلفن همراه در بازار اظهار کرد: یک سری از سیم کارت های قدیمی قابل کپی کردن هستند و گفته می شود که دستگاه های آن نیز در بازار وجود دارد، اما این امر سریعاً در سیستم های مخابراتی ما شناسایی می شود؛ چرا که از یک سیم کارت در دو ناحیه استفاده می شود و با توجه به مختلف بودن محل های تماس و نوع گوشی ها، این امر قابل شناسایی است؛ از این رو، هر دو سیم کارت مسدود می شود تا وضعیت آن مشخص شود.
وی با اشاره به این که حداکثر 12 ساعت طول می کشد تا سیم کارت غیرمجاز در شبکه شناسایی شود که بلافاصله قابل پیگیری است، گفت: این امر از طریق قضایی و حقوقی نیز قابل پیگیری است. او با تأکید بر این که سیم کارت های جدید تلفن همراه به هیچ وجه قابل کپی برداری نیستند، گفت: با توجه به این که در حال حاضر چند نوع سیم کارت در بازار موجود است، تنها برخی از سیم کارت های قدیمی قابل کپی کردن هستند.
غفاریان تصریح کرد: برای ایمنی بیشتر، بهتر است، مشترکان در محافظت از سیم کارت خود مراقبت کنند و سیم کارت خود را به افراد ناشناس ندهند و همچنین از مراکز معتبر، سیم کارت خریداری کنند.
همچنین عباسابوالفضلی – سرپرست روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار – در این باره اظهار کرد: از سیم کارت های جدید شرکت ارتباطات سیار تا به امروز هیچ گونه کپی گرفته نشده است.
او افزود: تنها برخی از سیم کارت های قدیمی ارتباطات سیار به دلایل مختلف در گذشته کپی شده، اما هر زمان این امر اتفاق افتاده، ردیابی و کشف شده است، از این رو در حال حاضر و هر شش ساعت یک بار بر خطوط مشترکان نظارت می شود، بنابراین اگر مکالمۀ همزمان در سیستم شناساییی شود، سیم کارت مورد نظر قطع می شود و پس از آن با مراجعۀ مالک سیم کارت به مخابرات، اطلاع داده می شود و به تناسب آن پیگیری های لازم به عمل می آید. وی تأکید کرد: در طول مدتی که خطوط مشترکان به شکل دوره ای چک می شود، تنها یک مورد کپی سیم کارت شناسایی شده است.
او خاطر نشان کرد: امکان دخل و تصرف در هر نرم افزار به شکل طبیعی وجود دارد و اما این امر نیازمند تخصص بالایی است و از این رو ضریب امنیتی سیم کارت های جدید ارتباطات سیار دو هزار برابر بیشتر از سیم کارت های قدیمی شبکه است و بر این اساس، مشکلی برای مشترکان پیش نمی آید.
وی در پایان تصریح کرد: به مشترکان توصیه می کنیم مراقب سیم کارت و تلفن همراه خود باشند و تلفن همراه خود را به افراد ناشناس یا تعمیرگاه های غیرمجاز ندهند.