اپل از سال 2025 باتری جدیدی را در دستگاههای خود بکار میگیرد
اپل برنامه جدی را در نظر گرفته تا بتواند بیشتر قطعات مورد نیاز برای دستگاهها را خودش بسازد. در همین راستا، توسعه باتریهای کاملا جدیدی را در پیش گرفته که میتوانند بهزودی در سال آینده به محصولات اپل بپیوندند.
براساس گزارش وبسایت کرهای ETNews، اپل حداقل از سال 2018 روی باتریهای اختصاصی کار میکند و از همان زمان به دنبال ساخت یک باتری کاملا جدید با عملکرد بسیار بهبودیافته بوده و در حال جمعآوری مواد کاتدی برای تعیین ماده اولیه آن است.
باتری اختصاصی اپل بهزودی از راه میرسد
ظاهرا باتری اپل در مقایسه با سایر باتریهای موجود، ترکیب کاملا متفاوتی خواهد داشت که برای بهبود عملکرد آن از ترکیب مواد خامی مانند نیکل، کبالت، منگنز و آلومینیوم استفاده خواهد کرد.
همچنین اپل در حال آزمایش مواد سیلیکونی بهعنوان ماده کاتدی متفاوت از گرافیت است که در حال حاضر بهطور سنتی استفاده میشود. البته سیلیکون فعلا با مشکل افزایش حجم در هنگام شارژ و تخلیه مواجه بوده و اپل در تلاش است این مشکل را برطرف کند.

در این گزارشها آمده که اپل بهدنبال نانولولههای کربنی است که میتوانند خاصیت رسانایی آن را افزایش دهند. استفاده از این مواد علاوهبر تضمین عملکرد بهتری باتری، زمان شارژ را نیز کاهش میدهد.
این باتری فعلا در حد یک نوآوری بوده و تاکنون تجاریسازی نشده است. با در نظر گرفتن اینکه اپل از طرف هدست ویژنپرو به باتری با ظرفیت بیشتر و وزن سبکتر نیاز دارد، در نتیجه توسعه این باتری را در اولویت خود قرار داده است. در همین حال، دستگاههایی مانند اپل واچ هم میتوانند با باتری بهبودیافته همانند رقبا، تنها با یک بار شارژ تا چند روز دوام بیاورند.
اکثر باتریهای امروزی، لیتیوم یونی هستند و از یک لایه کاتد، آند و یک لایه الکترولیت تشکیل شدهاند. آند بهطور کلی از فلز لیتیوم ساخته میشود و برای کاتد هم از گرافیت استفاده میکنند. استفاده از تکنولوژی لیتیوم یونی میتواند سلولهای انرژی بیشتری را در خود نگه داشته و در عین حال میتواند سریعتر شارژ شود.
با بررسی تمامی این گزارشها میتوان گفت که احتمالا اپل در سال 2025 از باتری اختصاصی در محصولاتش استفاده خواهد کرد.
فعالیت دیگر شرکتها در زمینه باتری اختصاصی
اپل تنها شرکتی نیست که روی باتری اختصاصی کار میکند. اخیرا وانپلاس، از باتری اختصاصی رونمایی کرده که با ظرفیت بالا و استفاده از تکنولوژی آند کربن سیلیکونی میتواند تنها با یک شارژ، تا دو روز قابل استفاده باشد.
همچنین شرکتهای دیگری نیز مانند ریلمی، قابلیت شارژرهای خود را ارتقا دادهاند. این شرکت اخیرا شارژر 320 واتی را معرفی کرده که میتواند تنها در کمتر از 5 دقیقه، گوشیهای هوشمند را شارژ کند. البته این شارژر هنوز در هیچ گوشی هوشمندی استفاده نشده است.
برچسبها: