تاثیرگذارترین گوشی هوشمند در تبلیغات موبایلی از دید شرکت اپرا
شرکت اپرا صاحب مرورگر محبوب اپرا اولین گزارش خود در مورد وضعیت تبلیغات موبایلی را در سه ماهه دوم سال 2012 ارائه کرده است .
بر طبق این گزارش آی او اس اپل موثرترین سیستم عامل برای تبلیغات موبایلی است،در سه ماهه دوم سال میزان سود دهی اپل بابت هر هزار مشاهده تبلیغ، 2.85 دلار و آندروید 2.10 دلار بوده است.
در حالی که اپل و گوگل بر سر رتبه ی اول با یکدیگر در جنگ هستند ریم،سیمبین و ویندوز فون با وضعیت بسیار بد در رتبه های بعدی قرار دارند،این ارقام برای ریم 0.64 دلار و سیمبین 0.59 دلار و ویندوز فون 0.2 دلار بوده است.
در کنار سیستم عامل فاکتورهای دیگری نیز در این امر تاثیرگذار بوده اند یکی از این گزینه ها صفحه نمایش بزرگتر است که شانس بیشتری را برای دیده شدن تبلیغات فراهم می کند، همچنین در این گزارش آمده است که آیفون بیشترین سهم را در تبلیغات موبایلی داشته است که این سهم برابر با 43.54 % از کل این سود بوده است.
منبع : opera