بلندگوی هوشمند HomePod با قیمت نجومی وارد بازار ایران شد
اپل با HomePod به بازار بلندگوهای هوشمند قدم گذاشت. کوپرتینوییها در حالی از بلندگوی هوشمند خود رونمایی کردهاند، که بازار بلندگوهای هوشمند در سلطه آمازون و گوگل قرار دارد؛ با اینحال، این شرکت آمریکایی امیدوار است بتواند سهمی از بازار را در اختیار بگیرد.
بلندگوی هوشمند HomePod باید در اواخر سال 2017 به بازار عرضه میشد اما کوپرتینوییها به دلایل نامشخص، عرضه این مدل را تا بعد از تعطیلات سال نوی میلادی به تعویق انداختند. عرضه این مدل از تاریخ 9 فوریه در بازار آمریکا آغاز شده و بهنظر میرسد مدلهایی از بلندگوی هوشمند اپل، بهتازگی وارد بازار کشورمان شده است.
پیش از پرداختن به قیمت نجومی HomePod، بهتر است نگاهی به قابلیتهای آن داشته باشیم. بلندگوی هوشمند اپل، 7 اینچ طول دارد و جنس روی بلندگو از پارچه است. کوپرتینونشینها از تراشه Apple A8 درون بلندگوی هوشمند خود استفاده کردهاند؛ این همان پردازندهای است که در آیفون 6 و آیفون 6 پلاس بهکار گرفته شده بود.
HomePod میتواند به سرویس Apple Music متصل شود و آهنگهای مدنظر شما را پخش کند؛ یا اینکه میتوانید از آن برای کنترل وسایل هوشمندتان در خانه استفاده نمایید. باید گفت که وسایل هوشمند خانگیتان، باید از HomeKit پشتیبانی نماید تا بدین شکل، بلندگوی هوشمند اپل بتواند به آنها دسترسی داشته باشد.
HomePod از یک ووفر و هفت توئیتر بهره میگیرد؛ ضمن اینکه صدای فراگیر توسط بلندگوی هوشمند اپل تولید خواهد شد. این بلندگو، حتی میتواند صدای محیط را تشخیص داده و بسته به محیط اطراف، بلندی صدا را تنظیم کند. تشخیص صدای کاربر از فواصل دور، امکانپذیر است زیرا HomePod از شش بلندگو استفاده میکند.
سختافزار بهکار گرفته شده درون بلندگوی هوشمند اپل، روی HomePod بدون تأثیر نبوده است؛ این بلندگو از آنچه که فکر میکنید، سنگینتر خواهد بود زیرا 2.5 کیلوگرم وزن دارد. به همین جهت، حمل و نقل آن به سادگی ممکن نیست.
در بررسیهای بهدست آمده، اشاره می شود که HomePod صدای خروجی بسیار خوبی دارد؛ این موضوع به عنوان نقطه قوت بلندگوی هوشمند 350 دلاری اپل در مقایسه با Google Home یا دیگر محصولات برشمرده میشود. با اینحال، بلندگوی هوشمند اپل مانند دیگر محصولات این شرکت بدون محدودیت نیست؛ هومپاد، اجازه استریم موسیقی را از طریق اتصال بلوتوث به کاربران نمیدهد. اگر گوشی آیفون یا تبلت آیپد داشته باشید، این موضوع چندان حائز اهمیت نخواهد بود اما در صورتیکه کاربر سایر پلتفرمها باشید، استفاده از HomePod به تجربهای آزاردهنده تبدیل خواهد شد!
دستیار صوتی سیری که بلندگوی هوشمند HomePod براساس آن شکل گرفته است، در تشخیص صدای کاربر عملکرد بسیار خوبی دارد؛ هرچند، این دستیار صوتی از زبانهای محدودی پشتیبانی میکند. با گفتن Hi,Siri میتوانید بلندگوی هوشمند اپل را فعال کنید؛ با اینحال، استفاده از بلندگوی هوشمند اپل بیشتر بر مبنای دستورات صوتی ممکن خواهد بود و HomePod مانند برخی از بلندگوهای آمازون، نمایشگر ندارد. البته پنل کوچکی در بالای بلندگوی جای گرفته است که برای نمایش انیمیشینهای مربوط به «سیری» کاربرد خواهد داشت.
اما شاید معایب بلندگوی هوشمند اپل به همین موارد محدود نشود؛ برای تجربه بهتر باید در سرویس Apple Music حساب داشته باشید. ضمن اینکه برخی مدعی شدهاند عملکرد دستیار صوتی اپل، میتوانست بهتر از این باشد؛ ظاهراً سیری در برخی موارد، قابل رقابت با دستیار صوتی «الکسا» آمازون یا Google Assistant نیست.
بلندگوی هوشمند HomePod که 350 دلار قیمت دارد، در دو رنگ مشکی و سفید به بازار عرضه شده است؛ هماکنون میتوانید بلندگوی اپل را با قیمت نجومی 3,400,000 میلیون تومان در بازار ایران خریداری کنید.
برچسبها: