GSM-logo
خانهمقاله‌ها
۹ توصیه ساده ولی مهم که کار با گوشی هوشمند را آسان می‌کنند!

۹ توصیه ساده ولی مهم که کار با گوشی هوشمند را آسان می‌کنند!

در این مطلب به معرفی نکاتی می‌پردازیم که باعث خواهند شد تجربه کار با گوشی هوشمد راحت‌تر از گذشته شود. 

۱۹ فروردین ۱۴۰۴

تبلیغات

home_header

همانطور که می‌دانیم، کاربران برای اهداف متفاوتی از گوشی هوشمند خود استفاده می‌کنند. برای برخی از افراد گوشی به وسیله‌ای برای تصویربرداری و گردش در شبکه‌های اجتماعی بدل شده است. دسته دیگری از کاربران اما از گوشی خود برای بازی‌کردن و تماشای فیلم استفاده می‌کنند. گروه دیگری نیز تنها به برقرای تماس‌های صوتی و ارسال پیام‌های متنی بسنده کرده‌اند. 

علی‌رغم آن که بسیاری از کاربران در طول روز مدت زمان طولانی را به گوشی‌ها اختصاص می‌دهند، گروهی از افراد هنوز برخی از روش‌ها برای بهبود تجربه کاربری و استفاده راحت از دستگاه‌ خود را نمی‌دانند. 

گوشی‌های هوشمند

حالا در این مطلب کوتاه به ارائه برخی از توصیه‌ها خواهیم پرداخت که سبب خواهند شد تجربه کار با گوشی هوشمند آسان‌تر شود و کاربران به طور بهتری از دستگاه خود بهره ببرند. 

حذف فولدرهای خالی برای بهبود حافظه دستگاه

گوشی‌های اندرویدی معمولاً پس از پاک‌کردن اپلیکیشن‌ها یا نصب به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری، فولدرهای خالی را در حافظه دستگاه ایجاد می‌کنند. در حالی که این پوشه‌های فضای زیادی را اشغال نمی‌کنند، وجود آن‌ها می‌تواند باعث اختلال در عملکرد حافظه شود یا مدیریت فایل‌ها را پیچیده سازد. 

پاک کردن فایل‌های خالی

خوشبختانه، برای گوشی‌های اندرویدی اپلیکیشن‌هایی وجود دارند که به طور خودکار پوشه‌های خالی را شناسایی و سپس آن‌ها حذف می‌کنند. از سوی دیگر، شرایط برای آیفون‌ها اندکی فرق‌ می‌کند. اپل  به اپلیکیشن‌ها اجازه دسترسی به فایل‌های سیستمی را نمی‌دهد. در واقع، کاربر باید به طور دستی فولدرهای خالی را حذف کند. 

رفع باگ اپلیکیشن‌ها با حذف حافظه کش

گاهی‌اوقات، برخی از برنامه‌ها با باگ‌های مختلف مواجه می‌شوند و از کار می‌افتند. در این شرایط، پاک‌کردن حافظه کش می‌تواند باگ‌ها و ایرادها را رفع کند و اپلیکیشن‌ها را به حالت سابق برگرداند. انباشته‌شدن دیتای موقتی یا کش باعث می‌شود تا سرعت اپلیکیشن‌ها افت پیدا کند و عملکرد برنامه‌ها مختل شود.

پاک کردن حافظه کش

ری‌استارت کردن گوشی: راه‌حلی قدیمی ولی کاربردی!

برخلاف آنچه به نظر می‌رسد، ری‌استارت کردن بسیاری از مشکلات گوشی برطرف می‌کند. در واقع، راه‌اندازی مجدد (به طور منظم) سبب خواهد شد تا سیستم رفرش شود، حافظه آزاد شود، گلیچ‌های جزئی برطرف شوند و سرعت دستگاه بهبود پیدا کند. 

ری استارت کردن

فعال‌سازی حالت هواپیما برای بهبود سیگنال موبایل!

در صورتی که احساس می‌کنید سیگنال موبایل ضعیف شده یا سرعت اینترنت دیتا افت پیدا کرده است، روشن و خاموش کردن حالت هواپیما (Airplane Mode) می‌تواند به رفع مشکل اشاره‌شده کمک کند.

حالت هواپیما گوشی

حالت هواپیما تمامی‌ اتصالات بی‌سیم دستگاه را غیرفعال و گوشی را مجبور می‌کند تا دوباره به شبکه‌های موبایل و وای‌فای اطراف متصل شود. به عبارت دیگر، روشن و خاموش کردن Airplane Mode به مانند ری‌استارت کردن شبکه اتصالات دستگاه است. 

ایجاد میانبر برای تماس‌ با مخاطبین خاص

در صورتی که با همسر، اعضای خانواده، دوست یا همکاران خود به طور مرتب صحبت می‌کنید، ایجاد یک شرتکات از مخاطب خاص خود در هوم‌اسکرین به شما کمک می‌کند تا به سرعت با فرد موردنظر تماس برقرار کنید. 

ایجاد میانبر مخاطب

بهبود عمر باتری با فعال‌سازی حالت Dark Mode

حالت Dark Mode یکی از قابلیت‌های مهمی است که بسیاری از کاربران از آن بهره می‌برند. البته برای استفاده از این ویژگی یک دلیل محکم و مهم وجود دارد. 

با فعال‌سازی قابلیت اشاره‌شده، تمامی اجزای رابط کاربری و بسیاری از اپلیکیشن‌ها رنگ مشکی به خود می‌گیرند. در این حالت، عمر باتری بهبود قابل‌توجهی پیدا می‌کند و همچنین از آسیب به چشم کاربر نیز جلوگیری می‌شود. 

فعال‌سازی دارک مود

کنترل دیگر دستگاه‌ها با گوشی‌ هوشمند

برای گوشی‌های هوشمند برنامه‌های مختلفی توسعه داده شده که این محصولات را به یک وسیله کنترل از راه دور برای کامپیوترهای ویندوزی یا مک بدل می‌کنند. برای مثال، به لطف این برنامه‌ها، گوشی هوشمند می‌تواند نقش یک ماوس یا صفحه‌کلید را ایفا کند. 

کنترل دیگر دستگاه با گوشی هوشمند

اجازه ندهید گوشی شما را کنترل کند!

بسیاری از کاربران وقت زیادی از خود را به گردش در شبکه‌های اجتماعی یا تماشای ویدیو اختصاص می‌دهند. خوشبختانه، گوشی‌های هوشمند به قابلیتی مجهز شده‌اند که مدت زمان استفاده از دستگاه را به صورت دقیق کنترل و حتی محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کنند.

شایان ذکر است که قابلیت موردنظر اسم‌های مختلفی دارد؛‌ در گوشی‌های اندرویدی برندهایی مانند سامسونگ و گوگل این ویژگی Digital Wellbeing نام دارد و در آیفون‌ها نیز با نام Screen Time شناخته می‌شود. 

قابلیت digital wellbeing

در نگاه اول، شاید کم‌تر کاربری به ویژگی مدیریت زمان استفاده از دستگاه توجه کند؛ ولی توصیه می‌کنیم کاربران نیم‌نگاهی به این قابلیت داشته باشند تا نه‌تنها وقت خود را به کارهای مهم‌تری اختصاص دهند، بلکه عمر باتری گوشی خود را نیز حفظ کنند. 

نوتیفیکیشن‌های خود را شخصی‌سازی کنید

شخصی‌سازی اعلان‌ها برای هر اپلیکیشن (با توجه به نیاز کاربر) شاید کاری طاقت‌فرسا به نظر برسد؛ ولی کمک بزرگی به بهبود تجربه کاربری می‌کند. در این حالت، زمانی که صدای یک نوتیفیکیشن‌ خاص به گوش برسد، کاربران متوجه می‌شوند که یک پیغام اولویت‌دار ارسال شده است. به لطف این قابلیت، دیگر اعلان‌ها باعث حواس‌پرتی نمی‌شوند.  

شخصی‌سازی نوتیفیکیشن‌ها

ناگفته نماند که ویژگی Focus Mode اپل از عملکرد مشابهی بهره می‌برد؛ ولی شخصی‌سازی نوتیفیکیشن‌ها نتیجه بهتری را به همراه دارد.